חלומות ירוקים
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
מישהו יודע?תודה
אני מתכוונת על מה צריך להסתכל
כל מה שכתוב עליו כמות 1 , כמות 2 זה רק הגדרות שמופיעות אצל כולם
והערות הבוחן זה הפסילה הסופית?
מישהו יודע?תודה
כן כן.תודה
הוא תפס לי את ההגה שמאלה כי לדעתו נצמדתי מדי לימין..
אני לא יודע מה הכוונה ל'לא בקרה בחציית צומת ישר' אני צריך להאט כל צומת גם כשיש לי זכות קדימה?
וגם עברתי שני נתיבים בבת אחד למרות שהסתכלתי במראות והיה ריק
ואז מתקרבים מדי לרכבים ממול..צריך לשים לב כל הזמן למרחק מצד ימין
זה לא תמידכשהטסטר נוגע בהגה, זה נחשב התערבות שמובילה אוטומטית לכישלון כולל התערבות מילולית...
הם כן...שימו לב!
הטסטרים לא מחפשים לפסול אתכם על כל טעות קטנה – זו ממש לא המטרה שלהם.
אני בהחלט חושב שהם לא בהכרח מחפשים לפסול, אם כי לפעמים הם מתנהגים לא ממש בתום לב, ופוסלים גם במקרה שעם הפעלת מעט שיקול דעת היה אפשר להכשיר.שימו לב!
הטסטרים לא מחפשים לפסול אתכם על כל טעות קטנה – זו ממש לא המטרה שלהם.
אבל אם קורה משהו שעלול לסכן אתכם, את הסביבה או לגרום נזק לרכוש – זה כבר הופך לבעיה אמיתית.
אז מה עושים?
פשוט משתדלים להימנע מטעויות שעלולות להוביל לסכנה – טעויות שיכולות לגרום לפגיעה פיזית או לנזק ממשי.
ככל שתנהגו ברוגע, בזהירות ובמודעות – הסיכוי שלכם לעבור את הטסט יעלה משמעותית.
זכרו: אף אחד לא מצפה מכם להיות מושלמים – רק נהגים אחראיים, שמבינים את המשמעות של מה שהם עושים על הכביש.
כמויות לאו דווקא מובילות לפסילה במידה ולא מצטרף לשם משגים שאינם מאפשרים מתן רישיון נהיגה...
זה ציזבטים שנחמד לספר לחברותאם הוא מחפש לתפוס אותך קצר, כמו הנחמד שפסל לחברה שלי טסט כי: 'היא לא בדקה אם כולם חגורים'.![]()
זו בדיוק הבעיה, שהאופציה של ערעור היא רק כאשר התוצאות מופרכותבכל אופן אם מדובר בהמצאות ממש מופרכות, יש הסרטה שאפשר להוכיח את זה ממנה (יש אפשרות לבקש לצפות בה באתר "ברוש" לנבחנים)
בנוסף, וזה בסיסי, אם הערעור מתקבל - אין צורך לעשות טסט נוסףזו בדיוק הבעיה, שהאופציה של ערעור היא רק כאשר התוצאות מופרכות
אם זה לא מופרך אבל לדעתך לא מוצדק [כמו למשל מה שאני חושב על הפסילה שלי, אבל אכמ"ל] אין שום סיכוי שהערעור שלך יתקבל.
וגם לא שוה לך לנסות מכיון שברגע שאתה מבקש לראות את ההסרטה אתה לא יכול להזמין טסט נוסף עד הטיפול בערעור, והעיכוב הזה כבר לא שוה.
זה חוק סדום כפשוטו שנועד אך ורק כדי לייאש מלערער.
לדעתי בנושא הזה חייבים 2 שינויים קריטיים.
1) האפשרות לראות את ההסרטה צריכה להיות זמינה לכל נבחן באתר, בלי צורך לבוא לאתר המבחן, כך תוכל להחליט בעצמך אם שוה לך לערער.
2) אם החלטת לערער זה לא מונע ממך להזמין טסט נוסף, ובמידה והערעור יתקבל יבוטל הטסט.
האמת שחשבתי לפנות למשרד התחבורה ולמבקר המדינה בנושא, אשמח לשמוע חוו"ד.
מה? כיום המצב הוא שאם הערעור מתקבל צריך לעשות טסט נוסף?בנוסף, וזה בסיסי, אם הערעור מתקבל - אין צורך לעשות טסט נוסף
כי אם יש צורך, בשביל מה לערער? בשביל לחסוך את העלות של הטסט?
אצלי בדיוק אותו הדבר חוץ מהסיפור של לדומם מנוע...ראיתי שצריך רק סיעתא דשמיא!!!
בטסט ראשון היתה לי הרגשה יסית טובה וחשבתי שעברתי, אך לא כך הבוחן חשב....
ובטסט שני פישלתי והיה בטוח לי שנכשלתי (ואחרי הרבה פשלות רק היה חסר שבסיום הטסט הבוחן אמר לי לדומם את הרכב, ולא ידעתי איך עושים כזה דבר פשוט כי הומרה לא לימדה אותי....)
וההודעה שעברתי היתה ממש מפתיעה!!
צריך לעשות השתדלות ולנהוג טוב
אבל מעל הכל להתפלל שתהיה ס"ד!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים