אב לעצמי זה בחצי מהווליום שלוזה בדיוק ההבדל... לעצמך ול40 איש..
אם כבר אז תחפש כבל כזה
לאן זה מתחבר ? ולמה ?אם כבר אז תחפש כבל כזה
צפה בקובץ המצורף 2141135
כדי שלפחות הרמקולים של האורגן ישמשו לך כמוניטור ולא תצטרך לנחש באיזה קליד ללחוץ
לאן זה מתחבר ? ולמה ?
זה היציאות האחוריות ?צפה בקובץ המצורף 2141143
כשאתה מחבר PL לאוזניות הרמקולים לא עובדים, משא''כ כשאתה מחבר ליציאות הללו.
אכןזה היציאות האחוריות ?
תנמיך קצת באורגן ותגביה בבוקסה.ואז הרמקולים של האורגן הווליום יהיה מאד גבוה כי בבוקסה זה אמור להיות חזק !
זה ?אכן
שים לב שאתה מחבר שחור של הAUX ולא של מיקרופון
בבוקסות יש שני חורים זהים, אחד למיקרופון ועוד אחד נוסף לAUX.זה ?
אבל בAUX בבוקסה הוא גדול, נכון ? לא כמו גודל של אוזניותבבוקסות יש שני חורים זהים, אחד למיקרופון ועוד אחד נוסף לAUX.
יש כבל כזה עם בננה גדולה, מקסימום יש מתאם.אבל בAUX בבוקסה הוא גדול, נכון ? לא כמו גודל של אוזניות
פשוט בתמונה (מה שמסומן בחץ) זה נראה קטן שמתאים לחור של נגן
או שאני טועה ?
חוק טבע - רוב התדרים של מוזיקה יורדים ממקום גבוה לנמוךהרבה פעמים עוברים ברחוב ושומעים מישהו מנגן מאיזה בית, איך שומעים אותו למטה ? הוא חיבר הגברה ?
יופי, בדיוק לך חיכיתיבהחלט מומלץ הגברה כל שהיא
כי אני אישית לא הייתי מגביה את הרמקולים של האורגן עד הסוף אפילו שיש לי את ה1000 שהם יותר עוצמתיים מה700
כדי שהם לא ידפקו ... במיוחד בסטים בלי באלנס כמו שצריך או אפילו עם בלאנס טוב וכו
חבל, פשוט קשה לי קצת להשיג הגברה ומעמיד להגברה ולסחוב אותה בלי רכב, לכן אני חשבתי שאפשר רק לקחת את האורגן וזהו. ככה יהיה לי יותר קל !כמובן שזה לא מספיק.
כן גם אני ראיתי שהרבה מאד זמן הוא רדום, צריך פשוט לעורר אותו עם נושאים מענייניםאני שמח לראות שהפורום פעיל
כי לי משום מה לא מגיבים על שום דבר.
לא בעיר שלך (מסתבר)איפה ומתי השבע ברכות ?
אולי אוכל לעזור ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //