עמית סגל:

משפט נתניהו: השופטים תומכים בעמדת התביעה - ודוחים את טענת ההגנה לפיה נתניהו לא היה מודע לחלק מ-315 האייטמים (פריטי הסיקור) בכתב האישום

המשמעות של ההחלטה - יימשך המסע האיטי עקב בצד אגודל סעיף סעיף מתוך ה-315. עד עתה - 40 פריטים בכשש שבע ישיבות. חשבו לבד.

1736425357665.png

׳ווינט׳: רה״מ נתניהו מבקש משופטיו להעיד שבוע הבא יום אחד בלבד. הפרקליטות מתנגדת.

רשת ב׳: הסיבה לבקשה של רה״מ נתניהו להעיד יום בשבוע - מסתבר שנתניהו סבל מזיהום אחרי הניתוח שעבר, ורופאיו המליצו לו להימנע מפעילות רצופה מעל שלוש שעות ללא מנוחה בשבוע הקרוב וכן להימנע מנסיעות ארוכות.

נתניהו לשופטים - עברתי ניתוח לפני קצת פחות מחודש. במקרה שלי ההחלמה הזו לא נעשתה בדיוק לפי הצפי והרצון של הרופאים,

משום שאני נדרש כרהמ לעסוק בנושאים בכנסת שעות, אחרי שיצאתי מהניתוח. ואחר כך לשיטפון אין מילה אחרת של צרכים - שקשורים גם בשחרור החטופים וגם בדברים שקרו בלבנון. כלומר אותה מנוחה - הדבר הזה לא התקיים. אני בתהליך החלמה. אני עדיין לא החלמתי.
ועל כן ביקשתי באמצעות עורכי הדין שלי התחשבות. גם במצב הרפואי בו אני נתון וגם במצב שלי כרהמ שעוסק בעניינים שאינם מומצאים לא איזה יצירה ולא ספין - דברים שנוגעים בדיני נפשות וגם בבטחון הלאומי שלנו בלי הפרזה והגזמה.
מאוד הצטערתי על ההחלטה של כבודכם. אני מבקש התחשבות זו שהיתה ניתנת לכל אדם. אגיד לכם כיצד אני מרגיש בסוף היום.

רה"מ נתניהו בעדותו, על ניר חפץ: "חפץ לא היה איש אמוני, לא הייתי מוכן לפתוח איתו כל דבר. אני בכלל לא פותח הכל, דברים שקשורים לביטחון בלאוו הכי עוברים סינון מאוד מאוד קפדני אצלי. כעסתי עליו כי הוא הקליט אותי והעליל עליי שקרים, אבל אני מבין היום את הנסיבות - הוא נאלץ לספק את חוקריו".

ברגע האחרון עדותו של ראש הממשלה בנימין נתניהו שהייתה אמורה להתקיים היום (שלישי) בין השעות 09:00-14:00 בוטלה. בית המשפט עדכן כי הסיבה לכך הינה מחלה של אחד השופטים.

ואני חשבתי שמצב רפואי זה לא מספיק חשוב כדי לבטל יום דיונים

לפני כמה חודשים קם ויכוח נוקב על מספר הדיונים השבועיים שבהם יעיד נתניהו. ראש הממשלה רצה 2, השופטים קבעו: 3.

בפועל: מאז לא היה שבוע אחד עם שלושה דיונים

(עמית סגל)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה