לימוד נהיגה נכשלתי בטסט אחרי 35 שיעורים, ואני מרגיש שאני לא מתקדם בשיעורים.

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
היה לי היום טסט, בלמו אותי בערך כל צומת (אולי 6 פעמים) ומהלחץ גם נסעתי באדום...
תכל'ס מסתבר שאני לא כ"כ יודע לנהוג,, אבל אני מרגיש שאני לא מתקדם בשיעורים (עשיתי כבר 35),
המורה אומר שאני לא מבין מה אני עושה בכביש ואני צריך לשנות את התפיסה וכו', אני לא מבין מה זה אומר!
הבו עצות מה עושים? עוברים מורה?
תודה לכולם....
אתה מגיע לטסט לחוץ מראש, יותר מהלחץ הטבעי שיש לכל אחד? על פניו זו הסיבה. וככה זה גם נשמע.
אבל המורה נשמע גרוע, כי אם מה שהוא אמר לך שתעבור באדום, זה כי הוא צודק ואתה לא מוכן - למה הוא מגיש? אפילו שהתעקשת. ואם אתה מוכן לדעתו - משפט כזה רק יזיק, כך או כך הוא לא נשמע מידי מתאים לך.
עצה אמיתית - תעבור למודיעין או בית שמש. גם משנה מקום משנה מזל, וגם מורה חדש שיותר מחוייב להוכיח לך שהוא טוב. וגם אין לך את השגיאות שעשית בפניות ובצמתים שיקפצו לראש שלך בכל צומת. דף חלק.

• הוסף לסימניות
מרגיש שמלחץ רצית כבר לגמור ואז עשית טעות אחת וכתוצאה מכך נלחצת ועשית עוד טעויות כל הטסט הוא כ-25 דקות שצריך להכנס לרוגע ולא לנסות לגמור כי ממילא זה לפי זמן , לכאורה כדאי לנסות עוד טסט אחד ובע"ה תעבור כמובן לקחת שיעורים לפני, נדיר מאוד לעבור טסט ראשון בירושלים , בהצלחה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
היה לי היום טסט, בלמו אותי בערך כל צומת (אולי 6 פעמים) ומהלחץ גם נסעתי באדום...
תכל'ס מסתבר שאני לא כ"כ יודע לנהוג,, אבל אני מרגיש שאני לא מתקדם בשיעורים (עשיתי כבר 35),
המורה אומר שאני לא מבין מה אני עושה בכביש ואני צריך לשנות את התפיסה וכו', אני לא מבין מה זה אומר!
הבו עצות מה עושים? עוברים מורה?
תודה לכולם....
1: כל הכבוד על האמיתיות! (רוב האנשים טוענים שהיו "פצצה" וכ"ו).
2: אני לא רואה בעיה שהוא אמר לך שתעבור באדום, אם זה מה שהוא חושב.
3: אם אתה לא מרגיש שאתה מתקדם, בהחלט הייתי ממליץ לעבור מורה.
4: אם אתה על ידני, אני חושב שעדיף לעבור לאוטומט. ואם כ"כ חשוב לך ידני, לחזור שוב לידני רק אחרי שאתה מרגיש בטוח בנסיעה באוטומט.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ממליץ לך לקחת כמה טיפות רסקיו לפני השיעורים וכמובן לפני הטסט 2 -3 טיפות לא בקבוק(:

הקטע שתהיה נלחץ זה שאתה מרגיש כנראה שאתה תצטרך שוב עוד שיעורים ועוד טסטים
כדאי להכניס לראש שאתה מוכן ובאמת לבוא בשלווה בלי לחץ של עבודה או דבר אחר הכל לשים בצד עכשיו כולך לשם מטרה אחת ..

בהצלחה.
נ.ב. יש באמת מצב ששווה לעבור מורה אם זה הסגנון שלו להלחיץ אותך נסעתי פעם טרעמפ עם מורה שראיתי איך מוריד כפות לתלמיד על זה שעשה טעויות ממש לא נעים ללמוד תחת לחץ אנושי זה אולי שיקול כלכלי אבל זה אולי יהיה קפיצת המדרגה שלך.

• הוסף לסימניות
לעבור מורה!!
המורה אמור להעלות ביטחון לפני טסט לא להגיד שלא תעבור

• הוסף לסימניות
מניסיון מר של הרבה מאוד טסטים. וכמה מורים.
התפקיד של מורה הוא להכין אותך לטסט, התפקיד שלך הוא לתרגל ולהשקיע לפי ההוראות של המורה.
מורה שאומר לך דברים באוויר פשוט תעזוב אותו, מורה צריך לדעת ללמד אותך לנהוג, ולא משנה כמה אתה מאתגר לו.
תנסה אצל גל קרב 0529250124 שהוא מורה מקצועי מאוד במודיעין, מניסיון שלי, והמלצות של אחרים.

• הוסף לסימניות
כדאי לעבור מורה כי נשמע שהמורה לא לימד אותך כל מיני כללים בסיסיים שצוינו בהערות.
אתה בעצמך אומר שהרגשת שאתה לא יודע לנהוג, זאת לא הרגשה שאמור להרגיש מי שלא עובר טסט, כי בטסט כולם לחוצים אבל כן מרגישים שיודעים לנהוג בדרך כלל.
תברר לפני זה ותדבר עם המורה שילמד אותך לפרטי פרטים כל דבר כי זה חשוב (וגם מועיל כדי לעבור טסט)

• הוסף לסימניות
יש לי פטנט שאמור לעזור על בטוח בעזהשי"ת, קוראים לזה ריטלין..

• הוסף לסימניות
לא יודע כמה אני יכול להוסיף, אבל בכל אופן אצלי זה מניסיון ודי טרי.
גם אני הגעתי לטסט ראשון ושני עם קצת יותר שיעורים (37), ובכל זאת הרגשתי שאני לא יודע לנהוג.
ההמלצה הבטוחה שלי - תעבור מורה. ותברר על מורה ספציפי ש'יש לו את זה', שיודע ללמד גם קירות לנהוג.
אני בשיעור הראשון כשעברתי למורה מסוג כזה, תוך דקה וחצי (לא מגזים!) הוא כתב לי על דף את כל ההערות שאמרו לי בטסטים, ועבדנו עליהם אחר כך.
כל מה שאמרו פה לגבי תפיסה מרחבית וכו' הכל נכון, רק צריך מורה שידע להקנות את זה, כמו בקריאה, כמו בהבנת הנקרא וכמו בחשבון.
בסוף אתה תעבור, זה ודאי. תתאזר בסבלנות אצל המורה החדש, קח בחשבון שמחכים לך כמה שיעורים טובים ואל תבוא כאילו להשלים שיעור אחד או שניים, אין מה לעשות. יש כאלה שמספיק להם 28 שיעורים, ויש כאלה שצריכים 82... מאחל לך שאתה מאלה שצריכים פחות... אני תכלס עשיתי אצלו בערך עוד 20 שיעורים (לפחות) אבל בסוף עברתי ב"ה, ובעיקר למדתי לנהוג:)

• הוסף לסימניות
באמת אחרי השיעורי נהיגה לא יודעים לנהוג
יודעים ולומדים את החוקים ואת הכללים אבל את הפרקטיקה והמיומנות
קולטים רק אחרי כמה חודשי נהיגה ושפשוף על הכביש
העיקר לעשות הכל לפי החוקים והכללים וממש לא צריך להרגיש שיודעים לנהוג כי פשוט לא יודעים
אין מה להילחץ לשנן ולשנן אפילו בראש את הכללים לעשות עוד שיעור חימום ולגשת לטסט נוסף וזהיר

• הוסף לסימניות
אם אתה לוקח ריטלין וכד' לפני הטסט עדיף אולי שתיקח את זה בלילה לפני השינה, כי יכול להיות שאם תיקח את זה בבוקר זה מדי יטשטש אותך או משהו כזה

• הוסף לסימניות
נכשלתי 4 טסטים בירושלים ועברתי בראשון בקרית גת ההבדל במסלול הטסט מירושלים הוא עצום בירושלים יש כל מה שיכול להכשיל בטסט כבישים צרים ומסובכים, ועמוסים נהגים מופרעים ובאזור הטסטים גם הרבה ערבים , הרבה הולכי רגל, וגם חלקם טסטרים עצבניים ודרוכים , תוואי הדרך קשה, לעומת זאת בקרית גת הכל רגוע ופשוט אין הרבה רכבים, מעט הולכי רגל, כבישים רחבים, נהגים רגועים, הטסטר היה עניני והכל היה פשוט ולא מורכב ממליץ מאוד לעבור לקרית גת
ציטוט מה שכתבתי באשכול אחר
תחליט אם אתה מנסה שוב בירושלים או כבר הולך למקום קל יותר

• הוסף לסימניות
ההמלצה הכי טובה זה לעבור לעיר שקל יותר לעבור שם טסט כגון קרית גת או מודיעין ולקחת כדור הרגעה ולישון טוב לפני הטסט

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על מודיעין / רמלה,
שתיהן ידועות כערים קלות לטסט,
אם אתה רוצה המלצה אישית על המורה המיוחד שלמדתי אצלו תפנה במייל OSNAT2080 שטרודל...

בהצלחה

• הוסף לסימניות
תיקח במשך יומיים כדור אחד לא חזק של רטלין כדי להרגיל את הגוף
וביום של הטסט כמובן כדור בבוקר לא הרבה זמן לפני ולא על בטן ריקה
הריטלין מרגיע את הלחץ ועוזר לשים לב לפרטים הקטנים
מניסיון אישי ועברתי בטסט ראשון לפני שבועיים וחצי גם אחרי 35 שיעורים ולא הכרתי רכב בכלל לפני הלמידה וחוץ מזה הייתי ממליץ לך לעבור למורה אחר שמעלה את המוטיבציה ולא אחד שמוריד😪
אם אתה רוצה מורה מוצלח בבית שמש קח את המורה שלי
אשי נדלר 0528918875 תותח על
בהצלחה

• הוסף לסימניות
שלום לך, 🌟
קודם כל, אני רוצה להגיד לך כל הכבוד יהודי יקר על הכנות והשיתוף שלך. 🚗
נהיגה היא תהליך למידה, וכולנו עוברים קשיים בדרך. תזכור – גם הנהגים הכי טובים התחילו בדיוק כמוך, עם הרבה בלבול ואתגרים.

"שינוי תפיסה בכביש" – מה זה אומר? 🤔
נהיגה היא לא רק לדעת איך לנהוג ברכב, אלא גם להבין את השפה של הכביש:
  • לראות מה קורה סביבך 🚦
  • להבין מה הצעד הבא שלך 🛣️
  • ולהיות בשליטה רגועה גם כשהמצב מלחיץ 😌
כשמורה אומר לך "לשנות את התפיסה", הוא מתכוון שתתחיל לחשוב כמו נהג מקצועי – לראות את הכביש בתור תמונה שלמה ולא רק כאוסף פעולות נקודתיות.

אז מה לעשות? להחליף מורה? 🤷‍♂️
לפעמים מעבר מורה לנהיגה יכול לעזור, אבל לא תמיד זו הבעיה. יכול להיות שהקושי טמון בפחדים או בהבנת הסיטואציה בכביש, ולא בהסברים של המורה. מצד שני, אם אתה מרגיש "תקוע" כבר הרבה זמן, אולי גישה אחרת כן תעשה את ההבדל.
איך אני יכול לעזור לך? 🙋‍♂️
אני, מוטי אלימלך, מורה לנהיגה עם ניסיון רב בגיר ידני ואוטמטי כולל בעיות קשב וריכוז !מתמחה בדיוק במצבים כאלה.
אני עובד עם תלמידים שמרגישים "חסומים", ועוזר להם לפתח ביטחון ושליטה ברכב ובכביש, תוך התמקדות בקצב ובצרכים האישיים שלהם.

📞 050-4278844
אני מזמין אותך לשיחה קצרה (ללא התחייבות) כדי להבין איפה בדיוק האתגר שלך ואיך אפשר להתקדם בצורה הכי נכונה עבורך.

כמה טיפים שיכולים לעזור לך כבר עכשיו:
  1. תפרק את הטעויות שלך – נסה להבין מה גרם לכל בלימה או טעות. זה לא כישלון – זה שיעור! 🎓
  2. תרגול מנטלי – תדמיין את עצמך נוהג, חושב על הצמתים והפניות, ועושה את כל הפעולות בצורה רגועה. 🛣️
  3. אל תהסס לשאול – אם משהו לא ברור לך בשיעור, תבקש מהמורה להסביר שוב. מורה טוב יודע להסביר בדרכים שונות. 💬
  4. זכור שאתה לא לבד – רוב התלמידים מרגישים לחץ בשלב הזה. זה חלק טבעי מהתהליך, ואתה תעבור את זה! 💪✨
למה דווקא איתי? 😊
כי אני מאמין שכל תלמיד יכול להצליח, עם הגישה הנכונה וההכוונה המתאימה. יחד, נוכל לשנות את המצב ולעזור לך לעבור את הטסט עם חיוך! 😊🚦

📞 050-4278844
מחכה לשמוע ממך ולעזור לך להפוך לנהג שאתה רוצה להיות!
בהצלחה רבה! 🌟
מוטי אלימלך
#מורה_לנהיגה_עם_לב ❤️

קבצים מצורפים

• מוטי.png
    מוטי.png
    KB 767.1 · צפיות: 32
  • פרופיל מורה לנהיגה.png
    פרופיל מורה לנהיגה.png
    KB 101.4 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
לא, אבל קורה לפעמים שהוא בולם אותי,
המורה אמר לי בשיעור לפני שהוא מתערב איתי שאני עובר באדום בטסט...
אז למה הוא שלח אותך לטסט?
שיעור 35 וזה השלב שאתה אוחז זה לא תקין
זה מרגיש שהמורה לא נותן מספיק בטחון ורוגע, שזה א ב בלימוד נהיגה.
אין צורך לחשוש מלעבור מורה זה דבר מקובל לחלוטין, ואם כן אולי תשקול לעבור למודיעין שם הכל יותר רגוע ויתר קל לתפוס את כל האובייקטים בכביש.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....