כן, קודם מבינים אח"כ משקיעים.כמה משקיעים בשוק ההון כמה שאפשר להלוות מהבנק במשכנתא או פחות יש איזה כלל אצבע בדבר הזה?
כנ"לנניח שאני יכול להשיג מיליון שקל ב5 אחוז האם משקיעים הכל בשוק ההון או שזה מדי הרבה?
בהחלט!או האם זה מסוכן?
כמובן נעשה עם יעוץכן, קודם מבינים אח"כ משקיעים.
כנ"ל
בהחלט!
לך על זהכמובן נעשה עם יעוץ
לחברת מנורה יש עשרות מסלולי השקעה, בדקתם את כולם ובכולם הם מגיעים לתשואות נמוכות ביחס לחברות האחרות?אני נמצא במנורה ומשום מה בהשוואת תשואות הם המון לא במצב הכי טוב האם אני צודק?
והאם זה באמת משקף משהו השוואת תשואות שכאילו הצוות שלהם לא מספיק מקצועי?
או שיש כמה פרמטרים?
כל 'מייבין' ישתעמם מה S&P \ עולמי, ויחפש אטרקציות חדשות.יש לי שאלה,
האם יש מקום שכתוב בו איך לפזר את תיק ההשקעות?
אם כל ההשתלמות שלי והפנסיה בסנופי, אז אני רוצה שתיק ההשקעות שלי לא יכלול אותו.
איך הייתה מחלקים?
חשבתי על 70% נאסדק, ועוד 15:-תא 35 או תא 125
ועוד 15%- מדד ארופאי.
מה אומרים?
אשמח לחוות דעתכם..
כמובן שמדובר בתיק לטווח הארוך..
זהו , ממש לא בקטע של אטרקציות, יותר פיזור..כל 'מייבין' ישתעמם מה S&P \ עולמי, ויחפש אטרקציות חדשות.
לְמה זה טוב? זה מוסיף לבריאות??
אין.שלום לכולם, יש לי שאלה, שדי ברור לי שלאף אחד מכם לא תהיה תשובה, ושרובכם לא תבינו על מה אני מדבר.
אבל בדיוק בשביל שאלות כאלה, פתחתי את האשכול הזה, אז אני ינסה בכל זאת.
אני אזרח ארה''ב, וככזה אני לא מעוניין לקנות סנופי, כיוון שהקרנות האיריות מחייבות במס, והקרנות האמריקאיות בהיותם מחזירות ולא צוברות, מחייבות בדו''ח שנתי.
יצויין שאין לי בחשבון סכום שמחייב בהצהרת הון, ולכן עד כמה שידי מגעת כל עוד אני לא עובר את הסכום המחייב בדיווח, לא מושך, ולא לוקח דיווידנדים, אני לא צריך לדווח שום בר לנצח.
אז קודם כל, אם מישהו מצא פה טעות, אשמח לעדכון.
כמו כן, אם יש למישהו מושג על חובת הדיווח שלי כלפי ישראל, כמי שנמצא פה כסטודנט, אשמח לדעת. זה לא כזה משנה לכמה שקלים שלי שאני לא ימשוך לנצח, אבל זה מידע חשוב.
בכל מקרה, השאלה שלי מתחילה בפודקאסט ששמעתי, לא סוכר של מי, שהסביר מה זה קרנות סינטטיות. אני לא הולך להסביר מה זה בפורום הזה, כי אני לא רוצה להכפיל אל הטקסט באשכול, אז אם זה ממש מעניין אתכם, ואתם פרימיום, אתם יכולים לפנות בפרטי. אם לא, תעשו וויקיפדיה.
ואז מגיעה השאלה שלי. האם יש קרן אמריקאית סינטטית על סנופי... כי אם כן, ובהנחה שקרן סינטטית צוברת גם את הדיבידנד כיוון שהחוק לא מחייב להחזיר דיבידנד סינטטי, אזי אני יוכל לקנות מניות שמחקות את המדד הפופולארי מבלי להצטרך לשלם לרואה חשבון יותר מכל התיק מדי שנה.
@מקצועי בלבד @ה. שלמה @השקעות R הון וכל יתר הייקום, אשמח אם מישהו יודע.
והאם קרן סינטטית גם היא כפופה לחוק הזה עם ה39% מס?אין.
כן.והאם קרן סינטטית גם היא כפופה לחוק הזה עם ה39% מס?
באלטשולר שחם המינימום 5000 ש"ח,
באינטראקטיב ארה"ב
בכל הבנקים.איפה חוץ מאינטראקטיב ישראל אפשר להשקיע בלי מינימום?
1. כשמדובר בפיזור הכוונה היא לרוב לפזר בין *השקעות השונות* ולא בין *מכשירי השקעה שונים*.מס' שאלות:
1. האם להשקיע בבתי השקעות שונים/ חברות ביטוח שונות נחשב פיזור או שזה היינו הך.
2. כתבו כאן על קניית אונקיות זהב. האם רוכשים את הזהב בפועל והוא "שוכב" אצלי בבית או שזה רק רכישה טכנית?
(נקרא השקעה במתכות?) איך מתבצע בפועל?
3. מה קורה לחסכון לכל ילד בגיל 21? מתחדש אוטומטי? עובר לחשבון הבנק? מוקפא?
תודה לכל העונים!
האם להשקיע בבתי השקעות שונים/ חברות ביטוח שונות נחשב פיזור או שזה היינו הך
חוץ ממה שענו לך שזה נכון.כתבו כאן על קניית אונקיות זהב. האם רוכשים את הזהב בפועל והוא "שוכב" אצלי בבית או שזה רק רכישה טכנית?
(נקרא השקעה במתכות?) איך מתבצע בפועל?

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים