טיול "נחל אסי" פתוח למבקרים!!!!

• הוסף לסימניות
שמעתי שזה מקום מעלף!!!!!!!!!
משהו היה שם בבין הזמנים?
מה השעות פתיחה
ומה המצב שם מבחינת עומס וצניעות

• הוסף לסימניות
מים נקיים ונעימים-28 מעלות
אבל מעורב..פחד.
אנשים באו עם מזרני ים,גלגלים ופשוט צפו.חלום.

• הוסף לסימניות
מקום מדהים!!
היינו שם שנה שעברה,
בהתחלה ממש היה בסדר,
אחרי כחצי שעה, אולי קצת יותר-
היה נראה כמו בריכה מעורבת לכל דבר ועניין ועזבנו.

• הוסף לסימניות
מקום מדהים!!
היינו שם שנה שעברה,
בהתחלה ממש היה בסדר,
אחרי כחצי שעה, אולי קצת יותר-
היה נראה כמו בריכה מעורבת לכל דבר ועניין ועזבנו.
נכון מאד!
גם אנחנו היינו שם וככה היה..

• הוסף לסימניות
אני אופן אישי לא התלהבתי יותר מידי מהמקום...
ז'תומרת מקום יפה בתור תמונה (נראה כמו אירופה), אבל גובה המים רדוד, ויש מעיינות באיזור יותר עמוקים
אולי זה יותר מתאים לגילאים הקטנים יותר,

• הוסף לסימניות
אני אופן אישי לא התלהבתי יותר מידי מהמקום...
ז'תומרת מקום יפה בתור תמונה (נראה כמו אירופה), אבל גובה המים רדוד, ויש מעיינות באיזור יותר עמוקים
אולי זה יותר מתאים לגילאים הקטנים יותר,
למה רדוד?
אני נקרא גבוה והמים במקומות מסויימים הגיעו לצווארי...

• הוסף לסימניות
המים בטמפרטורה מאד נעימה-28 מעלות

• הוסף לסימניות
לתשומת לב!
הנחל הזה זורם בתוך קיבוץ, על כל המשתמע..

• הוסף לסימניות
זה באמת נראה כך?
1691424989369.png

• הוסף לסימניות
לתשומת לב!
הנחל הזה זורם בתוך קיבוץ, על כל המשתמע..
מה משתמע? חברי הקיבוץ לא מתקרבים לאיזור שפתוחה לרחצה לכולם הם הרי נלחמו בתושבים שהם לא חברי הקיבוץ שלא יכנסו לטריטוריה שלהם
אכן כן מקום יפה ומטופח

• הוסף לסימניות
מה משתמע? חברי הקיבוץ לא מתקרבים לאיזור שפתוחה לרחצה לכולם הם הרי נלחמו בתושבים שהם לא חברי הקיבוץ שלא יכנסו לטריטוריה שלהם
איך הם לא מתקרבים לנחל שזורם להם מתחת לבית ממש?
אני הייתי בחלק שסגור לציבור (קיבלנו אישור לצורכי צילום), אולי בחלק שפתוח זה רחוק יותר

• הוסף לסימניות
איך הם לא מתקרבים לנחל שזורם להם מתחת לבית ממש?
אני הייתי בחלק שסגור לציבור (קיבלנו אישור לצורכי צילום), אולי בחלק שפתוח זה רחוק יותר
כל מי שלא בן הקיבוץ או מתארח בקיבוץ הוא בשבילם פולש/אוייב הרי שנים רבות הם לסמן בגופם את הכניסה לנחל ''שלהם''

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ונכנסים למים???
כתוב באחת התמונות שאין שירותי מציל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה