דרוש מידע משפחתונים פמילי ירושלים

• הוסף לסימניות
הבנתי שקבלו תשובות טלפוניות היום,
אני לא קיבלתי שום טלפון מהם - מזה אומר?
אשמח שמי שרשמה והועברה לועדות קבלה שתכתוב האם קבלה תשובה שלילית/חיובית/לא קבלה תשובה
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי תשובה שלילית
יכול להיות שזו מערכת טלפונית שלוקח לה כמה שעות להגיע לכולם
המספר שחייג אלי 0723322888

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי תשובה שלילית
יכול להיות שזו מערכת טלפונית שלוקח לה כמה שעות להגיע לכולם
המספר שחייג אלי 0723322888
תודה
יש מישהיא שקבלה חיובי?
השאלה אם זה שלא קבלנו אומר שזה חיובי או שזה סתם תקוות שאוו....

• הוסף לסימניות
הבנתי שקבלו תשובות טלפוניות היום,
אני לא קיבלתי שום טלפון מהם - מזה אומר?
אשמח שמי שרשמה והועברה לועדות קבלה שתכתוב האם קבלה תשובה שלילית/חיובית/לא קבלה תשובה
תודה רבה!!
מה הכוונה הועברה לוועדות קבלה?

• הוסף לסימניות
אז מזה אומר שלא קיבלנו שום טלפון?
אני במתח נוראי מהעניין....

• הוסף לסימניות
אז מזה אומר שלא קיבלנו שום טלפון?
אני במתח נוראי מהעניין....

גם אני לא קיבלתי תשובה.---- נראה שבאת עוברים אחת אחת..
אולי לפי הא"ב-- אני באות ש'-- אוי לי
גם אני נרשמתי כרגיל ולא קיבלתי תשובה עדיין

כנ"ל---לא קיבלתי תשובה.
כנראה עוברים שם אחר שם.

• הוסף לסימניות
רק מי שקיבלו תשובה שלילית קיבלו תשובה היום,
אם לא קיבלת 99% שאתם בתוכו לא בטוח שלמטפלת שהכי רציתן אבל אחת מה-3 שבחרתן.

• הוסף לסימניות
אם אני רוצה עכשיו לבטל את המשפחתון, יתנו לי החזר כספי על הרישום?

• הוסף לסימניות
אם אני רוצה עכשיו לבטל את המשפחתון, יתנו לי החזר כספי על הרישום?

דמי הרישום לא יוחזרו להורים במידה והרישום יבוטל ע"י ההורים, לרבות במקרה של ביטול רישום על ידי המשרד בשל רישום כפול למעון---ציטוט מהאתר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה