נכתב ע"י אדל;877540:מה אתם מכינים בד"כ?
נכתב ע"י בראש מילה;877647:, ועוף עם עדשים ונקניקיות (כן, כן!)
אם מישהי רוצה מתכונים מדויקים, אשמח לתת...
נכתב ע"י צילומית;877670:מעניין אותי העוף עם האפרסקים.
אפשר לקבל מתכון?
נכתב ע"י TK;877685:עוף בשזיפים ומשמש
עוף באננס
עוף עם סלרי יוצא מעולה
נכתב ע"י בראש מילה;877710:עוף בעדשים ונקניקיות:
קוצצים בצל ומטגנים. מוסיפים 5 שיני שום מעוכות מעט, וכף עלי רוזמרין.
מוסיפים את הכרעיים והנקניקיות (על מגש כרעיים אני שמה בערך 4) ומטגנים קצת משני הצדדים. מוסיפים בערך 3/4 כוס עדשים ירוקים, מלח ופלפל ומערבבים.
מוסיפים מים שיכסו את העדשים ומבשלים בערך 45 דקות.
זה המתכון שלי לשבתות עם אורחים... גם נראה מרשים, גם ממלא את כל הבית בריח טוב, וגם טעים, כמובן![]()
נכתב ע"י ליקי;877711:נקניקיה בשרית רגילה?
משאירה אותן שלמות או שהכוונה לפסטרמה?
נכתב ע"י tzivi;877539:קני את הרטבים או שקיות הטיבול של קנור פשוט לשים רוטב מוכן וישר לתנור
הטעמים מדהימים
1. שזיפים
2. צ'ילי ודבש
3. צ'ילי ושום
4 גריל פיקנטי
5. שום ודבש
בקיצור מלא רטבים פשוט מעדן
הבסיס להכל זה הרבה בצל ושום מטוגן ועל זה אני משנה כל פעם:נכתב ע"י בראש מילה;877705:אפשר מתכונים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים