נכתב ע"י חני דובדבני;1527551:ספר שנקרא ״פיצוחים״
לצרף עם כלי יפה ולשים בשכבות כל מיני סוגי פיצוחים, אפשר לצרף גם מפצח...
ראיתי את הרעיון לפני כמה שנים פה וזה ממש מוצלח
נכתב ע"י hila;1527838:חברה מהמגזר הספרדי. גם אצלינו נהוג להביא מעטפה??? ספרו לי על זה כי זה הבן הגדול שלי ...
אבל הרב'ה שלו דווקא חסיד. (ת"ת ספרדי)
נכתב ע"י אא;1527827:
נכתב ע"י אסנת לוי;1528244:איפה קונים את הספר הזה?בחיפה-אם משהוא יודע..
נכתב ע"י מלפפון;1527757:בכל מקרה, אני לא אתחיל עם מעטפות בע"ה. אני חושבת שמגיע לרבה יחס מכבד ולא יחס של: 'הבאנו לך מעטפה למרות חוסר היכולת שלנו, כי אנו חוששים שבלעדיה לא תתייחס לבן שלנו יפה'.
נכתב ע"י יעל א;1527772:מופיע במקורות, כך שמעתי, ששוחד למלמד תינוקות זה שוחד כשר.
נכתב ע"י מוריסקא;1528363:לצערנו . זה עובד מציון
ולמלפפון, היית צודקת אם היינו משלמים למלמד לפחות 75 שקל לשעה
"בד"כ מלמד שמקבל מאה שקל, לא חושב על היחס
אלא ב"ה, יש עוד כמה עופות לפסח ("ומציין בפנקסו" כמה כל אחד נתן)"
תזכרו טוב טוב שכל סוגי האפליה שיש בכיתה נובע מסיבה השוואת מחירים......![]()
נכתב ע"י חמדה;1527808:אבא שלי, ר"מ, מחזיר מעטפות באופן עקרוני!!!
הוא גם מודיע זאת לפני כן שאין על מה לדבר.
הוא רואה בכך שוחד לכל דבר ואין שום סיבה הגיונית שפורים יהפך אצל האברכים למתנות לאביונים לר"מים/ לרבעס'...
נכתב ע"י מוריסקא;1528363:לצערנו . זה עובד מציון
ולמלפפון, היית צודקת אם היינו משלמים למלמד לפחות 75 שקל לשעה
"בד"כ מלמד שמקבל מאה שקל, לא חושב על היחס
אלא ב"ה, יש עוד כמה עופות לפסח ("ומציין בפנקסו" כמה כל אחד נתן)"
תזכרו טוב טוב שכל סוגי האפליה שיש בכיתה נובע מסיבה השוואת מחירים......![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים