עד השנה היה רק את אונגר, והאוכל אצלו היה ברמה גבוהה ובמחיר שאינו שווה לכל נפש.איפה שינוים אצל UNGARS
או אנשים אחרים בשוק
אני מתנצל אבל לגמרי מבולבל
קיבלתי את המחירון של קירשנבוים, הוא בהחלט מספק ארוחות מהמלון שלו במחירים הגיוניים, לא המחירים השערוריתיים של שנים עברו.מעניין הוא שלח מחירים לקיץ וככשאלתי לגבי קייטרינג הור אמר לי אולי רק סנדווצים
בכל אופן זה נראה שאתה מכיר יותר טוב את המצב
נשמח לשמוע כל עידכון
אני אישי הזמנתי בביאלקה ליד המלון בתקוה להתפלל שם
אבל כמובן אשנה
תודהקוראים לו אסף
דבר איתו ישירות לכל מידע
במלון שלו הייתי ואין על האוכל שלוקיבלתי את המחירון של קירשנבוים, הוא בהחלט מספק ארוחות מהמלון שלו במחירים הגיוניים, לא המחירים השערוריתיים של שנים עברו.
אשמח לשמוע מבעלי נסיון אצל זולדן, מבחינת שפע וטעםזה לא כ"כ רחוק מקרקוב ושם יש את זולדן
בקרקוב בשבת תמיד יש וכן בליזנסק גם במשך השבוע בשאר המקומות תלוי באיזה עונותאיפה אני מוצא קובץ מניינים השנה בזאקופנה והסביבה?
אפשר יותר פרטים מחיר וכדו' וכן איפה יושנים ואוכליםבחודש תמוז יתקיים מסע לפולין עם הרב מרדכי נויגרשל
צפה בקובץ המצורף 1963992
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים