דרוש מידע "משנת יוסף" או "והלכת בדרכיו" איזה מכירה לפסח הכי משתלמת???

טוב, לא קראתי את כל התגובות ,אבל בשנים עברו היה צריך ללכת לשלם קודם באיזה בית את סכום הקניה ובפעם אחרת לבוא לאסוף את המוצרים- אני מתכוונת למכירה של "והלכת."
לי אין כח ללכת פעמיים....

טוב, לא קראתי את כל התגובות ,אבל בשנים עברו היה צריך ללכת לשלם קודם באיזה בית את סכום הקניה ובפעם אחרת לבוא לאסוף את המוצרים- אני מתכוונת למכירה של "והלכת."
לי אין כח ללכת פעמיים....
בטח גם לא רלוונטי בעידן הקורונה...

והלכת בדרכיו.JPG

מה אני אמור למלאות בקוד ומה בסיסמא??????

מה שמפריע לי במכירה זה שאין לי דוגמא למה הכוונה
במוצרים שמגיעים ברשימה ולא בתור תמונה.
וכך אני לא ממש מבינה באיזה מוצר מדובר.
השאלה אם יש מקום שכן יש תמונת הדגמה לכל דבר.
באתר משנת יוסף הכל עם תמונה

פתאום גיליתי שבמכירה האחרונה של והלכת בדרכיו (המכירה השכונתית/ המכירה הקהילתית)
גבו ממני עמלת תחנה בסך 10 ש"ח. ללא שום הודעה מוקדמת. !!!! (בד"כ זה 3 ש"ח.)
שימו לב לזה!!!!

למישהו יש את הקטלוגים???
אפשר להוריד מהקישור הזה:

אפשר להוריד מהקישור הזה:
https://haredimnet.co.il/forum.php?...4aa88fe22c6fe47aecf87d6b2a92f34d/view[/QUOTE]
מצורף של והלכת בדרכיו באקסל.
משנת יוסף אני לא מצליחה, גדול מדי...
העליתי לכם לכאן את משנת יוסף

וואו תודה רבה!

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה