דרוש מידע נוהל חדש בגן של הילדה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
רק בנות שמתאימות ואוהבות את התחום תלכנה ללמוד אותו, יהיה להן יותר קל למצוא עבודה
הבעיה היא שיש לחץ חברתי גדול לא לגשת לזה בכלל, ולכן גם מי שמתאימה, (ואין הרבה....) לא הולכת.

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שיש לחץ חברתי גדול לא לגשת לזה בכלל, ולכן גם מי שמתאימה, (ואין הרבה....) לא הולכת.
הלחץ החברתי בחלקו על בסיס נתונים שגויים. כמו שכתב כאן מישהו שגננות מקבלות שקל וחצי. בעוד שהמציאות היא שהן מקבלות פר שעה יותר מכל מיני מקבילות בשוק. ומאחר ויש להן גם הרבה שעות פנויות אם רוצים אפשר למלא אותם בהכנסות נוספות (צהרון, קיטנות) ולצאת עם משכורת יותר מהמקובל בשוק (אבל העבודה קשה. אין חולק)

• הוסף לסימניות
הלחץ החברתי בחלקו על בסיס נתונים שגויים. כמו שכתב כאן מישהו שגננות מקבלות שקל וחצי. בעוד שהמציאות היא שהן מקבלות פר שעה יותר מכל מיני מקבילות בשוק. ומאחר ויש להן גם הרבה שעות פנויות אם רוצים אפשר למלא אותם בהכנסות נוספות (צהרון, קיטנות) ולצאת עם משכורת יותר מהמקובל בשוק (אבל העבודה קשה. אין חולק)
לא לקחת בחשבון, שגננת זה לא רק לצאת מהבית ב7:30 ולחזור ב1:45. זה גם כולל טלפונים ארוכים עם הורים, ועדות השמה, ועדות שילוב, כתיבת דוחות ארוכים לרופאים מרפאים למיניהם, ועוד ועוד, התרוצצויות בחנויות הכנת עבודות בבית עד השעות הקטנות. הכנת מסיבות. ועוד הרבה הרבה דברים שמחוץ לשעות העבודה. שלא לדבר על החזקת 30 ילדות שכל אחת צריכה את מירב תשומת הלב.

• הוסף לסימניות
צריך לחכות שתעלה לפה גננת ותענה על כל התמיהות [גם אם אצלה בגן אין כזה נוהל .....להסביר היא יכולה !!!]
אני חושב שכולם יכולים להבין שאף גננת לא צריכה 'לסבול' בגלל אימא פופרית ....
או בגלל אבא רשלן
נכון שזה לא מגיע לילדה/ לאמא שלא הרגישה טוב

• הוסף לסימניות
בעיני זה עדיין חסר אחריות.
אבל בסדר, כל אמא והחלטותיה. (יתכן שהחלטות שלי לא יראו לך)
אבל להאשים את הגננת בחוסר אחריות...פחות מקבלת.
מוזמנת לקרוא את ההודעה שלי שוב, ולהבין את הנקרא....
כתבתי שכשהבנתי את המצב זה חסר אחריות מצידי לשלוח כך ילדה ולכן התאגדנו כל ההורים לדרוש מערכת פתיחה מרחוק עם עינית כדי להקל על כל השותפים (גננות, הורים וכו')

• הוסף לסימניות
הגננות לא מקבלות שקל וחצי!!!
אני עושה משכורות לגננות - אני עובדת 5 ימים בשבוע 7 שעות ביום - יש לי כבר ותק של 4 שנים
ואני מקבלת פחות מגננת מתחילה שעובדת 5 ימים בשבוע (אחד מהם שישי) 5.5 ש' ביום + חופשים בכמות נדיבה...
רק תזכרי שעכשיו בכל הסגרים - הגננות לא עבדו וקיבלו שכר מלא...
אז, אין מה לרחם על הגננות!
הם ממש לא מסכנות!
ואני לא יודעת מה עם המסלולים - אבל דורשות עבודה בגננות - יש המון!!!
לא קשה למצוא גננת חדשה!
קודם כל גננת בבית יעקב המשכורת שלה נמוכה מאוד !!! משכורת שמספיקה בקושי לשכירות ולחם...
דבר נוסף גננות ומטפלות עובדות פי 10 קשה ממנהלת חשבונות שיושבת במשרד ממוזג
דבר נוסף משרת גננות לא מסתכמת רק במשרת גננות אם, יש גם את הסייעות ובנוסף יש גם את הגננות המשלימות
הגיע הזמן שהורים יפסיקו להתלונן על גננות, וידעו להעריך את עבודתם המסורה והקשה
תהפכי יום אחד להיות גננת , מבטיחה לך שאחרי היום הזה את תגידי שלגננות מגיע יותר גם בכסף וגם ביחס מצד ההורים
גננות לא חייבות כלום הם עובדות כמוך, כמוני, וכמו כל הורה שעובד
כל בעיה שיש בגן ישר מאשימים את הגננת, בדקתם פעם שהילד עצמו הוא לא בעיתי?

• הוסף לסימניות
באמת מעניין אותי.
באיזה שעה מושיבים את הילדות להתפלל?
עד אז השער אמור להיות פתוח, לא?!
ואגב, הייתי בחיי גננת כמה פעמים.
מעולם לא שמעתי על הנוהל הזה.

• הוסף לסימניות
הגננות לא מקבלות שקל וחצי!!!
אני עושה משכורות לגננות - אני עובדת 5 ימים בשבוע 7 שעות ביום - יש לי כבר ותק של 4 שנים
ואני מקבלת פחות מגננת מתחילה שעובדת 5 ימים בשבוע (אחד מהם שישי) 5.5 ש' ביום + חופשים בכמות נדיבה...
רק תזכרי שעכשיו בכל הסגרים - הגננות לא עבדו וקיבלו שכר מלא...
אז, אין מה לרחם על הגננות!
הם ממש לא מסכנות!
ואני לא יודעת מה עם המסלולים - אבל דורשות עבודה בגננות - יש המון!!!
לא קשה למצוא גננת חדשה!
סליחה את יושבת במזגן על הכיסא כשאת רוצה את שותה גם כוס קפה גננת אפילו את פרוסת הלחם שלה לא מצליחה לאכול וזאת רוצה כך וזאת אחר גננת היא גם פסיכולוגית לילדים ולהורים מפיקה יום הולדת וסוף שנה גם אומנית וגם מהבחנת... לא קל להיות גננת וכן היא עובדת גם לא בשעות הגן קניות לגן שיחות אם הורים הנהלה וזה לא שווה מבחינה כספית בכלל בדרך כלל גננת מתחילה מקבלת 3500 20 שנות ותק מקבלת עד 6000 פלוס מינוס

• הוסף לסימניות
וגם ביחס מצד ההורים

סליחה,
יש עוד עובדת במשק שמקבלת מתנות לכבוד פורים, ר"ה, שבועות, חנוכה, סתם ר"ח וכו'?
בחיים לא קיבלתי שום מתנה...
ואני ממש לא מרחמת על הגננות שעובדות כ"כ קשה - מה אני יעשה?
ודווקא הייתי כמה פעמים גננת - כשלא היה לי עבודה - עשיתי את זה כטובה לגננת שלא התארגנה מראש.
ופעם אחת גם מילוי מקום של משפחתונית - לא רואה את זה כעבודה הכי קשה בתבל...
אפשר להוריד פרופיל - לעבוד במשרד ממוזג זה נחמד לסיסמאות. זה לא תמיד ככה בתכל'ס

ידוע לך שמשכורות הראשונות של שנת הלימודים יוצאות תמיד בחגים?
אז כן,
בערב סוכות בשעה אחת בלילה - את יכולה לראות אותי ואת חברותי עדיין במשרד - כי אתם צריכות לקבל את השכר שלכם, לא?
אז אל תזלזלי בשום עובד/ת! כולם עובדים קשה - לא רק את.
אין עבודה כזו בעולם לשבת רגל על רגל במשרד ממוזג ולקבל 20 אלף!

• הוסף לסימניות
סליחה את יושבת במזגן על הכיסא כשאת רוצה את שותה גם כוס קפה

מסכימה שיש ימים שאני יכולה לשתות קפה - וגם עכשיו לענות לך...
יש ימים - שאני חוזרת ב4 הביתה ופותחת את הצום!
ויש ימים - שאני נשארת אחרי 4

נא להרגיע! כמו שכבר כתבתי - אין עבודה שאין בה קשיים

וגם לגננת - יש ימים קשים יותר ופחות.
אז נא להוריד פרופיל...

• הוסף לסימניות
לגננת אין ימים שהיא יכולה...
באמת? אז למה בגנים יש קופסת נס קפה? סתם בשביל הקישוט?
גננת זה עבודה מאד קשה. ועדיין גננת שותה קפה ביום ויושבת על הכסא למנוחה פה ושם.

• הוסף לסימניות
אולי היא שותה אבל אין לה זמן לרגע גם כשהיא שותה זה מבקש את זה והוא בוכה ומפסיקה באמצע יש גננות שכבר שלא שותות כי איזה טעם יש לקפה כזה?

• הוסף לסימניות
מכאן ומשם, טוב מאד שפחות ופחות בנות הולכןת ללמוד הוראה וגננות.
למה?
כי במגזר שלנו עושקים זכויות בסיסיות של גננות ומורות.
כשלא יהיה הצע של אלף מחפשות עבודה- המצב שלהן יראה אחרת.
ולגבי גננות- עושק הרשתות הוא מזעזע.( מכירה רשת שמנכה את יום העצמאות מימי החופשה בשעה שהם מקבלים עליה 100%)

• הוסף לסימניות
זה לא אנשים.
זה רק מורות וגננות.
בדוק.
אני מתפוצצת מזה כל פעם מחדש
גננות ומורות זה עם שעובד חצי משרה בדיוק.
ואת החצי משרה הזו - הוא עובד חצי מימות השנה
יש להן יום חופשי באמצע השבוע
חודשיים חופש ביולי אוגוסט
חגים פסח וחנוכה
והן עדיין מלכות העומס
זה פשוט לצבוט את עצמי כל פעם מחדש כשאני נתקלת בזה
אין ספק שיש עוד עבודות קשות אבל עדיין המקצוע הכי שוחק וזאת עובדה ידוע זה עובדי ההורה ורופאי שינים

אכן, זה ידוע שציבור העובדות הכי מתלונן זה המורות והגננות...
אולי הן באמת צודקות והן עובדות הכי קשה
;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה