דרוש מידע משתמשי נטפרי, בואו נעשה סדר!

• הוסף לסימניות
מוזר לי.
שבוע שעבר התקשרתי אליהם 3-4 פעמים, תמיד נעניתי מייד, ובחביבות, הן ע"י השירות, הן ע"י התמיכה, והן ע"י המכירה.

למה הנטסטיק לא עובד? שאלה נפרדת... הם באמת ניסו ועזרו.
כן, אתה מתקשר ונענה ע"י צוות אדיב של חברה חיצונית.
הם יודעים לקחת פרטים באדיבות,
ולהגיד ביעילות, "יחזרו אליך" (הנ"ל היה מוצ"ש שעבר.
עדיין לא חזרו).

• הוסף לסימניות

סקר חוות דעת ספקי נטפרי.jpg

מי שלא הצביע עדיין, מוזמן לעשות זאת כעת.

>>>> לחצו כאן למעבר לסקר <<<<
>>> לחצו כאן למעבר לתוצאות <<<

• הוסף לסימניות
השתתפתי בסקר

• הוסף לסימניות
אני מיום חמישי עד היום הייתי בלי אינטרנט.
היה משהו עם x2one? נכון הדבר שהם פושטים את הרגל, רוצים להקטין את החבילות של ה500 ג'יגה וכו'?

• הוסף לסימניות
עניתי

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני מיום חמישי עד היום הייתי בלי אינטרנט.
היה משהו עם x2one? נכון הדבר שהם פושטים את הרגל, רוצים להקטין את החבילות של ה500 ג'יגה וכו'?
הם לא פושטים רגל.
והחבילה היא לא 500 ג'יגה אלא מקסימום 40, כולל ניתוק (עד לכיבוי והדלקה של הנטסטיק) אם עברתם את המכסה היומית...

• הוסף לסימניות
הם לא פושטים רגל.
והחבילה היא לא 500 ג'יגה אלא מקסימום 40, כולל ניתוק (עד לכיבוי והדלקה של הנטסטיק) אם עברתם את המכסה היומית...
עד כמה שידוע לי, וידוע לי, אנחנו סיכמנו על חבילה של 500 גיגה לחודש.
40 ג'יגה ליום? ואז זה מתנתק וצריך להוציא ולהכניס?

• הוסף לסימניות
@רעמית אכן כן.
עייני בקישורים המובאים כאן: http://forum.netfree.link/post/71121

בבקשה לא להסיט את האשכול ממטרתו המקורית.
---
כאמור, מי שעדיין לא הצביע מוזמן לעשות זאת כעת.
הלינק, 4 פוסטים רוורס.​

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה