מקרר מקרר, על מה ממליצים ,דחוף!!!

• הוסף לסימניות
בכל מקרה,
הייסנס נקרא פשוט מאוד
האייר יותר טוב מהייסנס,
לפי בירורים שלי.....

• הוסף לסימניות
היום דברתי עם סוכנת שטענה שהייאר והייסנס הן חברות פחות טובות מבלומברג ושארפ - עליהם היא ממליצה
וגם מסמסונג (שעליו היא לא ממליצה כי יש הרבה תלונות של לקוחות)
היא טוענת שLG הכי טוב אבל הרבה יותר יקר

מאיפה המידע שהייסנס טובה יותר מכל החברות?
לי סוכנים המליצו על הייסנס,
שוב, לפי הקריטריונים שלי הוא הכי טוב, כי חיפשתי מקרר שחור זכוכית שיתאים לי למטבח, ואין את זה בשארפ, סמסונג וכו׳ היו לי דרישות לגבי מספר המדפים החלוקה, וכו׳ אז זה מה שהמליצו לי שהכי טוב בדרישות שלי.

• הוסף לסימניות
משהו ממליץ על LG דגם GR-M6781S
יש חוות דעת ממש גרועות
אבל אומרים שLG הכי טוב
איך אפשר לדעת?

• הוסף לסימניות
לי סוכנים המליצו על הייסנס,
שוב, לפי הקריטריונים שלי הוא הכי טוב, כי חיפשתי מקרר שחור זכוכית שיתאים לי למטבח, ואין את זה בשארפ, סמסונג וכו׳ היו לי דרישות לגבי מספר המדפים החלוקה, וכו׳ אז זה מה שהמליצו לי שהכי טוב בדרישות שלי.
לי דווקא יש מקרר שחור זכוכית של שארף

• הוסף לסימניות
משהו יכול להמליץ לי על מקרר ברוחב בין 75 - 79 ס"מ
דחוף ממש!
תודה!

• הוסף לסימניות
עולה על האשכול ומשתפת בסיפור המקרר שלי, אולי מישהו יתרם מכך והיה זה שכרי.
המקרר הראשון שלנו, (מטאור אמקור) עבד יפה 21 שנה. בא יומו וקנינו LG - הקפאה בתא העליון ומקרר בתחתון, מקרר גדול אבל בהחלט סטנדרטי בעלות של 4.5 אלף שקלים.
כיום, שבע שנים לאחר הקניה המקרר קיצר והקפיץ את כל הבית, טכנאי שהזמנו הודיע שהלך המדחס, אבל, יש עליו אחריות ל10 שנים.
בשמחה רבה פנינו אל החברה והתברר לנו ש:
1. הזמנת ביקור טכנאי לביתנו עולה 390 שקלים
2. החלפת המדחס אמנם לא תעלה, אך הוספת גז במקרר עלותה 710 שקלים. לטענה שטכנאי רגיל לוקח 100 שקלים על הוספת גז, הם ענו שכך זה בחברה.
3. יש להחליף כרטיס במקרר בעקבות החלפת המדחס, עלותו בין 1000-1800. במקרה שלי רק 1200 שקלים.
כך שתיקון מקרר שתחת אחריות בחברת ברימאג' מסתכם ב2.300 שקלים.
מציאות הזויה לחלוטין.

כרגע אנחנו בבירור מקיף על מקרר שיניח את הדעת למשפחה גדולה ב"ה, שיתן מענה לצרכים ולא יקרע את הכיס.
המסקנה שלי לרוכשים מקרר, אל תשלמו על האחריות, היא לא שווה כלום מעבר לכסף שהחברה הצליחה ל"עשות" עלינו ועליכם.

סיע"ד וברכה לכולם.

• הוסף לסימניות
המקרר הראשון שלנו, (מטאור אמקור) עבד יפה 21 שנה. בא יומו וקנינו LG - הקפאה בתא העליון ומקרר בתחתון, מקרר גדול אבל בהחלט סטנדרטי בעלות של 4.5 אלף שקלים.
כיום, שבע שנים לאחר הקניה המקרר קיצר והקפיץ את כל הבית, טכנאי שהזמנו הודיע שהלך המדחס, אבל, יש עליו אחריות ל10 שנים.
בשמחה רבה פנינו אל החברה והתברר לנו ש:
1. הזמנת ביקור טכנאי לביתנו עולה 390 שקלים
2. החלפת המדחס אמנם לא תעלה, אך הוספת גז במקרר עלותה 710 שקלים. לטענה שטכנאי רגיל לוקח 100 שקלים על הוספת גז, הם ענו שכך זה בחברה.
3. יש להחליף כרטיס במקרר בעקבות החלפת המדחס, עלותו בין 1000-1800. במקרה שלי רק 1200 שקלים.
כך שתיקון מקרר שתחת אחריות בחברת ברימאג' מסתכם ב2.300 שקלים.
מציאות הזויה לחלוטין.

כרגע אנחנו בבירור מקיף על מקרר שיניח את הדעת למשפחה גדולה ב"ה, שיתן מענה לצרכים ולא יקרע את הכיס.
המסקנה שלי לרוכשים מקרר, אל תשלמו על האחריות, היא לא שווה כלום מעבר לכסף שהחברה הצליחה ל"עשות" עלינו ועליכם.

סיע"ד וברכה לכולם.
לנו היה סיפור דומה עם מקרר בקו הפוך
הלך המדחס אחרי 8 שנים
אמנם יש אחריות
אבל ביקור טכנאי סביבות 350 שח ועוד מילוי גז 700
ועוד...
קנינו מקרר שארפ זכוכית שחורה
לדגם של 4 דלתות לא היה לנו מקום
האמת מי שהתרגל למקרר הפוך, זה די מעצבן
פתאום הילדים הקטנים חופרים במקרר כרצונם
במקרר ההפוך שהיה לי הקטנים לא הצליחו לפתוח את המגרות...
אבל ב"ה מרוצים ממנו
זה נקרא ששיפרו את הפלסטיק
אם כי אנחנו נזהרים בכפליים...

במקרר הקודם הפלסטיקה הייתה מצויינת, נשארתי עם מקרר שלא פועל וחלקים שלמים, לא ממש עזר לי..

• הוסף לסימניות
זה נכון שהיום ממליצים על שארפ ורק עליו.
ואנחנו שאלנו טכנאי ולא חנות, כדי לשמוע את האמת.
עדין להוציא כל 7-8 שנים סכום לא מבוטל על מכשיר חשמלי זה לא פשוט.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איזה דגם של שארפ שתי דלתות 550 ליטר מומלץ בדורנו?

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה על מקרר גדול יותר משש מאות ליטר. מי שיש לו כבר יותר משנה ויכול להמליץ.
וכן בקשר למדפים אם הם שבירים או לא.

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה על מקרר גדול יותר משש מאות ליטר. מי שיש לו כבר יותר משנה ויכול להמליץ.
מקווים שעדיין נמכר -
סמסונג RT62 בערך 630 ליטר, ברוחב סטנדרט - 83 ס"מ. זה מושג ע"י טכנולוגיה של דפנות דקות במיוחד.
מקרר מצוין, עמיד וחזק, מרוצים ממנו מאוד, וואקום חזק של הדלתות שומר על הקור ומפחית צריכת חשמל.
10 שנות אחריות על המדחס ע"י סמסונג.
אצלינו כ3 שנים, מפרקים כל שנה את המדפים בנקיון לפסח - זכוכית במסגרת פלסטיק, לא נשבר כלום.

• הוסף לסימניות
יש לי שארפ צר 82 ס"מ גבוה מכיל 683 ליטר
הוא מעולה יש לי אות 5 שנים
רק הפלסטיקה של שארפ לא משהו כידוע נשבר לי המדף משקאות של הדלת

• הוסף לסימניות
מקווים שעדיין נמכר -
סמסונג RT62 בערך 630 ליטר, ברוחב סטנדרט - 83 ס"מ. זה מושג ע"י טכנולוגיה של דפנות דקות במיוחד.
מקרר מצוין, עמיד וחזק, מרוצים ממנו מאוד, וואקום חזק של הדלתות שומר על הקור ומפחית צריכת חשמל.
10 שנות אחריות על המדחס ע"י סמסונג.
אצלינו כ3 שנים, מפרקים כל שנה את המדפים בנקיון לפסח - זכוכית במסגרת פלסטיק, לא נשבר כלום.
המקפיא תחתון או עליון?

• הוסף לסימניות
יש לי שארפ צר 82 ס"מ גבוה מכיל 683 ליטר
הוא מעולה יש לי אות 5 שנים
רק הפלסטיקה של שארפ לא משהו כידוע נשבר לי המדף משקאות של הדלת
גם המדפים של סמסונג נשברו לי בחלקם ודוקא עכשיו קניתי שני מדפים חדשים לדלת...ואז התקלקל...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי יש כבר כ4-5 שנים lg הפוך דלת אחת למעלה ומגירה אחת למטה - מצוין!! דגם 849gm
רק תבדקו לגבי העומק - כי הוא מאד עמוק וצריך לוודא שגם עובר בדלתות

• הוסף לסימניות
כבר כתבו כאן רבים
לקנות אך ורק שארפ
לדעתי לא כ"כ משנה הדגם
אולי תנסו לברר אם יש איזה הבדלים ביניהם

ניתן גם לקנות ביד 2 ב1000 - 1500 ש"ח

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה