אתה מגיע לטסט לחוץ מראש, יותר מהלחץ הטבעי שיש לכל אחד? על פניו זו הסיבה. וככה זה גם נשמע.היה לי היום טסט, בלמו אותי בערך כל צומת (אולי 6 פעמים) ומהלחץ גם נסעתי באדום...
תכל'ס מסתבר שאני לא כ"כ יודע לנהוג,, אבל אני מרגיש שאני לא מתקדם בשיעורים (עשיתי כבר 35),
המורה אומר שאני לא מבין מה אני עושה בכביש ואני צריך לשנות את התפיסה וכו', אני לא מבין מה זה אומר!
הבו עצות מה עושים? עוברים מורה?
תודה לכולם....
1: כל הכבוד על האמיתיות! (רוב האנשים טוענים שהיו "פצצה" וכ"ו).שלום לכולם,
היה לי היום טסט, בלמו אותי בערך כל צומת (אולי 6 פעמים) ומהלחץ גם נסעתי באדום...
תכל'ס מסתבר שאני לא כ"כ יודע לנהוג,, אבל אני מרגיש שאני לא מתקדם בשיעורים (עשיתי כבר 35),
המורה אומר שאני לא מבין מה אני עושה בכביש ואני צריך לשנות את התפיסה וכו', אני לא מבין מה זה אומר!
הבו עצות מה עושים? עוברים מורה?
תודה לכולם....
ציטוט מה שכתבתי באשכול אחרנכשלתי 4 טסטים בירושלים ועברתי בראשון בקרית גת ההבדל במסלול הטסט מירושלים הוא עצום בירושלים יש כל מה שיכול להכשיל בטסט כבישים צרים ומסובכים, ועמוסים נהגים מופרעים ובאזור הטסטים גם הרבה ערבים , הרבה הולכי רגל, וגם חלקם טסטרים עצבניים ודרוכים , תוואי הדרך קשה, לעומת זאת בקרית גת הכל רגוע ופשוט אין הרבה רכבים, מעט הולכי רגל, כבישים רחבים, נהגים רגועים, הטסטר היה עניני והכל היה פשוט ולא מורכב ממליץ מאוד לעבור לקרית גת
אז למה הוא שלח אותך לטסט?לא, אבל קורה לפעמים שהוא בולם אותי,
המורה אמר לי בשיעור לפני שהוא מתערב איתי שאני עובר באדום בטסט...
אשמח לקבל הסבר לגבי דוח מבחן , מה פירוש המספרים בסוגריים? מספר העבירות שעבר בסעיף?רק שתבינו את כמות הערות...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים