- הוסף לסימניות
- #1,461
שתיהן גם אקטיבי וגם פאסיבי.ושניהם פסיבי? כי בין השורות הבנתי שיש גם משהו אקטיבי.
אפשר לבחור קרן פאסיבית.
שתיהן גם אקטיבי וגם פאסיבי.ושניהם פסיבי? כי בין השורות הבנתי שיש גם משהו אקטיבי.
פייר זה משהו מיוחד הברוקר הכי פשוט והכי נגישמישהו?
התכוונת BMB?מישהו יודע מה זה MBM
והאם זה באמת משהו מוצלח
אני שמעתי שזה 25 אחוז בשנה
אשמח לפרטים
www.prog.co.il
איך מתחילים נרשמים. וכבר בפנים אראה הכל?פייר זה משהו מיוחד הברוקר הכי פשוט והכי נגיש
תפנה אלי בפרטי ואדריך אותך עדיף מספר טלפוןאיך מתחילים נרשמים. וכבר בפנים אראה הכל?
אגב, מישהו יודע לגבי קניות חודשיות אם יש עמלה על כל קנייה? כי אני רוצה לדעת אם יתאים לי כל העניין הזה שאני רוצה להשקיע כל חודש בסכום קטן מאשר במכה אחת?
בזבוז.תודה גדולה מראש לעונים
שואל בשביל קרוב משפחה
יש לו 700000 שח כרגע פנויים עד ששתי הבנות שלו יתחתנו (שתיהן בשידוכים)
כלומר ההשקעה שלו היא לזמן לא ידוע ולכן הוא צריך לשים את הכסף בצורה מפוזרת ועם יד על הדופק
הוא מנוהל אצל יועץ השקעות והוא מרוצה רק שואל האם זה שהסוכן לוקח 0.8-0.85 לשנה זה מקובל ?
והאם בבית השקעות כמו מיטב הפניקס וכו הוא יקבל משמעותית יותר זול
אשמח במיוחד לדעת דעה מהמקצוענים
שוב תודה
אוקיבזבוז.
הוא צריך להחליט על סיבולת סיכון, ומכאן להתקדם.
במקרה דנן לענ"ד לכה"פ 85% בקרן כספית, השאר אולי מדד רחב - תלוי בסיבולת הנ"ל.
בכל מקרה 0.8 זה הזיה, וזה כנראה עוד לפני הוצאות ניהול.
התשואה לא נופלת מהשמיים.אוקי
אבל זה אומר ממוצע תשואה של 5%
אבל כלפי מחיר של תיק מנוהל בסכום הזה זה מחיר סביר ?
לאהתשואה לא נופלת מהשמיים.
תשואה = סיכון.
שיחליט על רמת הסיכון, ולפי זה יתקדם.
הסוכן לא ממציא לו תשואה שלא יכל להשיג לבד, אלא אולי מקל עליו את התהליך.
רק למשל 5K בשנה על כזה שירות, נשמע לי תלוש.
הוא מוכן למצב שהשידוך יסגר כשהשווקים בנפילות?
נניח שזה לא יקר בממוצע השוק (אני לא יודע).לא
ולגבי המחיר זה יקר ?
כלומר זה המחיר הממוצע אצל יועץ ?
אין קרנות ממונפות מלפני 2008
מסתבר שהיו כאלה קרנות והם נמחקו.
בגלל מה?קרן סל ממונפת פי 3 מיעודת למסחר קצר טווח בלבד!!!
ולא משנה מה החבר מספר לך, ומה הגרף מראה לך.
ואם אני מבצע סימולציה על נתוני העבר של הS&P, הכוללים את הנפילות של 2000 ו2008, ובודק מה היה קורה אילו היו מתקיים אז הכללים של מינוף X3 עם הגבלה של איזון כל 15%, ומוצא שהם לא נמחקו?מסתבר שהיו כאלה קרנות והם נמחקו.
יש באתר שלי סדרת מאמרים על זה.מכיון שזה אשכול לנודניקים אני מנצל את זכותי להיות נודניק.
לכאורה אם אכן מתבצע איזון בכל שינוי של 15%, הקרן לא יכולה להימחק מכיון שבשביל להימחק צריך שינוי של 33%
יתכן שבארה"ב אין את ההוראה הזו, ולכן נמחקו קרנות, אני מדבר על קרן ממונפת ישראלית שכפופה לרשות לניירות ערך בישראל.
בגלל מה?
בגלל חשש מחיקה?
ואם אני מבצע סימולציה על נתוני העבר של הS&P, הכוללים את הנפילות של 2000 ו2008, ובודק מה היה קורה אילו היו מתקיים אז הכללים של מינוף X3 עם הגבלה של איזון כל 15%, ומוצא שהם לא נמחקו?
אני כמובן מסכים שלקרן ממונפת לוקח הרבה יותר זמן להתאושש מנפילות, מכיון שהתחתית שאליו היא הגיעה הרבה יותר עמוקה,
ומאידך, אם ההשקעה היא חודשית [DCA] ולא חד פעמית בהתחלה, פוטנציאל הצמיחה הוא יותר גבוה.
אשמח מאד לתשובת המומחים שכאן, מכיון שאני רוצה להבין וללמוד.
תודה רבה
קראתי את כולםיש באתר שלי סדרת מאמרים על זה.
תקרא שובקראתי את כולם
כמובן
אקראתקרא שוב
R הון אשמח לדעתךתודה גדולה מראש לעונים
שואל בשביל קרוב משפחה
יש לו 700000 שח כרגע פנויים עד ששתי הבנות שלו יתחתנו (שתיהן בשידוכים)
כלומר ההשקעה שלו היא לזמן לא ידוע ולכן הוא צריך לשים את הכסף בצורה מפוזרת ועם יד על הדופק
הוא מנוהל אצל יועץ השקעות והוא מרוצה רק שואל האם זה שהסוכן לוקח 0.8-0.85 לשנה זה מקובל ?
והאם בבית השקעות כמו מיטב הפניקס וכו הוא יקבל משמעותית יותר זול
אשמח במיוחד לדעת דעה מהמקצוענים
שוב תודה
אין מאמר מסודר? קראתי אבל את הפרקטי לא הצלחתי להבין.תפנה אלי בפרטי ואדריך אותך עדיף מספר טלפון

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים