- הוסף לסימניות
לזכור שאתם בשיעור האחריות היא על המורה זה יכול להרגיע (וכנ"ל בטסט)וגם תיסע איך שמתחשק לך אל תפחד כמובן על פי הכללים
לזכור שאתם בשיעור האחריות היא על המורה זה יכול להרגיע (וכנ"ל בטסט)וגם תיסע איך שמתחשק לך אל תפחד כמובן על פי הכללים
ובטסט יש את בנוסף גם את הלחץ מהמבחן, ואפשר להתחזק שהכל בידי שמים ואנחנו עושים רק את ההשתדלות.לזכור שאתם בשיעור האחריות היא על המורה זה יכול להרגיע (וכנ"ל בטסט)
אתה שואל שאלות על GPT?יש דבר כזה על פי חוק?
אופקים. חד משמעית.איפה יותר קל באר שבע או אופקים?
סליחה שאני בוטה, אבל רוב התגובות כאן מטופשות.
אם יהודי תמים היה כותב שבשיעורים הוא נוהג מעולה, ורק בטסט הוא נופל,
היה מקום לכתוב לו את שלל ההמלצות: ריטלין/תחליף עיר/תחליף מורה/תחליף את שר התחבורה וכו'
אבל יותר מובן שהוא פשוט לא קלט איך נוהגים.
ואם כן לא יעזרו כל העצות האלו.
כל הכבוד למורה שלו שאומר לו את האמת בפנים.
אחרים היו סתם מורחים אותו לעולם.
יתכן שכדאי להחליף מורה - לא כי המורה לא טוב, אלא כי הוא לא מורה להוראה מתקנת.
תחפש מורה שיש לו את החוש לעלות על ה'באג' שלך.
בעז"ה תעשה ותצליח.
לא, אז לא, מסתבר שהייתה לי בעיה אחת והיא שהייתי נכנס לצומת מה.
ובמקום שהמורה יגיד לי את זה הוא היה מגדיר לי את "הבעיה" כחוסר הבנה מוחלט של מה עושים בנהיגה.
מה?! ההודעה ההיא באמת בינה מלאכותית?אתה שואל שאלות על GPT?
מי אמר שהמורה לא עושה לא את הלחץסליחה שאני בוטה, אבל רוב התגובות כאן מטופשות.
אם יהודי תמים היה כותב שבשיעורים הוא נוהג מעולה, ורק בטסט הוא נופל,
היה מקום לכתוב לו את שלל ההמלצות: ריטלין/תחליף עיר/תחליף מורה/תחליף את שר התחבורה וכו'
אבל יותר מובן שהוא פשוט לא קלט איך נוהגים.
ואם כן לא יעזרו כל העצות האלו.
כל הכבוד למורה שלו שאומר לו את האמת בפנים.
אחרים היו סתם מורחים אותו לעולם.
יתכן שכדאי להחליף מורה - לא כי המורה לא טוב, אלא כי הוא לא מורה להוראה מתקנת.
תחפש מורה שיש לו את החוש לעלות על ה'באג' שלך.
בעז"ה תעשה ותצליח
אם אפשר לנמק למהאני מציעה לך לעשות טסט במודעין עלית ולא בירושלים.
הכוונה ככל הנראה למודיעיןאני מציעה לך לעשות טסט במודעין עלית ולא בירושלים.
ירושלים מלאת פקקים, משנים את מסלולי הכבישים בלי סוף ופניות חדשות, וזה מבלבל וכולי', מודיעין היא עיר מישורית והכבישים חלקים וריקים, לדוג' אחותי עשתה שם טסט ועברה על הטסט הראשון! ( למרות שעשתה פחות שיעורים ממה שהייתה צריכה (26).אם אפשר לנמק למה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים