לי סוכנים המליצו על הייסנס,היום דברתי עם סוכנת שטענה שהייאר והייסנס הן חברות פחות טובות מבלומברג ושארפ - עליהם היא ממליצה
וגם מסמסונג (שעליו היא לא ממליצה כי יש הרבה תלונות של לקוחות)
היא טוענת שLG הכי טוב אבל הרבה יותר יקר
מאיפה המידע שהייסנס טובה יותר מכל החברות?
לי דווקא יש מקרר שחור זכוכית של שארףלי סוכנים המליצו על הייסנס,
שוב, לפי הקריטריונים שלי הוא הכי טוב, כי חיפשתי מקרר שחור זכוכית שיתאים לי למטבח, ואין את זה בשארפ, סמסונג וכו׳ היו לי דרישות לגבי מספר המדפים החלוקה, וכו׳ אז זה מה שהמליצו לי שהכי טוב בדרישות שלי.
גם לילי דווקא יש מקרר שחור זכוכית של שארף
לנו היה סיפור דומה עם מקרר בקו הפוךהמקרר הראשון שלנו, (מטאור אמקור) עבד יפה 21 שנה. בא יומו וקנינו LG - הקפאה בתא העליון ומקרר בתחתון, מקרר גדול אבל בהחלט סטנדרטי בעלות של 4.5 אלף שקלים.
כיום, שבע שנים לאחר הקניה המקרר קיצר והקפיץ את כל הבית, טכנאי שהזמנו הודיע שהלך המדחס, אבל, יש עליו אחריות ל10 שנים.
בשמחה רבה פנינו אל החברה והתברר לנו ש:
1. הזמנת ביקור טכנאי לביתנו עולה 390 שקלים
2. החלפת המדחס אמנם לא תעלה, אך הוספת גז במקרר עלותה 710 שקלים. לטענה שטכנאי רגיל לוקח 100 שקלים על הוספת גז, הם ענו שכך זה בחברה.
3. יש להחליף כרטיס במקרר בעקבות החלפת המדחס, עלותו בין 1000-1800. במקרה שלי רק 1200 שקלים.
כך שתיקון מקרר שתחת אחריות בחברת ברימאג' מסתכם ב2.300 שקלים.
מציאות הזויה לחלוטין.
כרגע אנחנו בבירור מקיף על מקרר שיניח את הדעת למשפחה גדולה ב"ה, שיתן מענה לצרכים ולא יקרע את הכיס.
המסקנה שלי לרוכשים מקרר, אל תשלמו על האחריות, היא לא שווה כלום מעבר לכסף שהחברה הצליחה ל"עשות" עלינו ועליכם.
סיע"ד וברכה לכולם.
מקווים שעדיין נמכר -מחפשת המלצה על מקרר גדול יותר משש מאות ליטר. מי שיש לו כבר יותר משנה ויכול להמליץ.
וכן בקשר למדפים אם הם שבירים או לא.
המקפיא תחתון או עליון?מקווים שעדיין נמכר -
סמסונג RT62 בערך 630 ליטר, ברוחב סטנדרט - 83 ס"מ. זה מושג ע"י טכנולוגיה של דפנות דקות במיוחד.
מקרר מצוין, עמיד וחזק, מרוצים ממנו מאוד, וואקום חזק של הדלתות שומר על הקור ומפחית צריכת חשמל.
10 שנות אחריות על המדחס ע"י סמסונג.
אצלינו כ3 שנים, מפרקים כל שנה את המדפים בנקיון לפסח - זכוכית במסגרת פלסטיק, לא נשבר כלום.
גם המדפים של סמסונג נשברו לי בחלקם ודוקא עכשיו קניתי שני מדפים חדשים לדלת...ואז התקלקל...יש לי שארפ צר 82 ס"מ גבוה מכיל 683 ליטר
הוא מעולה יש לי אות 5 שנים
רק הפלסטיקה של שארפ לא משהו כידוע נשבר לי המדף משקאות של הדלת
מקפיא עליון.המקפיא תחתון או עליון?
לי יש כבר כ4-5 שנים lg הפוך דלת אחת למעלה ומגירה אחת למטה - מצוין!! דגם 849gmמחפשת המלצה על מקרר גדול יותר משש מאות ליטר. מי שיש לו כבר יותר משנה ויכול להמליץ.
וכן בקשר למדפים אם הם שבירים או לא.
אם אפשר בבקשה לכתוב איזה דגם של שארפ וכמה דלתות, תודה!יש לי שארפ צר 82 ס"מ גבוה מכיל 683 ליטר
הוא מעולה יש לי אות 5 שנים
רק הפלסטיקה של שארפ לא משהו כידוע נשבר לי המדף משקאות של הדלת
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים