- הוסף לסימניות
- #1,061
לא בטוח ששוה לך גמל להשקעה לטווח קצר.מסלול כשר ממולץ להשקעה לטווח קצר בגמל"ש בחברת מגדל.
בנוסף , מסלול הלכה במה מושקע? מתאים לטווח קצר?
יכול להיות שקרן כספית עדיפה יותר.
מסלול הלכה הוא בסיכון בינוני.
לא בטוח ששוה לך גמל להשקעה לטווח קצר.מסלול כשר ממולץ להשקעה לטווח קצר בגמל"ש בחברת מגדל.
בנוסף , מסלול הלכה במה מושקע? מתאים לטווח קצר?
כנראה כבר כתבו על זה, אבל מסובך לחפש בכל ההודעות
בעצם אם הדולר יורד עכשיו ל3 ש"ח בערך
זה מוחק את רוב הרווחים של השנתיים האחרונות
לכל מי שהשקיע בS&P ובדומים לו
וגם לגבי תשואות העבר
מכיון שהדולר היה פעם 5 וירד ל3.4
זה אומר שמה שאומרים על הרווחים ב20 שנה האחרונות
שנאמר שזה היה 7-9%
זה לא באמת נכון
כי לא חישבו את ירידת ערך הדולר
מישהו יכול לעשות סדר ?
www.prog.co.il
הכסף שלי כבר מושקע בקרן כספית אבל מחפשת תשואה גובהה יותר לטווח של כ3 שניםלא בטוח ששוה לך גמל להשקעה לטווח קצר.
יכול להיות שקרן כספית עדיפה יותר.
מסלול הלכה הוא בסיכון בינוני.
תבדקו אופציה של שילוב מניות באחוז נמוך של הסכום.הכסף שלי כבר מושקע בקרן כספית אבל מחפשת תשואה גובהה יותר לטווח של כ3 שנים
האם ניתן להשיג תשואה גבוהה יותר מכספית באג"ח לשנה?תבדקו אופציה של שילוב מניות באחוז נמוך של הסכום.
הכוונה שילוב מניות בקניה דרך חשבון מסחר או בקופת גמל להשקעה?תבדקו אופציה של שילוב מניות באחוז נמוך של הסכום.
מצטרף לשאלה..האם ניתן להשיג תשואה גבוהה יותר מכספית באג"ח לשנה?
אפילו אג"ח קונצרני בדירוג גבוה.
כמובן בקיזוז מס
כל אחד לפי ההתאמה האישית.הכוונה שילוב מניות בקניה דרך חשבון מסחר או בקופת גמל להשקעה?
לקרוא את זהאין לי כח ליקרוא את כל 54 העמודים
תכלס אני רוצה להפקיד כסף בP&S מה עכשיו אני אומרה לעשות?
www.prog.co.il
אאל"ט אין קרנות נאמנות מחקות ישראליות (ובכללם קרן כספית) בגוגל פיננס, אקסל, ושיסט.שאלה בעניין קרן כספית.
אם אני רוצה לעקוב אחרי העלייה של סכום ששמתי בקרן, אבל לא דרך הבנק אלא כמו בתיק השקעות בגוגל פיננסים שמסתמך על בסיס הנתונים שהזנתי ולא לפי היתרה האמיתית, האם יש דרך לעשות את זה?
לא מצאתי בגוגל פיננסים את הנייר הנ"ל (קרן כספית כשרה של מגדל)
ניסיתי גם לעבוד עם קובץ בגוגל sheets אבל לא הצלחתי למצוא קישור להצמיד אליו את הגרף
יש למישהו רעיון או פתרון?
תודה רבה
למה?יש לי קרן סל שקלית של קסם לא כל כך מרוצה ממנה
אאל"ט אין קרנות נאמנות מחקות ישראליות (ובכללם קרן כספית) בגוגל פיננס, אקסל, ושיסט
באקסל המלך הוא @יעקב ויצמןפונה לכולם
קופץ על ההודעה, ההבנה שלי באקסל, ובגוגל שיטס, נמוכה מאד
איך אני משפר את הידע שלי בזה ואיך זה עוזר לי בהשקעות
תודה
תודה
מעניין אותי רק לגבי השקעות וזהו
בכל מקרה זה לא ללמוד על רגל אחת.
היא לא נראת ממש משתווה למטבעלמה?
rhon.co.il

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים