- הוסף לסימניות
מה קבצן? בלי בוקסות רק עם הרמקולים של האורגן ?אגב זה גם לא מכבד, לנגן כך כמו קבצן..........
מה קבצן? בלי בוקסות רק עם הרמקולים של האורגן ?אגב זה גם לא מכבד, לנגן כך כמו קבצן..........
אבל כל האשכול פה טוענים שלא ישמעו, אז למה באירוע הספונטני או האישי לא צריך ?בשביל לנגן עם חברים - וודאי שלא צריך בשביל כל אירוע רמקולים
וודאי לא לאירוע ספונטני או אישי וכדו'
רק באירוע בתשלום שרוצים לכבד אותנו ואת המשפחה שהזמינה את האירוע,
לוקחים רמקול טוב שישמעו טוב את הנגינה, והציבור בטוח שיהנו כך בס"ד.
כי כשמשמיעים מוזיקה מJBL קטן בבית שקט ושומעים חזק, זה לא במקביל להמולה של אירוע, ק"ו שזה לא לא יחד עם אנשים ששרים.מה ?? איך זה יכול להיות ?
היום כל רמקול קטן של JBL עם נגן שומעים מצוין !
אתה רוצה לומר לי שהרמקולים של האורגן יותר נמוכים מהרמקול של אלחוטי JBL ??
הגזמת ! למה אחת לא מספיק ?
גם בחדר קטנטן, ישמעו רק אם הוא שקט ומספר האנשים קטן, ולא שרים.אירוע שמיועד לקהל שמזמינים אותי - אני לא יבא ללא רמקול
אבל אם זה אירוע קטן כמו לשמח מישהו מסויים או חדר קטנטן. לא צריך רמקול
קח בחשבון, שהרמקולים של האורגן לא עשוי לפיזור לקהל, אלא בנוי לשמיעה טובה בשביל המנגן.
אגב כבר קרה לי שבאתי לאירוע קטן ובאמצע התחרטתי למה לא הבאתי רמקול...
האם יש בוקסות קטנות אבל עוצמתיות אבל לא גדולות כמו אלו שמביאים לאולמות בארמונות חן ?כי כשמשמיעים מוזיקה מJBL קטן בבית שקט ושומעים חזק, זה לא במקביל להמולה של אירוע, ק"ו שזה לא לא יחד עם אנשים ששרים.
ושוב, אני כותב מנסיון של 22 שנה. לא מהשערה והערכה או דמיון, אלא נסיון פיזי רב בשטח.
אם אתה רוצה דווקא לשלם את שכר הלימוד הגבוה של בית הספר של החיים, אז כן. תנגן בלי רמקולים, ותראה מה יקרה.
וכן. אני תמיד מביא 2 רמקולים, זה מה שמאפשר להנמיך את הווליום, ולפזר אותו בשווה, שלא יהיה חזק מדי לצד אחד.
בערים החרדיות תוכל למצוא את הגדולות במחיר גמ"ח של 50 ש"ח ללילההאם יש בוקסות קטנות אבל עוצמתיות אבל לא גדולות כמו אלו שמביאים לאולמות בארמונות חן ?
זה יקר ?
אבל באירוע קטן באולם קטן, חייב את הגדולות או שאפשר להסתדר עם רמקול קטן ?(לא מדבר על רמקול של JBL סליפ 6/7, כן ?)בערים החרדיות תוכל למצוא את הגדולות במחיר גמ"ח של 50 ש"ח ללילה
חד פעמי לאירוע קטן לא צריך גדולות. 12 אינץ' יספיקו. יש הרבה שמשכיריםאבל באירוע קטן באולם קטן, חייב את הגדולות או שאפשר להסתדר עם רמקול קטן ?(לא מדבר על רמקול של JBL סליפ 6/7, כן ?)
אגב, במקומות האלו ניתן להשיג גם כבל לחיבור האורגן לבוקסה ? או שאת זה אני צריך לקנות ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //