- הוסף לסימניות
זהו, תהיתי לעצמי אם אני פשוט לא מבינה כלום במרחקים וקמ"שים או שהבינה לא מבינה כלוםקוטרו של כדור הארץ הוא 12.000 ק''מ....... מה שאומר שאם נוסעים במהירות 150 קמ''ש לשעה זה לוקח יותר מ 80 שעות.......
זהו, תהיתי לעצמי אם אני פשוט לא מבינה כלום במרחקים וקמ"שים או שהבינה לא מבינה כלוםקוטרו של כדור הארץ הוא 12.000 ק''מ....... מה שאומר שאם נוסעים במהירות 150 קמ''ש לשעה זה לוקח יותר מ 80 שעות.......
הידעת?
אם היית יכול לנסוע במנהרה ישרה דרך כדור הארץ – היית מגיע מהצד השני בתוך כ־42 דקות!
צפה בקובץ המצורף 2010758
סתם שאלה לשם שאלהקוטרו של כדור הארץ הוא 12.000 ק''מ....... מה שאומר שאם נוסעים במהירות 150 קמ''ש לשעה זה לוקח יותר מ 80 שעות.......
לכאורה הייתי מצפה שתיתקע בדיוק באמצע כדור הארץ... כי לשם כח המשיכה מושך מ2 הכיווניםאם אני נופל לתוך חור שעובר מצד לצד כדור הארץ, כאשר אני נופל על רגלי, מתי יקרה שאני נופל על הראש?![]()
ככה הבינה שלי (לא שלי, המלאכותית...) מסבירה את זה:קוטרו של כדור הארץ הוא 12.000 ק''מ....... מה שאומר שאם נוסעים במהירות 150 קמ''ש לשעה זה לוקח יותר מ 80 שעות.......
זה נכון!קוטרו של כדור הארץ הוא 12.000 ק''מ....... מה שאומר שאם נוסעים במהירות 150 קמ''ש לשעה זה לוקח יותר מ 80 שעות.......
הבנת בכלל מה אתה אומר/כותב? מה זה 'משוואות יפות'? ו'תווים יפים'?
אז מתי תגמר הנפילה?ככה הבינה שלי (לא שלי, המלאכותית...) מסבירה את זה:
איך זה עובד:
באדיבות AI Blaze תוסף בינה מלאכותית מהטובים שאני מכיר (לא, אני לא משווק אותו, הוא חינמי...).
- אם תחפור מנהרה דרך כדור הארץ (מקוטב לקוטב או מכל נקודה לנקודה הנגדית)
- תשחרר רכבת/כדור לתוך המנהרה
- הכבידה תמשוך אותה למטה עד המרכז
- אחרי המרכז, המומנטום יישא אותה עד לצד השני
- זה כמו מטוטלת ענקית דרך כדור הארץ!
כמו בכל מטוטלת, אחרי שהחיכוך, ולחץ האוויר יעשה את שלו הבנאדם ימצא את עצמו תקוע בליבת כדור הארץ עם חום של כ־5000 מעלות צלסיוס...אז מתי תגמר הנפילה?
זה לא נחשב להשתתפות באתגר אז ניתן לעלות אחרת.אבל האם עכשיו מותר לי להעלות יצירה נוספת, או שתמה המכסה שלי להיום?
אני לא מבין על איזה כלל עברתי.
העובדות צריכות להיות אמיתיות בלבד
זה מה שהצ'אט גיפיטי כתב לי...קוטרו של כדור הארץ הוא 12.000 ק''מ....... מה שאומר שאם נוסעים במהירות 150 קמ''ש לשעה זה לוקח יותר מ 80 שעות.......
אז אני רואה שלפעמים הGPT צודק...זה נכון!
אם הכוונה הייתה לנפילה חופשית דרך מנהרה מפולשת מצד אחד של כדור הארץ לצידו השני, זה ייקח כ 42 דקות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים