תודהאני קיבלתי תשובה שלילית
יכול להיות שזו מערכת טלפונית שלוקח לה כמה שעות להגיע לכולם
המספר שחייג אלי 0723322888
מה הכוונה הועברה לוועדות קבלה?הבנתי שקבלו תשובות טלפוניות היום,
אני לא קיבלתי שום טלפון מהם - מזה אומר?
אשמח שמי שרשמה והועברה לועדות קבלה שתכתוב האם קבלה תשובה שלילית/חיובית/לא קבלה תשובה
תודה רבה!!
שהיה רישום עודףמה הכוונה הועברה לוועדות קבלה?
לא הודיעו לי על וועדת קבלהשהיה רישום עודף
ותשובה קיבלת כבר?לא הודיעו לי על וועדת קבלה
נרשמתי כרגיל
והעברתי את הטפסים וכו'
לא קיבלתי שום טלפון...
אז מזה אומר שלא קיבלנו שום טלפון?
אני במתח נוראי מהעניין....
גם אני נרשמתי כרגיל ולא קיבלתי תשובה עדיין
אני בא-ב דיי בהתחלה ולא התקשרו אלייגם אני לא קיבלתי תשובה.---- נראה שבאת עוברים אחת אחת..
אולי לפי הא"ב-- אני באות ש'-- אוי לי
כנ"ל---לא קיבלתי תשובה.
כנראה עוברים שם אחר שם.
מוזר, לא?אני בא-ב דיי בהתחלה ולא התקשרו אליי
איזה יופי,רק מי שקיבלו תשובה שלילית קיבלו תשובה היום,
אם לא קיבלת 99% שאתם בתוכו לא בטוח שלמטפלת שהכי רציתן אבל אחת מה-3 שבחרתן.
איזה יופי,
מידיעה את אומרת את זה?
תודהככה אמרו לי במשרדים של פמיל
וגם לי לא הודיעו ואני יודעת שהתקבלתי.
אם אני רוצה עכשיו לבטל את המשפחתון, יתנו לי החזר כספי על הרישום?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים