- הוסף לסימניות
- #1,521
אז זה המחיר שלוקחים לניהול תיקיםחיצוני
יש כאלו אפילו לוקחים 0.9
אז זה המחיר שלוקחים לניהול תיקיםחיצוני
ממש תודהאז זה המחיר שלוקחים לניהול תיקים
יש כאלו אפילו לוקחים 0.9
למי שיש כח לנודניק...... אשמח לקבל רשימה של קרנות כספית, על תשואותיהם ועל אחוזיהם, וכן על ההכשרים, תודה רבה,
אולי הם שמורים עבור תשלום מס עתידי על מכירת הנאסד"ק?יש לי במיטב 17 ש"ח פנויים, מעוניין לקנות בהם קרן כספית, אז המערכת אומרת לי שחסרים לי 17 ש"ח,
מה זה יכול להיות?
יצויין, שלפני שבוע מכרתי נאסדק100 וקניתי תא125 ונשארו מזומן כנ"ל
אולי הם שמורים עבור תשלום מס עתידי על מכירת הנאסד"ק?
אם כן, אז מה שכתוב 17 שח מזומן, זה אמור להיות חוץ מהמס העתידי? לא?אם אתה מוכר ברווח מנכים לך מס רווחי הון
זה יורד פעם בחודש
אבל החברה כבר מחזיקה בחלק של המס
אם הצלחתי למכור לפני יומיים, אז יכול להיות שבסוף החודש אני אמצא עצמי עם מינוס?זה באמת מזומן שיש לך בחשבון.
אבל בישראל הברוקרים כבר נועלים את החלק שאתה צריך לשלם מס.
כל מכירה ברווח לאחר כיומיים מתעדכן המס והכסף ננעל בחשבון
גם כשאתה מוכר לוקח כיומיים עד שהכסף בחשבון,אם הצלחתי למכור לפני יומיים, אז יכול להיות שבסוף החודש אני אמצא עצמי עם מינוס?
כאילו, בשורת המזומן מופיע הסכום שכולל את המס הנעול, או שהוא רק כסף משוחרר?
למה שלא תשאלי את מי שיעץ לך?קניתי אותם לאחר התייעצות עם מישהו שמבין בתחום.
כנראה ביקשתם כשרות גלאט הון1201003 - קרן סל ישראלית בשם MTF סל MSCI AC World (4D) - 57 אחוז מהתיק 57%
1165810 - מור סל (4D) S&P 500 - אחוז מהתיק 42%
קשה לדעתזה הבדל של אלפים? עשרות אלפים?

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים