- הוסף לסימניות
הפרקליטות הסכימה בתנאי ״שהבקשה למנוחה בביתו תתקיים במלואה״.נתניהו מבקש מבית המשפט לבטל את עדותו גם בשבועיים הקרובים לצורך התאוששות מהניתוח.
הפרקליטות הסכימה בתנאי ״שהבקשה למנוחה בביתו תתקיים במלואה״.נתניהו מבקש מבית המשפט לבטל את עדותו גם בשבועיים הקרובים לצורך התאוששות מהניתוח.
האם המשפט התחיל שוב?אבישי גרינצייג: עדותו של נתניהו אמורה להתחדש ביום שני, ה-20 בינואר, מועד ההשבעה של דונאלד טראמפ.
נדחה לשבוע הבא (בינתים)האם המשפט התחיל שוב?
משום שאני נדרש כרהמ לעסוק בנושאים בכנסת שעות, אחרי שיצאתי מהניתוח. ואחר כך לשיטפון אין מילה אחרת של צרכים - שקשורים גם בשחרור החטופים וגם בדברים שקרו בלבנון. כלומר אותה מנוחה - הדבר הזה לא התקיים. אני בתהליך החלמה. אני עדיין לא החלמתי. ועל כן ביקשתי באמצעות עורכי הדין שלי התחשבות. גם במצב הרפואי בו אני נתון וגם במצב שלי כרהמ שעוסק בעניינים שאינם מומצאים לא איזה יצירה ולא ספין - דברים שנוגעים בדיני נפשות וגם בבטחון הלאומי שלנו בלי הפרזה והגזמה. מאוד הצטערתי על ההחלטה של כבודכם. אני מבקש התחשבות זו שהיתה ניתנת לכל אדם. אגיד לכם כיצד אני מרגיש בסוף היום. |
אבישי גרינצייג: לשופט בר עם יש שפעת.עמית סגל:
בוטלה עדות נתניהו גם מחר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: