נכתב ע"י sarit_f;1864816:חחח
בואו פשרה
הקוסקוס גם של המרוקאים וגם של התוניסאים
עשיתם לי חשק להכין קוסקוס..(וזה כזה מרוקאי לומר - אין על הקוסקוס שלי, אז שלא אגיד?)
נכתב ע"י אפרת 10;1864869:תיקון- המרוקאי צהוב טיפה כתמתם ויוצא אחד אחד
חתוך יפה ומוגש ליגה...
מה לעשות? אצל המרוקאים אוכל לא יפה = אוכל לא טעים![]()
נכתב ע"י sarit_f;1864816:חחח
בואו פשרה
הקוסקוס גם של המרוקאים וגם של התוניסאים
עשיתם לי חשק להכין קוסקוס..(וזה כזה מרוקאי לומר - אין על הקוסקוס שלי, אז שלא אגיד?)
נכתב ע"י pinati;1864898:ו.. חברה בואו נעשה תחרות
כל אחת תעלה את הקוסקוס שלה ו... זהו![]()
נכתב ע"י sarit_f;1864719:כשתרצי להכין קוסקוס אמיתי מסולת,ולא תעשייתי משקית
תבואי אלי אלמד אותך![]()
נכתב ע"י mig;1866016:תזהרי, את הצעת!
אני רוצה![]()
המסורת נשארה אצל אמא שלי, אבל רק בשישינכתב ע"י pinati;1866018:כזה מהר עזבת את המסורת של שלישי קוסקוס?
נכתב ע"י מימי זו;1866513:אתן מעלות בי נוסטלגיות מביקורים מתוקים אצל חברה מרוקאית מתוקה שאימא שלה המתוקה היתה מגישה קוסקוס בשפע, ועוגיות תמרים.
ופעם אחת לכבודי הכינו אוכל אשכנזי, וצחקו עד דמעות כשאני העליתי דמעות מהחריפות של רוטב העגבניות לספגטי.
זה חריף זה? בשבילך עשינו את זה בלי טעם!
ואין, אין, על אוכל מרוקאי, בהגשה מרוקאית, עם לב מרוקאי,
ולהיות אורחת פולניה בכזה בית-
זה הכי טוב שיכול להיות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים