אפשר להזמין עד מחר, המכירה ביום חמישי.המכירה בבני ברק כבר היתה?
תודה.אפשר להזמין עד מחר, המכירה ביום חמישי.
גם אני הזמנתימצטרפת לשאלה לגבי שואב אבק
במענה הקולי אומרים שם שזה גורם נזק עצום למערכתגם אני הזמנתי
ראיתי שהמחירון שלו מעל 500 שח
יש בעיה להתחרט-ופשוט לא לבא?
מישהי אמרה לי שעל נעליים אם זה לא מתאים לא משלמים, אז מה לגבי שאר הדברים?
כן אבל הם לא נותנים אופציה של ביטול אחרי ההזמנה...במענה הקולי אומרים שם שזה גורם נזק עצום למערכת
שמזמינים ולא קונים בסוף
אולי כי יש עומסים עכשיו לפני סגירת המערכת, צריך לנסות כמה פעמים.אני מנסה עכשיו להתקשר ולהזמין ולא מצליחה.
מיד אחרי הקשת ת"ז זה מתנתק.
משהו יודע למה?
תודה. ניסיתי כמה פעמים, אנסה שוב.אולי כי יש עומסים עכשיו לפני סגירת המערכת, צריך לנסות כמה פעמים.
ראיתי בחנות טויסלנד שעולה מגנטים המקורי של פליימאג ב 120 ג"כלא כתוב איזו חברה.
מצרפת את הקטלוג.
תודה.ראיתי בחנות טויסלנד שעולה מגנטים המקורי של פליימאג ב 120 ג"כ
נהדר. תודה!ר' עקיבא פינת אלישע
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים