טיול בחו"ל נסעתם לפולין ? בא נעשה כאן אשכול מרכזי לפולין!!!

איפה שינוים אצל UNGARS
או אנשים אחרים בשוק
אני מתנצל אבל לגמרי מבולבל

איפה שינוים אצל UNGARS
או אנשים אחרים בשוק
אני מתנצל אבל לגמרי מבולבל
עד השנה היה רק את אונגר, והאוכל אצלו היה ברמה גבוהה ובמחיר שאינו שווה לכל נפש.

הבנתי שהשנה הוא נפרד מהמלון ההוא ופתח מיזם אחר, של בקתות נופש, עם אותה רמת אירוח וקולינריה, ואילו המלון הותיק (תחת הנהלה אחרת) נותן השנה שירותי קייטרינג ברמה עממית יותר ובמחיר סביר יותר.

כשאדע יותר פרטים אעדכן בל"נ.

מעניין הוא שלח מחירים לקיץ וככשאלתי לגבי קייטרינג הור אמר לי אולי רק סנדווצים
בכל אופן זה נראה שאתה מכיר יותר טוב את המצב
נשמח לשמוע כל עידכון
אני אישי הזמנתי בביאלקה ליד המלון בתקוה להתפלל שם
אבל כמובן אשנה

יש אופציה להזמין משלוח מקרקוב
עלות משלוח החל מ-100 דולר

תודה!
מי המספר טלפון הנ"ל?
יש אפשרות להזמין אצלו לכמה ימים?

קוראים לו אסף
דבר איתו ישירות לכל מידע

מעניין הוא שלח מחירים לקיץ וככשאלתי לגבי קייטרינג הור אמר לי אולי רק סנדווצים
בכל אופן זה נראה שאתה מכיר יותר טוב את המצב
נשמח לשמוע כל עידכון
אני אישי הזמנתי בביאלקה ליד המלון בתקוה להתפלל שם
אבל כמובן אשנה
קיבלתי את המחירון של קירשנבוים, הוא בהחלט מספק ארוחות מהמלון שלו במחירים הגיוניים, לא המחירים השערוריתיים של שנים עברו.

רבותי לא איש דברים אנכי
אבל אני מרגיש צורך להגיד כאן משהות לא רק כי אני רוצה לשטף רק בגלל שלא יפלו עוד אנשים
לאחרונה ובפרט באשכול הזה יש אנשים שכותבים תגובות כאילו הם אנשים פרטיים המציינים את נסיונם אבל באמת הם סוכנים או בעלי בתים של חברות
ודבר הזה מאד מטעה
אני חושב שאין צורך להסביר ההביעה והמכשול בזה
אין שום בעיה לעשות פרסומת אבל זה לא נקרא פרסומת אלא הגניבת דעת

איפה אני מוצא קובץ מניינים השנה בזאקופנה והסביבה?

אני הייתי לפני תקופה ישנתי בלובלין אין שם אוכל כשר אבל סחבנו מורשא היה לנו נהג יהודי שגר בורשא ממש לעניין
בלובלין ממש מענין וכן בכל האזור אבל צריך משהו שמכיר להוסיף בכל דבר
וכן בקרקוב יש שם מלונות עם הכשר ואפילו מקוה עם בית חב"ד

נהג בפולין דובר עברית רכב 7 מקומות מוזמנים לפנות אליי בפרטי

@יוקל יוקל @ANK
אולי נעשה סדר בבחירת מקומות הלינה לשוהים בבין הזמנים הקרוב באזור זאקופנה?
האם חובה לשכור בשבת בביאלקה? דיברתי היום עם בעל המלון והוא אמר לי במפורש שכל מי שמתארח בסביבה מוזמן להתפלל, כמובן ששם יש ס"ת ומניינים מסודרים.
האם גם בקוסצליסקו יהיו מניינים עם ס"ת?
ובכלל, מהו האזור המומלץ לשהות בו מבחינת אויר נוף ופחות עומס תיירים?
תודה לכוכלם!!

אגב, לפי מה שראיתי יש כמה דירות בביאלקה שממש קרובות למרחצאות שם, יראה כל אחד בשיקול דעתו אם מתאים לו לצפות מהמרפסת ישירות במרחצאות ובעומס שהם גוררים אליהם בסופ"ש, כמובן עם כל המסתעף....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה