- הוסף לסימניות
אני ניסיתי כמה פעמים ופשוט לא סובלת את המשחק הזה...
מי שלא אוהב משחקי כדור וכד' לרוב גם לא אוהב את זה
מי שלא אוהב משחקי כדור וכד' לרוב גם לא אוהב את זה
וצריך גם להרים את המוטות בצד של המסלול כי קשה לכוין בליצריך כדור קל
יש גם כבדים שקשה לזרוק
טיפ להצלחה: לכוין בין הבקבוק האמצעי לזה שלידו, עדיף בזריקה מסובבתולהשתדל לזרוק אותו כמה שיותר לאמצע המסלול
כדי שיפגע בבקבוק האמצעי כי הבקבוקים מסודרים בצורה שאם פוגעים
בבקבוק האמצעי בחוזקה שאר הבקבוקים גם נופלים
יש יש לך להביא לי פרטים מדויקים , מקום מחיר מתאים לחול המועד? צריך להזמין מראש?זה משחק כיייף!!!
זה משטח ארוך ובסוף המסלול יש 10 בקבוקים,
מעל השחקנים יש מסך עם שמות כל השחקנים מהקבוצה שלך,
על המסך נרשם שעכשיו התור של השחקן הראשון
השחקן זורק את הכדור על המסלול וכמובן שכולם מהופנטים במתח האם הוא יצליח להפיל את כל הבקבוקים
אם לא הצליח להפיל את הכל יש לו ניסיון נוסף ולאחר שתי הנסינות נרשם על המסך כמות נקודות לשחקן זה
כמנין הבקבוקים שהוא הפיל, כמובן שמי שהצליח להפיל הכל או אפילו הרוב מקבל על המסך "וואו" וכדו' (והכי כייף זה הצרחות והמחמאות של השחקנים האחרים....)
אחרי שהראשון סיים נרשם על המסך התור של השחקן השני וכך זה הלאה עד שחוזר התור לשחקן הראשון (בדרך כללש לכל אחד 10 פעמים, והמנצח הגדול:מי שהצליח להפיל הכי הרבה בקבוקים מוחאים כפיים ושרים ובלונים וכו' וכו'
מומלץ מאוד! מגבש! משחרר! מזרים!
(התלהבתי מאוד על זה אולי כי ברוב הפעמים ניצחתי....)
בקניון לב תלפיות היה מלא בחרדים אתמול,יש יש לך להביא לי פרטים מדויקים , מקום מחיר מתאים לחול המועד? צריך להזמין מראש?
איפה?
12.4 רשום שם שפתוח עד 16:00....סיטי באולינג 🎳| מתחם באולינג ואטרקציות לכל המשפחה
סיטי באולינג רשת מתחמי באולינג חוויתי לכל המשפחה, הכולל מסלולי באולינג למבוגרים ולילדים (באולינגו), מתקני שעשועים, סימולטורים, ועוד לפרטים >>citybowling.co.il
משהו יודע להגיד מה רמת הפריצות שם? אם מתאים לחרדיםיש בפתח תקווה בבסר סיטי(צמוד לזבוטינסקי ליד תחנת רכבת קלה) באולינג שומר שבת
בבוקר לא הייתי אבל הייתי כמה פעמים בלילה, בעיקר חרדים,משהו יודע להגיד מה רמת הפריצות שם? אם מתאים לחרדים
ואיך שם ביום שישי בבוקר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אא-אסתר, ALESIS, רוצה לדעת הכל ועוד 6 משתמשים9 //