טיול "נחל אסי" פתוח למבקרים!!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בתמונה בסוף בצד ימין למעלה רואים את מרכז הספורט הורצל, שם הכניסה לאנשים מבחוץ, קטע די קטן, מבחינת פריצות זה מקום מעורב מאד, פסיק סוף פסוק.
בשאר המעיינות בעמק המעיינות אולי אפשר לבוא מיד אחרי הנץ אבל שם גם את האופציה הזאת אין, כי נפתח רק בתשע.

• הוסף לסימניות
מה התרגשת שזה פתוח למבקרים??
זה כבר הרבה זמן פתוח לדעתי שנתיים או שנה וחצי...
מי שרוצה ללכת לשם בצניעות זה רק בבין הזמנים של ניסן או תשרי.
מקום מטורףף!

• הוסף לסימניות
שלום לכולם אז ככה-
מה שפתוח לכולם זה החוף הירוק מה שמכירים ונכתב לעיל. מה שהתחדש השנה זה
עודהמשך רצועה של הנחל שנפתח למבקרים החל מ- 1.7.23 עם הרשמה מראש ללא תשלום מוגבל ל-50 איש בו זמנית
מ-:009 עד 15:00
מצב קישור כרגע לאוגוסט הכל כבר תפוס היה צריך לתפוס כרטיסים ברגע שנפתחה ההרשמה.....
לשים לב חייב לבוא עם הברקודים .... ניתן לקבל למייל ואז להדפיס ולהגיע עם הדפים....
לשים לב המים עמוקים מאוד.

• הוסף לסימניות
שימו לב שזה יותר גרוע מחוף נפרד
השטח קטן מאד ובצידי הנחל יושבים ויושבות כל מיני בלי לזוז
ואין לאיפה להתרחק או למצוא פינה שקיטה

• הוסף לסימניות
זה שייך לרשות הטבע והגנים?

• הוסף לסימניות
זה שייך לרשות הטבע והגנים?
לא
הנחל יפה מאוד, הייתי בקטע המרכזי שפתוח למבקרים כבר שנתיים - שלוש והוא בערך גובה מטר וחצי,
אבל יש קטעים יותר עמוקים
נחל מאוד יפה - לא יודעת עד כמה פסטורלי כמו שזה נראה בתמונות, כנראה בגלל העומס של האנשים שיש שם
מבחינת צניעות - באמת כמו שנאמר - המקום לא מתאים בכלל

• הוסף לסימניות
אנחנו היינו שם השבוע
היו 95% משפחות חרדיות על גדות הנחל.
בתוך הנחל היו רק משפחות חרדיות ונשים בלבוש מלא.
כן
הייתי שם בחורף וזה מקום נפלא
מצורף תמונות.שצילמתי

צפה בקובץ המצורף 1438700צפה בקובץ המצורף 1438701צפה בקובץ המצורף 1438702
זה נראה לי החלק שסגור לציבור.

• הוסף לסימניות
מעונינים להגיע הכי מוקדם שאפשר בבוקר מי יכול לומר לנו מתי אפשר הכי מוקדם בבוקר להגיע (אולי מקום אחר בעמק המעיינות שוה),
כמו כן מישהו מכיר באזור איזה חניון לילה שאפשר לישון בו?

• הוסף לסימניות
מעונינים להגיע הכי מוקדם שאפשר בבוקר מי יכול לומר לנו מתי אפשר הכי מוקדם בבוקר להגיע (אולי מקום אחר בעמק המעיינות שוה),
כמו כן מישהו מכיר באזור איזה חניון לילה שאפשר לישון בו?
יש את עין מודע מקום מטורףף
לדעתי פתוח כל הזמן ואפשר לפתוח שם אוהל.
כשהייתי שם לפני שבוע ראיתי אנשים שמתכוננים לישון שם.

• הוסף לסימניות
בטוח שפתוח כל הזמן ?
כי בחיפוש בגוגל יש שעות פתיחה
זה כאילו שמורת טבע סגורה או מקום פתוח?

• הוסף לסימניות
בטוח שפתוח כל הזמן ?
כי בחיפוש בגוגל יש שעות פתיחה
זה כאילו שמורת טבע סגורה או מקום פתוח?
המקום נסגר בערב.
היה על זה משפטים בבג"צ למי שלא יודע. תושבי הקיבוץ לא שמחים (בלשון עדינה) שאתם מגיעים לשם. ומי יודע אולי זו הסיבה הכי טובה דוקא ללכת.
מכל מקום בג"צ פסק שביום זה של כולם ובלילה רק של הקיבוץ.
לכו על זה.
מבחינת פריצות, צריך לשאול את מי שהיה שם ביום. למה, אני כן הייתי בלילה...

• הוסף לסימניות
המקום נסגר בערב.
היה על זה משפטים בבג"צ למי שלא יודע. תושבי הקיבוץ לא שמחים (בלשון עדינה) שאתם מגיעים לשם. ומי יודע אולי זו הסיבה הכי טובה דוקא ללכת.
מכל מקום בג"צ פסק שביום זה של כולם ובלילה רק של הקיבוץ.
לכו על זה.
מבחינת פריצות, צריך לשאול את מי שהיה שם ביום. למה, אני כן הייתי בלילה...
על מה ענית?
הם שאלו על עין מודע למיטב ידיעתי פתוח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה