אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
  • הוסף לסימניות
@ליבה ארזי
אצלי יש 2 בעיות מרכזיות:

1. המטבח והוספת שירותי אורחים הורחב ע"ח חדר שירות וכרגע המכונת כביסה נמצאת במטבח בסוף (ומעליו מייבש). אין מקום לסלי כביסה בכלל.

2. האמבטיה התאדתה בשיפוץ ויש שם רק מקלחון וכיור. אני רוצה להוציא את המקלחון והכיור ולשים במקום אמבטיה אבל אז אין שום מקום לכיור בכלל.

מעלה משהו חובבני ממש שעשיתי רק כדי להסביר את הסיטואציה.
בפועל הקירות לא עקומים (מקווה בכל אופן :) ) וכל המרווחים ממש צרים בכל מקום.

אשמח לחוות דעתך!
תודה רבה!
אמבטיה.jpg
מטבח.jpg

• הוסף לסימניות
@ליבה ארזי
אצלי יש 2 בעיות מרכזיות:

1. המטבח והוספת שירותי אורחים הורחב ע"ח חדר שירות וכרגע המכונת כביסה נמצאת במטבח בסוף (ומעליו מייבש). אין מקום לסלי כביסה בכלל.

2. האמבטיה התאדתה בשיפוץ ויש שם רק מקלחון וכיור. אני רוצה להוציא את המקלחון והכיור ולשים במקום אמבטיה אבל אז אין שום מקום לכיור בכלל.

מעלה משהו חובבני ממש שעשיתי רק כדי להסביר את הסיטואציה.
בפועל הקירות לא עקומים (מקווה בכל אופן :) ) וכל המרווחים ממש צרים בכל מקום.

אשמח לחוות דעתך!
תודה רבה!צפה בקובץ המצורף 1889568צפה בקובץ המצורף 1889569
חסר לי מידות בשרטוט...

• הוסף לסימניות
@ליבה ארזי
חדר השינה שלנו הוא חדר ממ"ד.
הייתי רוצה להצליח להלין בו 2 ילדים - התינוקת (כרגע במיטה מתחברת, "מיטת מטר"), ובן השנתיים שחייב מעקה כלשהו.
פתוחה להצעות יצירתיות - חשבתי אפילו להניח מזרון בארגז המצעים שנפתח מתחת למיטת בעלי, ושם להשכיב את בן השנתיים.
אין לי שרטוט - מידות וסקיצה ידנית יעזרו?

• הוסף לסימניות
@ליבה ארזי
חדר השינה שלנו הוא חדר ממ"ד.
הייתי רוצה להצליח להלין בו 2 ילדים - התינוקת (כרגע במיטה מתחברת, "מיטת מטר"), ובן השנתיים שחייב מעקה כלשהו.
פתוחה להצעות יצירתיות - חשבתי אפילו להניח מזרון בארגז המצעים שנפתח מתחת למיטת בעלי, ושם להשכיב את בן השנתיים.
אין לי שרטוט - מידות וסקיצה ידנית יעזרו?
כן. שימי לב לשרטט את כל החדר, כולל החלון והדלת, והמידות שלהם כולל מרחקים מהקירות.

• הוסף לסימניות
@ליבה ארזי
1738695574245.png

יש פה שני חדרי שינה לילדים, אלו שליד המרפסת המקורה.
אמורים להכנס בכל חדר שלושה ילדים, בלי מיטות קומותיים.
הגיוני?
וגם להניח מכתביה בחדר אחד,
ובחדר הממד- שתי מיטות ומיטת תינוק, והאם אפשרי שולחן בשביל שיעורי בית?

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
אה, ואשמח שתסבירי לי את ההגיון ששמים ליד כל חדר חלון לכיוון מרפסת,
כולל לחדר ההורים..
תסכול נוסף זה (ברשותך @ליבה ארזי) איך אפשרי להרחיב את המרפסת הגדולה
לחדר נוסף בלי שיפגע בחלון ובפרטיות של חדר השינה.

• הוסף לסימניות
@ליבה ארזי
צפה בקובץ המצורף 1890164

יש פה שני חדרי שינה לילדים, אלו שליד המרפסת המקורה.
אמורים להכנס בכל חדר שלושה ילדים, בלי מיטות קומותיים.
הגיוני?
וגם להניח מכתביה בחדר אחד,
ובחדר הממד- שתי מיטות ומיטת תינוק, והאם אפשרי שולחן בשביל שיעורי בית?

תודה רבה!!!
מצרפת לך פה 2 אופציות לסידור הרהיטים בחדרים,
באופציה הראשונה בממד מדובר בעבודת נגר יקרה ומורכבת יותר, באופציה השניה ובחדר השני זה דברים יותו סטנדרטים.
בסקיצה הראשונה, שילבתי את המיטת תינוק בתוך הארון והוספתי לך תמונה מAI להמחשה, לא השקעתי בהדמיה...
כשכבר אין צורך במיטת תינוק, ניתן להוריד את הגדר וזה יהפוך לספת קריאה לילדים...
1738742328930.png
1738742486401.png

אופציה 2 לממד
1738742657029.png

• הוסף לסימניות
אה, ואשמח שתסבירי לי את ההגיון ששמים ליד כל חדר חלון לכיוון מרפסת,
כולל לחדר ההורים..
תסכול נוסף זה (ברשותך @ליבה ארזי) איך אפשרי להרחיב את המרפסת הגדולה
לחדר נוסף בלי שיפגע בחלון ובפרטיות של חדר השינה.
האם יש לך אפשרות לפתוח חלון מהחדר שינה לכיוון הצד של המסתור כביסה?
זה באמת מעצבן חלונות מכל החדרים לתוך מרפסות... :censored:

• הוסף לסימניות
האם יש לך אפשרות לפתוח חלון מהחדר שינה לכיוון הצד של המסתור כביסה?
זה באמת מעצבן חלונות מכל החדרים לתוך מרפסות... :censored:
וואו, הברקת! זה רעיון!!
למה בעצם מלכתחילה לא עשו עוד חלון גם לכיוון שם?

• הוסף לסימניות
מצרפת לך פה 2 אופציות לסידור הרהיטים בחדרים,
באופציה הראשונה בממד מדובר בעבודת נגר יקרה ומורכבת יותר, באופציה השניה ובחדר השני זה דברים יותו סטנדרטים.
בסקיצה הראשונה, שילבתי את המיטת תינוק בתוך הארון והוספתי לך תמונה מAI להמחשה, לא השקעתי בהדמיה...
כשכבר אין צורך במיטת תינוק, ניתן להוריד את הגדר וזה יהפוך לספת קריאה לילדים...
צפה בקובץ המצורף 1890512צפה בקובץ המצורף 1890513
אופציה 2 לממד
צפה בקובץ המצורף 1890517
איך אני פותחת את הארון?
(או שהוא הזזה?

וממש רעיון המיטה בתוך הארון!!!
רק נראה לי שזו עלות מטורפת של תשלום לנגר..

• הוסף לסימניות
וממש רעיון המיטה בתוך הארון!!!
רק נראה לי שזו עלות מטורפת של תשלום לנגר..
@ליבה ארזי מקווה שזה בסדר להתערב לך.
זה באמת עלות מטורפת לקוחה שלי קיבלה עכשיו הצעת מחיר על כזה דבר ב35.000 ארון 10 דלתות משולב עם עריסה לתינוק!

• הוסף לסימניות
זה באמת עלות מטורפת לקוחה שלי קיבלה עכשיו הצעת מחיר על כזה דבר ב35.000 ארון 10 דלתות משולב עם עריסה לתינוק!
אין בעיה, מיד אחרי הטלפון מאראלה ממפעל הפיס, אזמין את הארון הזה..:)

• הוסף לסימניות
@ליבה ארזי
אני גרה בדירה שכורה אז לא אשקיע בה
אבל זאת הנקודה המעצבנת העיקרית-
אין חדר כביסה, אלא הוא מצורף לשרוקלחת. המים מהמקלחת נכנסים תחת המכונה והמייבש ועומדים...ויש ריח לא נעים (הגבהנו את המכונה והמייבש ואטמנו מסביב. לא מאה אחוז אבל הכי טוב שיש לבנתיים) אבל הלוואי שהיה חדר נורמלי עם רצפה לא רטובה או לא נקיה לעיתים קרובות

עוד דבר- המקלחות במדרגה טיפ טיפה יותר נמוכה מהבית מה שלא מאפשר לגרוף החוצה נורמלי (מקלחת אחת אחת היא מקלחון סגור, אי אפשר לגרוף לתוכו)

ועוד משהו שאולי יהיה לך רעיון, מה עושים עם יותר מידי שטחי קיר נמוכים ריקים שמתלכלכים כל הזמן מהילדים? מסדרון וכדו'...בעלות נמוכה

• הוסף לסימניות
אין חדר כביסה, אלא הוא מצורף לשרוקלחת. המים מהמקלחת נכנסים תחת המכונה והמייבש ועומדים...ויש ריח לא נעים (הגבהנו את המכונה והמייבש ואטמנו מסביב. לא מאה אחוז אבל הכי טוב שיש לבנתיים) אבל הלוואי שהיה חדר נורמלי עם רצפה לא רטובה או לא נקיה לעיתים קרובות
:(
כשאני מתכננת (לא לכתחילה בכל מקרה) מכונת כביסה בתוך האמבטיה, (לפעמים גם באזורים אחרים, תלוי בנסיבות..)
אני עושה אותה מראש על במה בנויה של 10 ס"מ בדיוק בשביל זה, שלא יכנס המים מתחת.
אם את אומרת שכבר שמת הגבהה ואטמת מסביב, אני לא יודעת אם יש לי עוד פתרונות, חוץ מלבדוק האם יש מקום אחר בבית שהגיוני שיהיה בו מכונה, ולכאורה לא...
אפשר לנסות גם להציע להתקין וונטה/מאורר באזור לייבש את הלחות הקיימת.

עוד דבר- המקלחות במדרגה טיפ טיפה יותר נמוכה מהבית מה שלא מאפשר לגרוף החוצה נורמלי (מקלחת אחת אחת היא מקלחון סגור, אי אפשר לגרוף לתוכו)
זה דבר שעושים אותו תמיד ובשביל שהמים לא יציפו את החדר.
ועוד משהו שאולי יהיה לך רעיון, מה עושים עם יותר מידי שטחי קיר נמוכים ריקים שמתלכלכים כל הזמן מהילדים? מסדרון וכדו'...בעלות נמוכה
את יכולה לנסות את החיפוי הפולימרי שיש היום, יש במגוון דוגמאות, והתקנה קלה. (דבק הייטק/סופר7)
המחיר לא יקר מידי, אבל עדיין עולה, אם את מתכננת להשאר בדירה לזמן רב יתכן ששווה לך, (וכמובן צריך אישור מהבעלים...),
אופציה נוספת לצבוע בצבע רחיץ מאוד, ואז עם מגבונים מנקים בקלות.

• הוסף לסימניות
@ליבה ארזי
מתסכל אותי שהארון מתחת לכיור הכפול לא מנוצל יש בו גם בקבוקי ניקיון גם בקבוקי שמן גם מיחם וגם טוסטר לחציה גדול. (אין להם מקום אחר בבית) יש לי בארון שם עגלה מתכת מיועדת לבקבוקי שתיה אבל אני שמה שם שק תפו"א כי אין מקום אחר.

• הוסף לסימניות
@ליבה ארזי
זה הבית שלי,
כמובן בשיפוץ היינו צריכים להחליט על מה מוותרים ועל מה לא, כי מה לעשות- א"א הכל...
מפריע לי מאד:
1. שאין שיש באמבטיה לחתל ולהלביש ילדים.
2. הכי מפריע! העמוד בחדר ילדים, יוצא שטח קטן מרובע שאין מה לעשות איתו, אולי עדיף בכלל לוותר היה על הקוביה ושהעמוד היה בתוך הקיר וזהו.
3. חדר שירות. (נאלצנו לוותר בגלל הרשום מעלה)
4. חדר ארונות בחדר הורים במקום ארון. (נאלצנו לוותר בגלל הגודל, לא הסכמתי לוותר על מקלחת ושרותים בחדר שיה לדוג')
5. והכי חשוב, איך אני שוברת את היחידה ומצרפת לבית בעתיד כשיתרבו הילדים בעז"ה במינימום הוצאות ובמקסימום ניצול...
(אני גרה בחלק הגדול)

קבצים מצורפים

• שטרן ג1.pdf
    KB 41 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
ואל תשכחו שיום אחד המיטה כבר לא רלוונטית, אהרון כן ויוצא עלות כפולה לעשות ארון חדש/ לשפץ אץ הקיים ולבטל את המיטה

• הוסף לסימניות
@ליבה ארזי
זה הבית שלי,
כמובן בשיפוץ היינו צריכים להחליט על מה מוותרים ועל מה לא, כי מה לעשות- א"א הכל...
מפריע לי מאד:
1. שאין שיש באמבטיה לחתל ולהלביש ילדים.
2. הכי מפריע! העמוד בחדר ילדים, יוצא שטח קטן מרובע שאין מה לעשות איתו, אולי עדיף בכלל לוותר היה על הקוביה ושהעמוד היה בתוך הקיר וזהו.
3. חדר שירות. (נאלצנו לוותר בגלל הרשום מעלה)
4. חדר ארונות בחדר הורים במקום ארון. (נאלצנו לוותר בגלל הגודל, לא הסכמתי לוותר על מקלחת ושרותים בחדר שיה לדוג')
5. והכי חשוב, איך אני שוברת את היחידה ומצרפת לבית בעתיד כשיתרבו הילדים בעז"ה במינימום הוצאות ובמקסימום ניצול...
(אני גרה בחלק הגדול)
וואו, התכנית שלך נראית שחשבו עליה מאוד, אבל יחד עם זה לא מספיק התחשבו בעמודים, מה שגרם להרבה נישות של ארונות שמצד אחד הם נותנים הרבה איחסון, אבל מצד שני יוצרים הרבה פינות ומקשים על תכנון מחדש.
לא ברור לי איפה תכננתם שיהיה בחיבור עתידי הסלון והמטבח, האם בדירה הגדולה או הקטנה, האם המטבח המושקע יותר בדירה שלכם ישאר למרות שהוא מעברי יותר, או שכולו יהפך לסלון וכל החלק השני (איפה שהמטבח של היחידה) יהיה מטבח מושקע וגדול יותר, או בדיוק ההפך?!
קצת היה חבל ששמתם את כל האינסטלציה על הקיר המחבר, בכל אופן ניסיתי לראות מה כן אפשר לעשות במינימום נזקים, ושאולי חלקו אתם יכולים לעשות כבר עכשו, ושיעזור לך גם לחדר שירות,
והפתרון שלי היה לקצר את החדר ילדים שהוא ממש ענק, ולהוריד ממנו חדר שירות, ובכך להאריך את הפרוזדור, ואז יכולים להכנס אל החדר של היחידה השניה בעתיד מאותו פרוזדור בדיוק.
אפשרות נוספת זאת להרחיב את החדר שירות לחדר ממש, ולהרחיק את החדר שביחידה יותר לכיוון הסלון שלו, אבל שוב זה כבר קשור לחוסר הידיעה שלי מה אמור להיות שם.
אם מפריע לך המכונת כביסה, אני חושבת שהייתי עושה את זה כבר עכשו, החדר לא ינזק מזה, ואת תרויחי מקום מסודר בבית לחדר שירות שכולל מכונת כביסה, סלים, חומרי נקיון, מקפיא אולי ועוד.

בנוגע לעמוד בחדר הילדים, כדאי לך לעשות שם מדפים לספרים/נוי כמו בשרטוט השני, שאפשר לגשת אליהם כביכול משני הצדדים, ובתוך הנישה, יהיה האחסון של העגלות/בימבות וכו'. אפשר גם פוף לפינת קריאה חמודה...
ניתן לבצע את זה מאוד יפה, עם פסי לד על העמוד והקיר שמקביל לו, שיאיר את המדפים בצורה נעימה.
1738788758211.png

1738789347281.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@ליבה ארזי
מתסכל אותי שהארון מתחת לכיור הכפול לא מנוצל יש בו גם בקבוקי ניקיון גם בקבוקי שמן גם מיחם וגם טוסטר לחציה גדול. (אין להם מקום אחר בבית) יש לי בארון שם עגלה מתכת מיועדת לבקבוקי שתיה אבל אני שמה שם שק תפו"א כי אין מקום אחר.
הייתי מנסה לסדר את זה לפי נושאים בתוך קופסאות אחסון, לדוג' קרטון/סלסלת פלסטיק בינונית בעומקה לבקבוקי שמן, רטבים ושתיה. (יש יתרון בקרטון שאם הם מתרטבים, מיד פעם את מחליפה אותם וביי :)),
אולי אפשר להניח מדף רוחבי מתחת הכיור שבו ישכב הטוסטר, או לחילופן בצד סמוך לדופן,
יתכן שהעגלה שנמצאת לך בארון רק מבזבזת לך מקום? אולי כדאי להחליף אותה בסלסלה מדויקת בגודל?

• הוסף לסימניות
@ליבה ארזי
תודה על המיזם המבורך!

זה הסרטוט של הדירה.
מה שמפריע לי שהכביסה ליד המטבח...
את מיקום החדרים אני אוהבת ולא רוצה לשנות.
את המטבח והאמבטיה צריך לשפץ מהיסוד, וזה מביא אותי לחשיבה נוספת לגבי הרחבה של המסתור כביסה שהוא שטח נחמד שאפשר לנצל אותו...

אשמח לפתרון יצירתי בו אני יכולה להשתמש במסתור כביסה, או לאמבטיה או למטבח.
למטבח יש מרפסת כביסה שאני מעונינת לספח למטבח ואת המכונה והמייבש וכל הכביסה לתוך האמבטיה.
(מנסה להסביר את השאיפות:)
וגם אשמח לשמוע האם יש אפשרות בדירה הזו להוסיף בשטחה עוד חדרון קטן...
תודה!

קבצים מצורפים

• סרטוט דירה.png
    סרטוט דירה.png
    2.1 MB · צפיות: 21
נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה