- הוסף לסימניות
דבר איתי בפרטיאיך יוצרים איתם קשר?
דבר איתי בפרטיאיך יוצרים איתם קשר?
לא.בקשר לוויצ'אק
איך אפשר לעבוד מולם בתור יועץ, רק דרך סמארט?
מה כן?
או מה..?מה כן?
ליצור איתם קשר?
רק לשם הדיוק המתמטי:טריא נותנים רק 78%.
זה לא כ"כ מורכב מכיוון שהם נותנים את אותו אחוז מימון לנכס קיים ע"פ שמאות, שזה הקריטריון היחיד בכה"ג.צריך שם קשרים והם הסכימו להתחשב בשמאות ולא בחוזה מכר.
הבעיה זה להכיר בשמאות, ועדיין לרשום לדיור...בכללי הם לא מאשרים מימון על פי שמאות לבד
הם מסתכלים על נמוך או שמאות או חוזה
פעם היה לך שם תיק שהסכימו להסתכל רק על השמאות ?
1. תלוי בחברותיש לי 3 שאלות על מימון חוץ בנקאי
1. האם הם מחייבים שמאים שלהם? או שהם מקבלים כל שמאי שהלקוח מביא?
2. מה ההפרשים באוחזי ריבית בין הריביות של המשכנתאות היום לבין מימון חוץ בנקאי
3.אם בחוץ בנקאי הם רושמים שזה הלוואה למטרת דיור, האם אני יכול לבוא אח''כ לבנק ולמחזר את הלוואה למשכנתא לדיור
יש להם רשימת שמאים שלהם.יש לי 3 שאלות על מימון חוץ בנקאי
1. האם הם מחייבים שמאים שלהם? או שהם מקבלים כל שמאי שהלקוח מביא?
2. מה ההפרשים באוחזי ריבית בין הריביות של המשכנתאות היום לבין מימון חוץ בנקאי
3.אם בחוץ בנקאי הם רושמים שזה הלוואה למטרת דיור, האם אני יכול לבוא אח''כ לבנק ולמחזר את הלוואה למשכנתא לדיור
כמה הממוצע?כבר נותנים תקופה.
ריביות יותר טובים ממנורה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים