נתיבות - קונים/שוכרים דירה להשקעה/למגורים או כל מידע על נתיבות - נשתדל לרכז כאן.

אני רואה שכאן יותר מדי מלהבים על נתיבות (משקיעים)
אבל לידעתכם עפולה מתפתחת הרבה יותר מנתיבות (זה מידיעה)
יותר תושבים ויתר בניה ויותר אשכנזי + קרית ממשלה שנבנית היום + בי"ח ועתידה להגיעה ל250 אלף תושבים

אני רואה שכאן יותר מדי מלהבים על נתיבות (משקיעים)
אבל לידעתכם עפולה מתפתחת הרבה יותר מנתיבות (זה מידיעה)
יותר תושבים ויתר בניה ויותר אשכנזי + קרית ממשלה שנבנית היום + בי"ח ועתידה להגיעה ל250 אלף תושבים
משקיע בעפולה במקרה?
כי דווקא אני מכירה הרבה בנתיבות שהם ממש לא משקיעים שהגיעו לתקופת ניסיון ולא רוצים לחזור לכן אנחנו ממש שוקלים מעבר למקום.

משקיע בעפולה במקרה?
כי דווקא אני מכירה הרבה בנתיבות שהם ממש לא משקיעים שהגיעו לתקופת ניסיון ולא רוצים לחזור לכן אנחנו ממש שוקלים מעבר למקום.
נתיבות מקום מצוין רק לא ליסחף הוא לא יותר מעפולה (מחיר דומה)
אני משקיע בעפולה ויש לי גם משפחה שם (ואני מכיר יותר)

נתיבות מקום מצוין רק לא ליסחף הוא לא יותר מעפולה (מחיר דומה)
אני משקיע בעפולה ויש לי גם משפחה שם (ואני מכיר יותר)
אוקי, אז גם נגוע בסוף...
בסוף כל אחד רוצה להאמין שהמקום שהוא השקיע שם זה המקום הנכון לכן צריך לקחת את כל הפורומים למינהם בערבון מוגבל וכמובן לבדוק היטב את השטח
בל נשכח שנתיבות אם כל המחירים שלה היא עדין קרובה לאיזור מלחמה מה שמרתיע הרבה אנשים, יתכן והמלחמה בעזרת ד' תסתיים ונראה קצת דברים שונים בשטח

תכל'ס בנתיבות יש משהו מלחיץ שבונים שם אלפי יחידות דיור
מתוכם המון חרדים קנו פריסייל בתקווה שהמחיר יקפוץ
ובכלל לא ברור שייש להם איך להשלים את העיסקה

אני באמת לא מבין את מי שמשקיע בנתיבות (ורוב המקומות בארץ)
תגידו אתם עיורים או טיפשים
אתם באמת חושבים שאנשים גילו את נתיבות בשנה האחרונה או שיותר מסתבר שהקבלנים ראו שמשקיעים השקיעו שם (במליון שקל-מחיר זול) והעלו את המחירים (שברוב המקומות המחירים ירדו) זאת בועה שברורו שתתנפץ
והראיה המוכחת זה שדירה על הנייר יותר יקרה מדירה בנויה כי משקיעים קונים בדר"כ דירה על הנייר (זכר לפעם שהיה יותר זול וגם שעד שתהיה בניה היה תעלה) ושם אפשר למכור חלומות אבל דירה בנויה זה למכור מציאות וזה מגיע לשם זה יורד
למה שדירה בבאר שבע תעלה כמעט כמו נתיבות באר שבע היא מפותחת ללא השוואה לעיר הבאבאות
גם שם מכרו חלומות שהתנפצו בבקושים האמיתיים ולא במשקיעים שמוכנים לשלם כל סכום שיאמר הקבלן אם ימכור לו תותים של עליות עתידיות אבל שתושב רוצה לקנות הוא בודק כמה זה שווה לו
גם חריש עכשיו בירידה של 11% שהתנפץ הבועה מהשקעות לביקושים אמיתיים וזה רק ההתחלה
מילא לפני שנתיים חשבו שיעלה אבל היום שכמעט לא עלה ברוב המקומות למה לחזור על אותם טעיות
(ומה שלפני שנה עלה זול זה בגלל המלחמה נתיבות סמוך לעזה למי שלא יודע) והקבלנים ניפחו בועה עכשיו זה לא שהמחיר עלה (וכ"ש שלא יעלה עוד)
אני לי ענין לשכנע רק להזהיר לפחות תדעו שזה סיכון גדול

אני באמת לא מבין את מי שמשקיע בנתיבות (ורוב המקומות בארץ)
תגידו אתם עיורים או טיפשים
אתם באמת חושבים שאנשים גילו את נתיבות בשנה האחרונה או שיותר מסתבר שהקבלנים ראו שמשקיעים השקיעו שם (במליון שקל-מחיר זול) והעלו את המחירים (שברוב המקומות המחירים ירדו) זאת בועה שברורו שתתנפץ
והראיה המוכחת זה שדירה על הנייר יותר יקרה מדירה בנויה כי משקיעים קונים בדר"כ דירה על הנייר (זכר לפעם שהיה יותר זול וגם שעד שתהיה בניה היה תעלה) ושם אפשר למכור חלומות אבל דירה בנויה זה למכור מציאות וזה מגיע לשם זה יורד
למה שדירה בבאר שבע תעלה כמעט כמו נתיבות באר שבע היא מפותחת ללא השוואה לעיר הבאבאות
גם שם מכרו חלומות שהתנפצו בבקושים האמיתיים ולא במשקיעים שמוכנים לשלם כל סכום שיאמר הקבלן אם ימכור לו תותים של עליות עתידיות אבל שתושב רוצה לקנות הוא בודק כמה זה שווה לו
גם חריש עכשיו בירידה של 11% שהתנפץ הבועה מהשקעות לביקושים אמיתיים וזה רק ההתחלה
מילא לפני שנתיים חשבו שיעלה אבל היום שכמעט לא עלה ברוב המקומות למה לחזור על אותם טעיות
(ומה שלפני שנה עלה זול זה בגלל המלחמה נתיבות סמוך לעזה למי שלא יודע) והקבלנים ניפחו בועה עכשיו זה לא שהמחיר עלה (וכ"ש שלא יעלה עוד)
אני לי ענין לשכנע רק להזהיר לפחות תדעו שזה סיכון גדול
אין שום מקום בפרפריה שהוא מושלם אנשים מוותרים על דברים כדי להגיע בסוף לדירה משלהם (לא מדברת על משקיעים) בסוף אני כמשפחה שהיה לי תקציב מסוים חפשתי בכל הארץ מקום שיתאים לי מבחינה כספית וגם יתאים לי כמקום מגורים, ברור שלא הלכנו וזרקנו ים כספים בשביל לקבל דירה בפרפריה אבל מה שקנינו חושבת שמאד היה שווה את המחיר (לא מדובר על דירה על הנייר ) כל אחד יעשה את השיקולים והחושבים שלו
בסוף אני מכירה משפחות שבאמת זורקות ים כסף בשביל דירה בבני ברק בלי טיפת אוויר (ואני גרה היום בבני ברק אז אני יודעת בדיוק מה המצב) כדי שמה?

איפה מצאת דירה על הנייר שיותר יקרה מדירה בנויה
כל הפרויקטים החרדים בוודאי יהיו יותר יקרים אחרי הבניה ואי אפשר להשוות אותם לדירות בנויות כי הנתונים שונים
בגודל, במרפסות, ממד עם שירותים ואמבטיה
אשמח שתראה לי דירה עם נתונים דומים שיותר יקר על הנייר

איפה מצאת דירה על הנייר שיותר יקרה מדירה בנויה
בכל הפרוייקטים ברמות יורם ומעלות הנחל שמוכרים דירות 5 חדרים ב1.65-1.75, לעומת נווה שרון שיש דירות ב-1.5.
מה תגיד שהשכונות האלו יוקרתיות יותר?
אשמח לדעת למה זה ככה?

בכל הפרוייקטים ברמות יורם ומעלות הנחל שמוכרים דירות 5 חדרים ב1.65-1.75, לעומת נווה שרון שיש דירות ב-1.5.
מה תגיד שהשכונות האלו יוקרתיות יותר?
אשמח לדעת למה זה ככה?
בגדול הדיבור הוא שבאמת זה מקום יותר יוקרתי וחלקם פרויקטים בוטיק ולא כמו נווה שרון שזה שכונת ענק שוממה מכל תעסוקה ומרכזי קניות
וכן פרויקט KARA זה באמת בוטיק 9 דירים בבנין 2 דירות בקומה דירה 116 מטר מחסן 6 מטר עם חלון חיצוני (שזה נראה לי לא קיים בשום מקום) מרפסת 32 מטר אז נכון זה החל מ1.750 אבל מצדיק את המחיר
כנ"ל מעלות הנחל שיש להם בנינים של 5,7,9 קומות שזה נחשב בוטיק
וכמעט כולם זה 15/85 20/80 שבסוף זה נכנס לך במחיר בחזרה

נווה שרון שזה שכונת ענק שוממה מכל תעסוקה ומרכזי קניות
בונים שם עכשיו מרכז קניות.

ברמות יורם יהיה מרכזי קניות? כמה? איפה בערך?
)נראה לי יש 1 בפרוייקט של צרפתי בכניסה החדשה ברמות יורם(
בטח גם ייקח כמה שנים עד שיבנה.

2. עדיין לא מצדיק את המחיר של הקבלנים מעל 1.6 מול דירות ביד 2 ב1.5

בונים שם עכשיו מרכז קניות.

ברמות יורם יהיה מרכזי קניות? כמה? איפה בערך?
)נראה לי יש 1 בפרוייקט של צרפתי בכניסה החדשה ברמות יורם(
בטח גם ייקח כמה שנים עד שיבנה.

2. עדיין לא מצדיק את המחיר של הקבלנים מעל 1.6 מול דירות ביד 2 ב1.5
צודק שזה לא מצדיק את המחיר
אבל כנראה אחרי השם הלא טוב שיצא לנווה שרון כמקום חור בלי תחבורה מספקת ותעסוקה וקניות ותצרף לזה את הבניני בוטיק שלהם החדשים אז כן הם מרשים לעצמם

וכתושב נתיבות וכאברך שמסתכל על זה מהצד באמת שלא הייתי הולך לקנות בפרויקטים האלו זה גם רחוק מכל דבר חרדי וגם אין התחייבות לשום דבר מצד העירייה אז לא הייתי סומך על הבטחות לבנית מרכזי קניות תעסוקה וחינוך
אם כבר זה נחלת בראשית או משכנות ישראל שזה הכי קרוב לקהילה ועל הבסיס שלה הכל הולך להישען

וגם אין התחייבות לשום דבר מצד העירייה אז לא הייתי סומך על הבטחות לבנית מרכזי קניות תעסוקה וחינוך
אם כבר הזכרנו את פרוייקט קארה, צמוד אליו יש מגרש ענק של מבני ציבור, מעניין אם מישהו יודע מה ייבנו שם? והאם זה מעלה את ערך הדירות הסמוכות למבני ציבור או מוריד.

בהתחלה המשווק של קארה אמר לי שיבנו שם ישיבה של הרב ישראל, אבל לפי מה שהבנתי בסוף הוא לא קיבל אישור.

אם כבר הזכרנו את פרוייקט קארה, צמוד אליו יש מגרש ענק של מבני ציבור, מעניין אם מישהו יודע מה ייבנו שם? והאם זה מעלה את ערך הדירות הסמוכות למבני ציבור או מוריד.

בהתחלה המשווק של קארה אמר לי שיבנו שם ישיבה של הרב ישראל, אבל לפי מה שהבנתי בסוף הוא לא קיבל אישור.
השמועה אומרת שזה השטח למוסדות שלו
מי אמר לך שהוא לא קיבל אישור ?
הוא אשר אמרתי שבהסתכלות קדימה יכול לצוץ לך שם גם בריכה עירונית ואף אחד לא יתחשב בשכונה החרדית

הוא אשר אמרתי שבהסתכלות קדימה יכול לצוץ לך שם גם בריכה עירונית ואף אחד לא יתחשב בשכונה החרדית
בנתיבות, כל עוד ראש העיר כאן ימשיך לכהן,
הציבור החרדי ימשיך להיות בתחתית סדר העדיפויות בלשון המעטה

בנתיבות, כל עוד ראש העיר כאן ימשיך לכהן,
הציבור החרדי ימשיך להיות בתחתית סדר העדיפויות בלשון המעטה
מה שנכון נכון (אם הוא רק היה משחרר העיר היתה חרדית מזמן בא לא נכנס לזה כבר נמחקו ונחסמו אשכולות בנושא)

מישהו רנדומלי מהקהילה של הרב ישראל, אמר שזה היה במלחמות ובסוף לא. לא יודע כמה זה אמין.
אבל זה שטח מספיק גדול לכמה מוסדות,
ולכן אני שואל איך זה ישפיע על מחירי הדיור בדירות הסמוכות, מניסיון במקומות אחרים, האם זה מעלה את ערך הדירה (בגלל הקרבה והנוחות) או מוריד את הערך (בגלל עומס, ורעש וכדו)?
ואף אחד לא יתחשב בשכונה החרדית
מה התכוונת? הרי גם עכשיו זה לא מיועד לשכונה חרדית?

מישהו רנדומלי מהקהילה של הרב ישראל, אמר שזה היה במלחמות ובסוף לא. לא יודע כמה זה אמין.
אבל זה שטח מספיק גדול לכמה מוסדות,
ולכן אני שואל איך זה ישפיע על מחירי הדיור בדירות הסמוכות, מניסיון במקומות אחרים, האם זה מעלה את ערך הדירה (בגלל הקרבה והנוחות) או מוריד את הערך (בגלל עומס, ורעש וכדו)?

מה התכוונת? הרי גם עכשיו זה לא מיועד לשכונה חרדית?
סליחה לא התכונתי שכונה חרדית
זה הולך להיות באמת שכונה מעורבת אבל יש שם גם דירות עם מרפסות סוכה
ואם באמת השטח הנ"ל ילך למוסדות של הרב ישראל פשוט לי שזה יהפוך לסביבה יותר חרדית
הכוונה בגדול היא שבנתיבות שום דבר לא באמת יילך לפי התוכניות ויכול להיות שינויים בהמשך השנים
גם בנחלת בראשית הרוכשים אומרים שלא היה אמור להיות שטחי מסחר מתחת לבית שלהם לפי התוכניות והנה פתאום יש ולך תחפש אצל מי להתלונן אם זה בדווקא להצר את צעדינו לא יודע אבל זו המציאות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....