משנת יוסף משנת יוסף צודקים? שתי שאלות שזקוקות לתשובות

• הוסף לסימניות
1
בכל פעם שאני מבקש במייל זיכוי, הם כותבים שיש לעדכן את הנציג בתחנה. ומתעלמים מההסבר שהנציג כבר לא היה בשטח כשסיימנו את האיסוף. לטעמי זה לא שירות והתחמקות, אבל מי יודע, כנראה יש סיבה טובה למה הם מתנהלים ככה. צודקים או לא?

2
שאלה שניה. קנינו קמח, לטעמנו (תרתי משמע, תרתי משמע) הוא היה פגום.
משנת יוסף שלחו אותנו בנחישות ובאדיבות להתווכח עם המאפיה, שכמובן לא ספרה אותנו ולא התייחסה אלינו. משנת יוסף טענה בתגובה כי יש לדבר עם המאפיה😒😒😒😒...
אז ככה זה? משנת יוסף מוכרת, מקבלת את כספה, ואז משלחת את הצרכן להתקוטט לבדו מול היצרן? (כמו הרשת שאין לנקוב בשמה, 3 אותיות באנגלית?)

• הוסף לסימניות
1
בכל פעם שאני מבקש במייל זיכוי, הם כותבים שיש לעדכן את הנציג בתחנה. ומתעלמים מההסבר שהנציג כבר לא היה בשטח כשסיימנו את האיסוף. לטעמי זה לא שירות והתחמקות, אבל מי יודע, כנראה יש סיבה טובה למה הם מתנהלים ככה. צודקים או לא?

2
משנת יוסף שלחו אותנו בנחישות ובאדיבות להתווכח עם המאפיה, שכמובן לא ספרה אותנו ולא התייחסה אלינו. משנת יוסף טענה בתגובה כי יש לדבר עם המאפיה😒😒😒😒...
אז ככה זה? משנת יוסף מוכרת, מקבלת את כספה, ואז משלחת את הצרכן להתקוטט לבדו מול היצרן? (כמו הרשת שאין לנקוב בשמה, 3 אותיות באנגלית?)
מכירת "חסד" למה אתה מצפה?

• הוסף לסימניות
1

2
לגבי פגם במוצר סגור תמיד הכתובת והאחריות היא על היצרן ולא על המוכר. ממתי המוכר אמור לספוג קלקול של היצרן?

• הוסף לסימניות
לגבי פגם במוצר סגור תמיד הכתובת והאחריות היא על היצרן ולא על המוכר. ממתי המוכר אמור לספוג קלקול של היצרן?
המוכר באמת לא אמור לספוג, הוא שולח ליצרן ומקבל זיכוי...

• הוסף לסימניות
אז ככה זה? משנת יוסף מוכרת, מקבלת את כספה, ואז משלחת את הצרכן להתקוטט לבדו מול היצרן?
כשקנית מוצר פגום באושר עד אתה פונה ליצרן או לאושר עד? אני חושב שזה קשור ליצרן
צודקים או לא?
לא צודקים, (מה זה משנה ? הכח אצלם)
אבל יש לך פיתרון במכירה הבאה להגיע מוקדם ולרשום שהיה חסר במכירה הקודמת ואולי יחוסו עליך ויזכו ;)

• הוסף לסימניות
לא צודקים, (מה זה משנה ? הכח אצלם)
אבל יש לך פיתרון במכירה הבאה להגיע מוקדם ולרשום שהיה חסר במכירה הקודמת ואולי יחוסו עליך ויזכו ;)
לי כתבו בשירות לקוחות שאפשר לבקש זיכוי גם 2 מכירות אח''כ, אבל רק במקום

• הוסף לסימניות
1

2
1. הם רוצים את האישור של הנציג שאכן המוצר היה חסר, אפשר להבין אותם- שלא סתם יבקשו החזרים על מוצרים שלא לקחו ונשאר מיותר בשטח, למעשה תוכל גם שבוע הבא לבקש מהנציג שיחתום לך על מה שהיה חסר בשבוע הקודם,
מנסיון אין עם זה בעיות.

2. כשאתה קונה בחנות רגילה (אושר עד וכו') ומשהו בטעם נראה לך לא תקין אתה חוזר לחנות?
בד"כ מתלוננים אצל היצרן.
לא נראה לי שמשנת יוסף צריכים לתת שירות יותר מחנויות אחרות.

• הוסף לסימניות
רק בפרוג אני מגלה עוולות של משנת יוסף.
אני צרכנית שלהם כבר הרבה שנים.
ברוך ה האגוזים היו טריים. הקמח מעולה
מה שקנינו יציב וחזק.
כששכחתי להזדכות על עוף הם כתבו לי הודעה מס פעמים שעדין לא הזדכיינו.
כשחסר מוצר כתבתי במייל או אצל הנציג שבוע אחרי והזדכיתי.
למעט שהיה לפני שנתיים אני חושבת בעיה בשמן זית לחנוכה שעשה פיחם ולא נדלק טוב לא זכור לי על ככ הרבה בעיות אצלם
וגם על השמן זית הזה זוכיתי במלואו.

גם כאשר הזמנתי פירות וירקות והיו מקולקלים וביקשתי זיכוי במייל- קיבלתי

חייבת להציג צד שני

• הוסף לסימניות
1. אני ממש מבינה את ההגיון, קרה לי לפעמים שהיו דברים בתחנה ורק אני לא שמתי לב וביקשתי להזדכות, וכנראה לעוד הרבה כמוני זה קרה, אז החליטו לסדר את העניין (כך להבנתי... יתכן והיו סיבות אחרות) ויש צורך לגשת לאחראי כדי לוודא שאכן זה חסר ולא חוסר שימת לב או סתם שאתה מתחרט על ההזמנה. אין שום בעיה גם לגשת שבוע אח”כ לאחראי, הם בנ”א אנושיים

2. גם כשאתה קונה חלב מקולקל בחנות מן הסתם אתה פונה לתנובה ולא לקופאי. מה שונה משנת יוסף?

• הוסף לסימניות
מענין ,אצלנו דווקא היה טעם מצוין של קמח!! הבעיה היא שבמקור זה היה אמור להיות שוקולד..., וכמובן גם אותנו שלחו ליצרן שטען שהבעיה היא באחסון של משנת יוסף, חד גדיא.

• הוסף לסימניות
שמעון: השבוע כתוב מנדרינה, מגבונים, גבינה לבנה, ושמן זית שעדיין לא קיבלתי אספקה השבוע?

חיים: לא הבנתי מה הבעיה?

שמעון: יש אלפי הזמנות למוצרים הללו ואין לי מהם לחלק לתחנות!!!!!

חיים: נו לא הבנתי מה הבעיה?

שמעון:??????

חיים: אה!! הבנתי אותך!! חחח זה שרשמתי שיש באתר לא אומר שהבטחתי להביא!!

אותי זה מכעיס!! בניתי על זה ואז בשעת ערב אני מגלה שאין!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אצלינו בשני סניפים הנציג אוסף את כל מה שנשאר ואז עובר על רשימת הזיכויים ואם יש את המוצר שנרשם עליו זיכוי - הוא מתקשר.
פעמים כשעברתי ולא מצאתי מוצר (וחיפשתי טוב !) ורשמתי זיכוי, ועד כחצי שעה לאחר המכירה אני מקבל טלפון מהנציג שהמוצר שרשמנו עליו זיכוי נמצא ושנבוא לקחת (אולי מישהו לקח שניים ואז בבית ראה שטעה והחזיר מיד, או שזה נעלם בין כל הקרטונים והנציג סידר את השטח ומצא)

• הוסף לסימניות
שמעון: השבוע כתוב מנדרינה, מגבונים, גבינה לבנה, ושמן זית שעדיין לא קיבלתי אספקה השבוע?

חיים: לא הבנתי מה הבעיה?

שמעון: יש אלפי הזמנות למוצרים הללו ואין לי מהם לחלק לתחנות!!!!!

חיים: נו לא הבנתי מה הבעיה?

שמעון:??????

חיים: אה!! הבנתי אותך!! חחח זה שרשמתי שיש באתר לא אומר שהבטחתי להביא!!

אותי זה מכעיס!! בניתי על זה ואז בשעת ערב אני מגלה שאין!
זה באמת מעצבן שחסרים מוצרים.
לדעתי אנשים לוקחים בחוסר שימת לב
קרה כמה פעמים שאצלנו הודיעו אחכ בקו של הקהילה
נלקח בטעות..

• הוסף לסימניות
נלקח בטעות..
גם כשמנהל התחנה אומר: ״לא הגיע!״
וזה שנגמר. כאילו בכוונה מביאים פחות (מנהל התחנה אמר לי מפורש שהם לא מדייקים בכמויות…!!)

• הוסף לסימניות
המוכר באמת לא אמור לספוג, הוא שולח ליצרן ומקבל זיכוי...
קניתי ארגז זירו כל הבקבוקים היו ללא גזים נראה לך שחזרתי לי"ש" אן ל"שערי רווחה" בשביל זה יש שרות לקוחות של החברות ואם המאפיה מתחמקת אפשר להתלונן ברשות להגנת הצרכן.
יאמר לשבחם של משנת יוסף שיצא לי כמה פעמים לקבל מוצרים לא מספיק איכותיים ובהקלדת מייל אחד קבלתי את כספי בחזרה (קרה לי בעיקר בפרות וירקות)

• הוסף לסימניות
נלקח בטעות..
לרוב שולחים ילדים והם לא ממש מבחינים בין המוצרים הדומים ולכן חסרים מוצרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה