דרוש מידע נוער שעוזב מעצמו מכשיר חכם - יצא לכם לפגוש?

• הוסף לסימניות
אגב,
אחד הדברים שדחפו אותי לעזוב היה המחשבה על הילדים שלי ומה אני רוצה שהם יהיו....

• הוסף לסימניות
אבל אצלנו בהדרכת הורים אמרו
שככל שיהיה לילד כסף משלו דמי כיס,
הוא לא יגנוב.
השאלה מה הוא כן יעשה עם זה...
מנסיון אישי שלי, לתת לילד כסף, ולחנך אותו להתנהל עם כסף לחסוך וכדו'
הכי גרוע זה ילד שמתרגם 10 ש"ח ל20 חמצוצים :LOL:

• הוסף לסימניות
מה הוא יעשה עם זה כבר תלוי בדברים אחרים.
אני חושבת שתקשורת פתוחה עם ההורים וידיעה שמה שלא תעשה זה בסדר ואנחנו אוהבים אותך יביא לשיתוף אפילו ילד שיש לו רק צורך או שזה מעניין אותו.

• הוסף לסימניות
מה הוא יעשה עם זה כבר תלוי בדברים אחרים.
אני חושבת שתקשורת פתוחה עם ההורים וידיעה שמה שלא תעשה זה בסדר ואנחנו אוהבים אותך יביא לשיתוף אפילו ילד שיש לו רק צורך או שזה מעניין אותו.
ממש מסכימה
מי שרוצה ישיג כסף
וישיג אייפון...
תקשורת פתוחה ואמון זה תרופה להרבה דברים ....

• הוסף לסימניות
אגב,

@אין על סבתא - זה ריגש אותי מאוד!!! תודה רבה.
בבקשה! בבקשה! חייב את זה על מחשב לא מחובר! אם מישהו יכול להוריד את זה ולהעלות את זה כקובץ כאן. תודה.
אולי דרך מג'יקוד.

• הוסף לסימניות
@אין על סבתא - זה ריגש אותי מאוד!!! תודה רבה.
בבקשה! בבקשה! חייב את זה על מחשב לא מחובר! אם מישהו יכול להוריד את זה ולהעלות את זה כקובץ כאן. תודה.
אולי דרך מג'יקוד.

להוריד כוכביות

• הוסף לסימניות
עדיין לא נפתח לי
ממש אשמח אם מישהו יוכל להעלות את זה לכאן

• הוסף לסימניות
אגב,

תודה רבה על השיתוף!
מעניין אם כזה דבר משפיע גם על נערים (בדגש על נערים ולא בחורה גדולה) שלא חושבים על העתיד מידיי

• הוסף לסימניות
האם תוכלו לשתף ממקור מוסמך
על נוער (חרדי סטנרדטי) שאחרי תהליך נפרד ממכשיר חכם?
אם כן באיזו הכוונה או תהליך. (כולל לנוער או להורים)
אם אפשר דיון ענייני בלבד ע״מ שהאשכול לא ינעל ויהיה לתועלת לרבים.
אני הייתי עד לבחור שהיה מכור לטלפון ברמה קיצונית וחולנית היה יושב ליד פתח של רב עם הפנים בפון לא היה רואה או חי שום דבר מסביבו - סיפור מאוד מורכב עם רקע משפחתי
אחרי חצי שנה הגעתי לאתו בית כנסת והבחור השתנה לגמריי !!!! עד כדי כך שלא זיהיתי אותו ורק אחרי שסימנו לי עליו קלטתי שזה - הוא עשה שינוי מטורף !
הבנתי שהיה בטיפול והתגבר על זה ב''ה

• הוסף לסימניות
באיזה אזור בארץ?
והאם זה על בסיס יומיומי בתוך מסגרת הישיבה?
אני ספציפית גר בבני ברק.
אני מקבל באופן פרטי, כפגישות אחד על אחד.
יש לארגון שתולים תומכים בכל רחבי הארץ, אפשר להתקשר למשרד ולתאם.
02-646-6505

• הוסף לסימניות
בלת"ק
לא יודעת אם על זה מדובר
אבל מכריה כמה וכמה נערות יקרות שעבו את הטלפון שלהן
אבל- מדובר בבנות שמגיעות מסגנון בתים שבהם להורים יש, אבל התיכון שלהן דורש שלהן לא יהיה.
הבנות עזבו בעקבות זה שהן היו בתיכון שמתאים להן, שמדבר על הנושא בצורה גלויה ועברו סוג של "חזרה בתשובה"
ויש גם בנות בוגרות של התיכון אברכיות שמורות מאוד!

יש רב מדהים בשם הרב אדיר לוי שמדבר ממש חזק ועמוק על הנושא
ראיתי שינוי ממש עמוק באנשים ששמעו את הדרשות שלו בעניין טכנולוגיה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה