דרוש מידע משחק מגנטים שמוכרים במכירה של הנעליים ב 120 - מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
לא כתוב איזו חברה.
מצרפת את הקטלוג.

קבצים מצורפים

• קטלוג פסח תשעח.pdf
    KB 804.6 · צפיות: 70
  • הוסף לסימניות
המכירה בבני ברק כבר היתה?

מצטרפת לשאלה לגבי שואב אבק
יש מישהי שמכירה את השואב שנמכר שם?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה לגבי שואב אבק
גם אני הזמנתי
ראיתי שהמחירון שלו מעל 500 שח
יש בעיה להתחרט-ופשוט לא לבא?
מישהי אמרה לי שעל נעליים אם זה לא מתאים לא משלמים, אז מה לגבי שאר הדברים?

• הוסף לסימניות
גם אני הזמנתי
ראיתי שהמחירון שלו מעל 500 שח
יש בעיה להתחרט-ופשוט לא לבא?
מישהי אמרה לי שעל נעליים אם זה לא מתאים לא משלמים, אז מה לגבי שאר הדברים?
במענה הקולי אומרים שם שזה גורם נזק עצום למערכת
שמזמינים ולא קונים בסוף

• הוסף לסימניות
אני מנסה עכשיו להתקשר ולהזמין ולא מצליחה.
מיד אחרי הקשת ת"ז זה מתנתק.
משהו יודע למה?

• הוסף לסימניות
מישהי הזמינה אולי סנדלי בנות בצבע ורוד דגם 25 ומתחרט/ת
אשמח למידות 23-24-25
בבני ברק
תודה

• הוסף לסימניות
לי אמרו בקו שכבר אי אפשר להזמין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה