- הוסף לסימניות
אני אבדוק מחר, עכשיו לפנות בוקר שם...אני רוצה 5.
אם עוד לא הוציאו תחבילה אני אבקש שיוסיפו
אני אבדוק מחר, עכשיו לפנות בוקר שם...אני רוצה 5.
החב' יצאה...אני רוצה 5.
מהמם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!לכל אלה שהתענינו במיתוג לנופש
אני ממש לקראת סגירת הקבצים להדפסה
ובל"נ עד סוף השבוע אני אעלה את הדגמים לכאן
ובינתיים אפשר להתרשם מההדמיות בדף נחיתה החדש שבחתימה
![]()
אני חושבת שארצה כמה.החב' יצאה...
מינימום הזמנה זה 20 יח'
אם יש לך עם מי להצטרף- בשמחה רבה אני אזמין לך.
ערכת חרוזים אישית שצצה לי פתאום- מתוק מאד קופסת חרוזיםאפשר לקנות הרבה חרוזים מכל הסוגים והמינים
אפשר גם צמידים ושרשראות משקל ולפרק לחרוזים
הרבה סוגרים וקליפסים למוצץ
ומכינים תכשיטים כל אחת לפי היצירתיות שלו
אנחנו עשינו את זה לנשים נהנו מאדד!
כיף לא רגיל לילדות.
צריך לשים לב שהחוט יהיה איכותי ומתאים לחורים של החרוזים.
מהמם ומיוחד !!!לכל אלה שהתענינו במיתוג לנופש
![]()
לכל אלה שהתענינו במיתוג לנופש
![]()
את אלופה!מיתוג לנופש דגם קייצי מרענן
אשמח שתלייקו על הדגם שאהבתם
אשמח שיהיה הסבר קצר על כל מדבקה/ ריבוע למה הוא מתאים
היכן ניקנה הראש לפאה?יש לי מה להציע ב40 שח אבל זה משהו יוקרתי שבחנויות ולה 80.....
נרתיק תכשיטים שחלקנו למורות אצלנו ביום גיבוש - מעולה לנסיעות זה היה השי בסיום היומיים
ובחבילה כשהגיעו קיבלו מעמד מתקפל לפאה שעלה לנו 15 ש"ח בחנויות עולה 25צפה בקובץ המצורף 912214 צפה בקובץ המצורף 912213
אני גם אשמח ל-3יסיתי להוריד אותם מהמינימום יחידות להזמנה
הראש הסיני החליט על מינימום 13 יח' להזמנה....
אם @RUSI10 רוצה 5 יחידות צריך משהי שתרצה להזמין עוד 8 תיקים.
אם זה רלוונטי לך בבקשה- אזמין לכן בכיף!!!
נרשמתי בדף הנחיתה הגיע ל מייל לאשר דיוורבחתימה יש דף נחיתה, ויש שם הסבר והדמיה על כל דבר
נרשמתי בדף הנחיתה הגיע ל מייל לאשר דיוור
אבל לא הגיעה לי הערכה...
מה לא עשיתי טוב?
מדהימה שאת!!הנה זה בא...
מיתוג לנופש דגם נופש חלומי
אשמח שתלייקו על הדגם שאהבתם
גם אני אשמח לדעתהיכן ניקנה הראש לפאה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים