טיול "נחל אסי" פתוח למבקרים!!!!

• הוסף לסימניות
אחי היה שם
פשוט ברח משם מהפריצות הנוראה

חבל על הזמן שלכם!!!!

לכו בימים הנעימים של סוכות, תסגרו מעכשיו

• הוסף לסימניות
אני הייתי בנחל האסי ולא היה בכלל פריצות היה רק בחורי ישיבות

• הוסף לסימניות
תודה למגיבים, עכשיו אנחנו בדרך ומחפשים מקום שאפשר לחנות ולישון בשטח, בעמק המעיינות, לגבי עין מודע קראנו שאין גישה לרכבים וצריך ללכת הרבה ברגל? אם כן אז לא מתאים.
נשמח לכל מידע ממי שיודע על מקום מתאים בהקדם האפשרי...
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אם זה עוזר שאלתי את הבינה מלאכותית:

איפה אפשר לחנות עם רכב ולישון לילה באהולים באיזור עין מודע- בחינם?

יש כמה מקומות שאתה יכול לחנות עם רכב ולישון לילה באהולים באיזור עין מודע- בחינם. הנה כמה מהם:
  • חניון עין מודע: חניון זה ממוקם ממש ליד עין מודע, והוא מקום מצוין ללינה בחינם. יש במקום שולחנות פיקניק, מתקני מים, ואזור מובנה למדורות.
  • חניון נחל הקיבוצים: חניון זה ממוקם בנחל הקיבוצים, במרחק של כ-10 קילומטרים מעין מודע. זהו מקום יפהפה ללינה, עם נוף להרים ולנחל.
  • חניון נחל חרוד: חניון זה ממוקם בנחל חרוד, במרחק של כ-15 קילומטרים מעין מודע. זהו מקום נהדר ללינה, עם נוף להרים ולנחל.
חשוב לציין שאין שירותים באתרים אלו, לכן חשוב להביא אתכם את כל מה שאתם צריכים ללינה, כולל אוכל, מים, ציוד בישול, ציוד מטיילים, ואמצעי תאורה.

זה פתוח בלילה ובחינם?

כן, כל המקומות האלה פתוחים בלילה ובחינם. עם זאת, חשוב לציין שאין שירותים באתרים אלו, לכן חשוב להביא איתכם את כל מה שאתם צריכים ללינה, כולל אוכל, מים, ציוד בישול, ציוד מטיילים, ואמצעי תאורה.

• הוסף לסימניות
אני הייתי בחלק שפתוח כבר שנתיים
המקום יפיפה, מים נעימים

אבל, פעם אחת בדקתי את השטח ועשינו אחורה פנה ופעם שניה הגענו על הבוקר, בבין הזמנים של אחרי פסח ואז היה פנוי שם .

עכשיו אני מאמינה שאין סיכוייי

ולא מעניין אותי אם 95% משפחות חרדיות ואם במים כולן לבושות
מספיק חצי אחוז של כיעור על החוף בשביל שהמקום לא ראוי לביקור.

מה שכן, אם החלק החדש מוגבל ל 50 מבקרים , אז יש מצב שאפשר בהזמנה מראש לתפוס את כל ה 50 מקומות בשביל קבוצה. ?!

• הוסף לסימניות
אני הייתי בחלק שפתוח כבר שנתיים
המקום יפיפה, מים נעימים

אבל, פעם אחת בדקתי את השטח ועשינו אחורה פנה ופעם שניה הגענו על הבוקר, בבין הזמנים של אחרי פסח ואז היה פנוי שם .

עכשיו אני מאמינה שאין סיכוייי

ולא מעניין אותי אם 95% משפחות חרדיות ואם במים כולן לבושות
מספיק חצי אחוז של כיעור על החוף בשביל שהמקום לא ראוי לביקור.

מה שכן, אם החלק החדש מוגבל ל 50 מבקרים , אז יש מצב שאפשר בהזמנה מראש לתפוס את כל ה 50 מקומות בשביל קבוצה. ?!
איזה רעיון לתפוס ביחד 50 איש
אבל האם יש אפשרות להרשם בלי SMS וברקוד
והאם ילדים גם חלק מה 50 איש

• הוסף לסימניות
אנחנו רוצים לנסוע לנחל האסי על הבוקר ולהיות שם מ-6:00 בבוקר עד 9:00. מישהו יודע האם זה פתוח בשעות הללו?

• הוסף לסימניות
מפלים לבנים,
נחל קיבוצים
עין מודע
נחל אבוקה
עין שוקק
ועוד
זה מקומות שלא נסגרים בכלל ותמיד פתוחים

• הוסף לסימניות
רק שימו לב שיש מקומות למשל שיש לינת לילה שאנשים שמים אוהלים כמו נחל אבוקה וזה מים עמוקים מאוד בריכה ענקית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה