דרוש מידע משנת יוסף- זיכויים- האם זה חוקי?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אז אני רשמתי כמה וכמה פעמים חוסרים אצל מנהל התחנה
ולא !! זוכתי

התכתבתי איתם
חירבשו לי שעדין לא התקבל ממנהל התחנה המסמך
מדבר בנזק של מאות!!!! שקלים
אז תתלונני אצל מנהל התחנה או על מנהל התחנה שלא עושה את עבודתו

• הוסף לסימניות
זה הלקח שלי באמת.
רק שיתנו את ההחזר קודם בצורה נאותה.
אותי מעצבן שאני מזמינה באתר אבל החזרים רק בכתב יד, זה משהו רק מלאחרונה שהם לא מקבלים החזרים במייל.
בעיני זה לא הגיוני, ואני רוצה לעבור למכירה אחרת.

מישהי יודעת מה נהלי ההחזר במכירה השכונתית?

ממש לא נח לי לכתוב את ההחזר בדף ועט, לשמור שבוע על המקרר ולזכור לשלוח עם הילדים בקנייה הבאה, ולעקוב שאכן זוכיתי...

• הוסף לסימניות
אותי מעצבן שאני מזמינה באתר אבל החזרים רק בכתב יד, זה משהו רק מלאחרונה שהם לא מקבלים החזרים במייל.

ממש לא נח לי לכתוב את ההחזר בדף ועט, לשמור שבוע על המקרר ולזכור לשלוח עם הילדים בקנייה הבאה, ולעקוב שאכן זוכיתי...
צודקת
ולדעתי פשוט להתלונן מי שיכול בשרות לקוחות שלהם
בסוף אם יהיה הרבה לקוחות שיעזבו זה יזיז להם

• הוסף לסימניות
לא כל כך מצליח להבין את הכעס - אף אחד לא חייב לקנות שם מי שלא אוהב את ההתנהלות של החברה העיסקית יכול לעבור לקנות היכן שליבו חפץ.
לאא כותב בציניות - אלא ברצינות אני לא מצליח להבין...

• הוסף לסימניות
לא כל כך מצליח להבין את הכעס - אף אחד לא חייב לקנות שם מי שלא אוהב את ההתנהלות של החברה העיסקית יכול לעבור לקנות היכן שליבו חפץ.
אתה כ"כ צודק,וגם יותר חסכוני ;)

• הוסף לסימניות

שבוע שעבר כתבתי להם בקשה להחזר במייל
הם שאלו: למה לא כתבתי בתחנה?
אמרתי להם שלא היה שם עטים!
והם הכניסו לי זיכוי למערכת

• הוסף לסימניות
אולי הדברים שאני אומרת מעט יקוממו.

בזמנו ישבתי עם המנהלים של משנת יוסף
משנת יוסף הוא עסק רווחי לכל דבר ועניין.
הם יושבים על ים של כסף.

זה סוג של רשת חנויות אבל ללא עלות של מקום, כח אדם וכד’ (מנהלי התחנות מקבלים את ה3 שקל מכל משפחה וגם מזה משנת יוסף לוקחים ”מעשרות ”)

וכל זה בעקבות השטיפת מוח שעושים עלינו (זה קרן,ללא מטרות רווח, זה כח הציבור וכו’)

ובאמת זה לא חוקי מה שהם עושים עם ההחזרות וזכויים, רק הם יודעים שאנחנו חרדים ולכן ואף אחד לא יתבע אותם.

בתחילה היו זיכויים ניתנו יותר בצורה חופשי אבל שהם ראו שזה ניהיה סוג של מכה אז החליטו שמנהל התחנה צריך לחתום על כל טופס בעצמו (ברעיון הדרישה של משנת יוסף ממנהל התחנה זה רק לפרק את הסחורה ואין דרישה מצידם שהוא יהיה נוכח בזמן המכירה).

וכן הנושא מוצרים שלא הגיעו
ישנם טעיות של הורדת סחורה בסניף אחר וכד’, ואז כולם צריכים לבקש זיכויים (אין זכויי כללי,מבחינתם הסחורה סופקה) ובעצם לקוח לא מבקש זיכויי הם הרוויחו את הכסף (כי הם מחתימים שעל כל שכחה או טעות זה על אחריות הלקוח בלבד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש מקומות שבגללם עסקים נסגרו וזה המקום היחיד עם כשרות לקנות פירות וירקות?

• הוסף לסימניות
למה אין ?!
אצלינו בתחנה קבוע כמוצר לא הגיע, אז יש זיכוי כללי !
אבל יש מוצרים שלא מגיעים בשטח
לא לפני המכירה
ויש להם מלא טעויות בזה

• הוסף לסימניות
אז תתלונני אצל מנהל התחנה או על מנהל התחנה שלא עושה את עבודתו
קודם לפני שאתם מתלוננים, אתם יודעים מה הדרישות של משנת יוסף ממנהלי התחנות?

וגם אם זה כן התפקיד שלו
ונראה לכם שזה מזיז למשהו?
אחרת משנת יוסף יאלצו למצוא פרייר אחר לנהל את התחנה הזאת

• הוסף לסימניות
שבוע שעבר כתבתי להם בקשה להחזר במייל
הם שאלו: למה לא כתבתי בתחנה?
אמרתי להם שלא היה שם עטים!
והם הכניסו לי זיכוי למערכת
ניסית כמה פעמים, וקיבלתי סרוב אוטמטי (הכוונה תשובה לאקונית ממוחשבת), חאיזה מייל שלחת?

ובאופן כללי לא מתאים לי שזה בדיעבד, בעיני זה שרות מתבקש

• הוסף לסימניות
אז אני רשמתי כמה וכמה פעמים חוסרים אצל מנהל התחנה
ולא !! זוכתי

התכתבתי איתם
חירבשו לי שעדין לא התקבל ממנהל התחנה המסמך
מדבר בנזק של מאות!!!! שקלים
ויתרת על הכסף?
חבל.
תבקשי שוב ושוב. לא הייתי מוותרות על מאות שקלים.
במו עיני ראיתי את רשימת הזיכויים עפה ברוח. פלא שהם לא קיבלו גם אחרי 3 שבועות?

כאמור, כל אחד יעשה את שיקוליו.
לא ברור מי שממשיך לקנות שם ולהתלונן.
אין עניין לחזור למקום שלא מרוצים.

• הוסף לסימניות
המכירה השכונתית, איך איכות הירקות שלהם?
ואצלנו לא תמיד זיכו בפועל כשאמרו שיהיה זיכוי כללי. בגלל שזה סכום לא גדול אני מתעצלת לעשות זאת :(
הקטע של הדף ועט - הזיה אמתית! למה א"א בתוך המערכת לעשות גם דף/שלוחה של זיכויים???

• הוסף לסימניות
ויתרת על הכסף?
חבל.
תבקשי שוב ושוב. לא הייתי מוותרות על מאות שקלים.
במו עיני ראיתי את רשימת הזיכויים עפה ברוח. פלא שהם לא קיבלו גם אחרי 3 שבועות?

כאמור, כל אחד יעשה את שיקוליו.
לא ברור מי שממשיך לקנות שם ולהתלונן.
אין עניין לחזור למקום שלא מרוצים.
לא ויתרתי
אני חופרת להם
אבל יש מוצרים שבוודאות אני לא זוכרת מה הם שלא זוכתי עליהם

אבל זה ממש גזל ההתנהלות הזו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה