נספח לאתגר נספח לאתגר שבועי 55-הידעת? 2.

• הוסף לסימניות
נראה, שגם אם תעלו 'הידעת 3' באתגר הבאה שלכם (בינתיים מובילה ב'טרנטה, אבל לפניך'....) (אולי בנושא יהדות היסטוריה יהודית וכדומה) זה יהיה מעניין מסקרן ושווה מאוד
רעיון מעולה!!!
רק חשוב שהאתגר יעלה מוקדם ככל האפשר, כי מעבר ליצור משהו יפה, צריך גם להספיק למצוא רעיון פורץ דרך, שכמובן גם משעשע...
ודאי שעדיף יותר מוקדם....ראיתי שזכיתי ב9:30 והעליתי ב 10:04 !!!
קורות חייה של אם עמוסה בישראל :giggle:

• הוסף לסימניות
איך ציפת שיראה אדם שמאבד קלוריות בנחירה בתמונה? :unsure:
תכננתי שיהיה הסימן של האות z שמסמנת שינה עמוקה ונחירות שייצאו עם סימן כבדות ויפלו על משקל דיגיטלי ליד המיטה,

אבל לא היה לי כח להכין הוראות מדויקות (ולשנותן לפי חוסר הבנתו ...) לכן התמקדתי יותר בתמונות בנט.... (העליתי היום כמה תמונות באשכול עליו .... לחובבי האקטואליה...),
אני מזכיר כאן מה שכתבתי שם, רק היום התחלתי לנסות להשתמש בבינה המלאכותית,
תנו לי כמה ימי חסד...

• הוסף לסימניות
מה יותר יפה - זה, או התמונה שהעליתי כבר לאתגר?
1752241217257.png

• הוסף לסימניות
תכננתי שיהיה הסימן של האות z שמסמנת שינה עמוקה ונחירות שייצאו עם סימן כבדות ויפלו על משקל דיגיטלי ליד המיטה,
דווקא אהבתי תרעיון!! יכול להיות חזק!
אני מזכיר כאן מה שכתבתי שם, רק היום התחלתי לנסות להשתמש בבינה המלאכותית,
תנו לי כמה ימי חסד...
הספקת המון יחסית ליום אחד אז :giggle:

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הידעת?
לטאות מסוג איגואנה נופלות מהעצים במיאמי כשמזג האוויר נהיה קר. הן קופאות זמנית ולא מסוגלות להחזיק את עצמן על הענפים - ונוחתות על מדרכות או רכבים. אחרי שמתחמם הן פשוט מתעוררות כאילו כלום לא קרה.
Leonardo_Phoenix_10_A_bright_colorful_and_cheerful_realistic_s_2.jpg

• הוסף לסימניות
הידעת?
לטאות מסוג איגואנה נופלות מהעצים במיאמי כשמזג האוויר נהיה קר. הן קופאות זמנית ולא מסוגלות להחזיק את עצמן על הענפים - ונוחתות על מדרכות או רכבים. אחרי שמתחמם הן פשוט מתעוררות כאילו כלום לא קרה.
Leonardo_Phoenix_10_A_bright_colorful_and_cheerful_realistic_s_2.jpg
למה זה הועבר לנספח?!

• הוסף לסימניות
למה זה הועבר לנספח?!
היה היה פעם אתגר שפתחתי "הידעת?", שם נכספנו לעובדות מענינות על בע"ח בדרך משעשעת ומקורית.
הפעם נמשיך להפתיע, עם עובדות מענינות על העולם בכל נושא אחר שתרצו-
גם לי זה לא היה ברור מספיק, אבל כל היצירות שקשורות לבע"ח הועברו לנספח

• הוסף לסימניות
האם ידעת שקנגורו לא יכול ללכת אחורה?
מבנה הגוף והרגליים הגדולות שלהם, יחד עם הזנב העבה שמשמש לאיזון, מונעים מהם לנוע לאחור. הם יכולים רק לקפוץ קדימה.
Gemini_Generated_Image_789fcw789fcw789f.png

• הוסף לסימניות
הידעת? עגבניות נחשבו באירופה לרעילות, והן הוצגו כצמח נוי עד שהאמריקאים התחילו לאכול אותם במאה ה-19
1752426266357.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה