דרוש מידע משתמשי נטפרי, בואו נעשה סדר!

• הוסף לסימניות
עניתי.
גולשת במחשב נייד, לא הבנתי את השאלה לגבי המהירות ביחס לסלולארי, בכל אופן מרוצה מהמהירות, וזה מה שעניתי.

• הוסף לסימניות
שימו לב, לגבי הנייד, אפשר לבדוק האם יש אנטנות סלולריות קרוב לאזור מגוריכם. (הנתון של עיר בסקר לא מספק, זה לפי שכונה)
מי שיש לו קרוב, יכול ללכת על נטסטיק, אבל מי שלא, כדאי לו ללכת רק על נייח.
אתר בדיקה של המשרד להגנת הסביבה:
http://www.sviva.gov.il/subjectsEnv...Facilities/cellular/Pages/CellularMapGIS.aspx

• הוסף לסימניות
נייד הכוונה לפטופ, או מכשיר סלולרי ?
והאם אמור להיות הבדל בגלישה, בין מחשב נייח לנייד

• הוסף לסימניות
עניתי
הטבלה של התוצאות מורכבת קצת להדיוטות כמוני...
תכל'ס, מי הכי כדאי??
גם אני כך, אולי תתנדבו לפרט?
אני שוקל לעבור מאר. אל. ל019 או אקס טו וון בגלל גודל חבילת נפח הגלישה, האם מומלץ (מבחינת קליטה ושירות)?

• הוסף לסימניות
עניתי. אבל אני עם טלפון של הדרן אז לא היה לי רלוונטי יחסית לסלולרי
כשהיה לי טאבלט עם 019 זה היה איטי. כשהיה לי ראוטר במחשב בבית ספק ותשתית של סים כשר( בזק) היה בסדר גמור

• הוסף לסימניות
עניתי

• הוסף לסימניות
עניתי.
כאמור, יש משהו מבלבל בשאלה "נייח" או "נייד". אין הכונה למחשב נייד או נייח, אלא למחשב מול סלולרי. כדאי לתקן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה