נספח לאתגר ***נספח אתגר 9 גיבורים מהספרים- ***

מצב
הנושא נעול.
טוב כשראיתי את האתגר ממש התחשק לי להשתתף אבל לא קראתי את הספרים של ממלכה במבחן אבל אחותי קראה אותם אולי שלוש פעמים אז הושבתי אותה מולי וציוויתי עליה להתחיל לתאר את האחת הדמויות המרכזיות מהסדרה ממלכה במבחן והיא תיארה לי את יוסף דיאלידיאן אז הנה הוא לפניכם מקווה שהוא מתאים לתאור שלו בספר וגם אם לא,נהנתי להשתתף באתגר.....צפה בקובץ המצורף 852236

חבל חבל חבל שאי אפשר ללייק עשר פעמים!
זה פשוט וואו ברמות אחרות.

מצטרפת לדעה שהלבוש אמור להיות יותר מלכותי ורהבתני, אבל חוץ מזה- המילה מדהים לא מספיקה, לא.

לא מוצאת איך
אחרי שגוררים את התמונה מגיע שלב של זה
1615887427606.png

קבצים מצורפים

• אונמר.pdf
    12.8 MB · צפיות: 203
@lab משום מה האפלקציה הזאת לא נותנת לי להוריד את הקובץ שניסיתי להנפיש..
נראה לך שזה קשור לנטפרי?

@מיכל נדף הציור מאלףףף ברמות אבל נדמה לי שטור היתה מתולתלת קצת אם אני לא טועה
ובנוגע לשרוולים של השימלה אולי כדאי לשנות טיפ טיפה את הצבע .... אני לרגע חשבתי שהיא עם שרוולים קצרים כי הצבע של העור שלה ממש דןמה לשרוולים

ובנוגע לשרוולים של השימלה אולי כדאי לשנות טיפ טיפה את הצבע .... אני לרגע חשבתי שהיא עם שרוולים קצרים כי הצבע של העור שלה ממש דןמה לשרוולים
כן, גם אני חושבת שתשני את הגוון.

לא זכרתי במדויק מה קורה עם השיער שלה... אשנה בלנדר.. תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה