רק עכשיו אחזתי, חשבתי שמדובר באיזה מחשב הנך גולש.מה קשור? גם אני גולש בנטסטיק. לזה התכוון הסוקר כשכתב 'נייד'.
לא הבנתי באמת מה הלךאחרי כל הבלאגנים שהיו עם ספק מסוים...
תבקשו מהם לבדוק היכן הבעיהעניתי.
לא ממש הבנתי היכן מקומי בתוצאות....
אגב אני באר.אל בתחילה היה מצוין גלישה מהירה יחסית עכשיו זה כל הזמן נתקע....
חשבתי לעבור, אבל למי?
מישהו?גם אני כך, אולי תתנדבו לפרט?
אני שוקל לעבור מאר. אל. ל019 או אקס טו וון בגלל גודל חבילת נפח הגלישה, האם מומלץ (מבחינת קליטה ושירות)?
אל תעשה בx2one. כולם בורחים משם עכשיו.מישהו?
זה אמיתי שיש לאקס-טו-וואן ניתוקים? (וצריך לאסור על חברות להשתמש בשמות באנגלית, זה מחרפן)זו הסיבה שהערב עברתי בשעה טובה ל-019.
ומזתומרת ניתקו? מי ניתק למי?
אמיתי לגמרי.זה אמיתי שיש לאקס-טו-וואן ניתוקים? (וצריך לאסור על חברות להשתמש בשמות באנגלית, זה מחרפן)
מוזר לי.אמיתי לגמרי.
צריך להפריד בין שביעות רצון משירות,
לשביעות רצון מקליטה / מהירות.
זה שני פרמטרים שלא קשורים זה לזה.
למשל X2ONE מנצחים את כולם במהירות.
אבל בשירות...
שלא תדעו מצרות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים