- הוסף לסימניות
זה הלקח שלי באמת.אפשר להיגמל מהדבר הזה שנקרא משנת יוסף, ולהיות יותר רגוע
רק שיתנו את ההחזר קודם בצורה נאותה.
זה הלקח שלי באמת.אפשר להיגמל מהדבר הזה שנקרא משנת יוסף, ולהיות יותר רגוע
אז תתלונני אצל מנהל התחנה או על מנהל התחנה שלא עושה את עבודתואז אני רשמתי כמה וכמה פעמים חוסרים אצל מנהל התחנה
ולא !! זוכתי
התכתבתי איתם
חירבשו לי שעדין לא התקבל ממנהל התחנה המסמך
מדבר בנזק של מאות!!!! שקלים
אותי מעצבן שאני מזמינה באתר אבל החזרים רק בכתב יד, זה משהו רק מלאחרונה שהם לא מקבלים החזרים במייל.זה הלקח שלי באמת.
רק שיתנו את ההחזר קודם בצורה נאותה.
צודקתאותי מעצבן שאני מזמינה באתר אבל החזרים רק בכתב יד, זה משהו רק מלאחרונה שהם לא מקבלים החזרים במייל.
בעיני זה לא הגיוני, ואני רוצה לעבור למכירה אחרת.
מישהי יודעת מה נהלי ההחזר במכירה השכונתית?
ממש לא נח לי לכתוב את ההחזר בדף ועט, לשמור שבוע על המקרר ולזכור לשלוח עם הילדים בקנייה הבאה, ולעקוב שאכן זוכיתי...
אתה כ"כ צודק,וגם יותר חסכונילא כל כך מצליח להבין את הכעס - אף אחד לא חייב לקנות שם מי שלא אוהב את ההתנהלות של החברה העיסקית יכול לעבור לקנות היכן שליבו חפץ.
לאא כותב בציניות - אלא ברצינות אני לא מצליח להבין...
שבוע שעבר כתבתי להם בקשה להחזר במיילאותי מעצבן שאני מזמינה באתר אבל החזרים רק בכתב יד, זה משהו רק מלאחרונה שהם לא מקבלים החזרים במייל.
בעיני זה לא הגיוני, ואני רוצה לעבור למכירה אחרת.
מישהי יודעת מה נהלי ההחזר במכירה השכונתית?
ממש לא נח לי לכתוב את ההחזר בדף ועט, לשמור שבוע על המקרר ולזכור לשלוח עם הילדים בקנייה הבאה, ולעקוב שאכן זוכיתי...
זה לא אמור להיות כךלשמור שבוע על המקרר ולזכור לשלוח עם הילדים בקנייה הבאה, ולעקוב שאכן זוכיתי...
יש מקומות שבגללם עסקים נסגרו וזה המקום היחיד עם כשרות לקנות פירות וירקות?לא כל כך מצליח להבין את הכעס - אף אחד לא חייב לקנות שם מי שלא אוהב את ההתנהלות של החברה העיסקית יכול לעבור לקנות היכן שליבו חפץ.
לאא כותב בציניות - אלא ברצינות אני לא מצליח להבין...
למה אין ?!(אין זכויי כללי,מבחינתם הסחורה סופקה)
אבל יש מוצרים שלא מגיעים בשטחלמה אין ?!
אצלינו בתחנה קבוע כמוצר לא הגיע, אז יש זיכוי כללי !
קודם לפני שאתם מתלוננים, אתם יודעים מה הדרישות של משנת יוסף ממנהלי התחנות?אז תתלונני אצל מנהל התחנה או על מנהל התחנה שלא עושה את עבודתו
ניסית כמה פעמים, וקיבלתי סרוב אוטמטי (הכוונה תשובה לאקונית ממוחשבת), חאיזה מייל שלחת?שבוע שעבר כתבתי להם בקשה להחזר במייל
הם שאלו: למה לא כתבתי בתחנה?
אמרתי להם שלא היה שם עטים!
והם הכניסו לי זיכוי למערכת
תשלחי להם לינק לאשכולשמחה שהעליתי את האשכול הזה.
זה רק מראה כמה זה חשוב.
כתבתי להם שוב מייל, אעדכן בתגובה.
לא הגיוני לטפל בזה בתוך הבלאגן שמתחולל שםזה לא אמור להיות כך
רושמים בתחנה, ומנהל התחנה הוא זה שמעביר את הזיכויים
ויתרת על הכסף?אז אני רשמתי כמה וכמה פעמים חוסרים אצל מנהל התחנה
ולא !! זוכתי
התכתבתי איתם
חירבשו לי שעדין לא התקבל ממנהל התחנה המסמך
מדבר בנזק של מאות!!!! שקלים
לא ויתרתיויתרת על הכסף?
חבל.
תבקשי שוב ושוב. לא הייתי מוותרות על מאות שקלים.
במו עיני ראיתי את רשימת הזיכויים עפה ברוח. פלא שהם לא קיבלו גם אחרי 3 שבועות?
כאמור, כל אחד יעשה את שיקוליו.
לא ברור מי שממשיך לקנות שם ולהתלונן.
אין עניין לחזור למקום שלא מרוצים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים