- הוסף לסימניות
מדובר במסמך ממש ישן, שמסתמך על נתונים עוד יותר ישנים
וגם לא מצאתי בו אזכור לכך שתושבי נפת באר שבע עובדים באזור המרכז, אשמח להפניה יותר מדוייקת.
מדובר במסמך ממש ישן, שמסתמך על נתונים עוד יותר ישנים
משקיע בעפולה במקרה?אני רואה שכאן יותר מדי מלהבים על נתיבות (משקיעים)
אבל לידעתכם עפולה מתפתחת הרבה יותר מנתיבות (זה מידיעה)
יותר תושבים ויתר בניה ויותר אשכנזי + קרית ממשלה שנבנית היום + בי"ח ועתידה להגיעה ל250 אלף תושבים
נתיבות מקום מצוין רק לא ליסחף הוא לא יותר מעפולה (מחיר דומה)משקיע בעפולה במקרה?
כי דווקא אני מכירה הרבה בנתיבות שהם ממש לא משקיעים שהגיעו לתקופת ניסיון ולא רוצים לחזור לכן אנחנו ממש שוקלים מעבר למקום.
אוקי, אז גם נגוע בסוף...נתיבות מקום מצוין רק לא ליסחף הוא לא יותר מעפולה (מחיר דומה)
אני משקיע בעפולה ויש לי גם משפחה שם (ואני מכיר יותר)
נכון אבל מה לעשות שמה שאני אומר זה גם נכוןנו אם אתה משקיע שם אז ברור שככה תגיד לא?
אין שום מקום בפרפריה שהוא מושלם אנשים מוותרים על דברים כדי להגיע בסוף לדירה משלהם (לא מדברת על משקיעים) בסוף אני כמשפחה שהיה לי תקציב מסוים חפשתי בכל הארץ מקום שיתאים לי מבחינה כספית וגם יתאים לי כמקום מגורים, ברור שלא הלכנו וזרקנו ים כספים בשביל לקבל דירה בפרפריה אבל מה שקנינו חושבת שמאד היה שווה את המחיר (לא מדובר על דירה על הנייר ) כל אחד יעשה את השיקולים והחושבים שלואני באמת לא מבין את מי שמשקיע בנתיבות (ורוב המקומות בארץ)
תגידו אתם עיורים או טיפשים
אתם באמת חושבים שאנשים גילו את נתיבות בשנה האחרונה או שיותר מסתבר שהקבלנים ראו שמשקיעים השקיעו שם (במליון שקל-מחיר זול) והעלו את המחירים (שברוב המקומות המחירים ירדו) זאת בועה שברורו שתתנפץ
והראיה המוכחת זה שדירה על הנייר יותר יקרה מדירה בנויה כי משקיעים קונים בדר"כ דירה על הנייר (זכר לפעם שהיה יותר זול וגם שעד שתהיה בניה היה תעלה) ושם אפשר למכור חלומות אבל דירה בנויה זה למכור מציאות וזה מגיע לשם זה יורד
למה שדירה בבאר שבע תעלה כמעט כמו נתיבות באר שבע היא מפותחת ללא השוואה לעיר הבאבאות
גם שם מכרו חלומות שהתנפצו בבקושים האמיתיים ולא במשקיעים שמוכנים לשלם כל סכום שיאמר הקבלן אם ימכור לו תותים של עליות עתידיות אבל שתושב רוצה לקנות הוא בודק כמה זה שווה לו
גם חריש עכשיו בירידה של 11% שהתנפץ הבועה מהשקעות לביקושים אמיתיים וזה רק ההתחלה
מילא לפני שנתיים חשבו שיעלה אבל היום שכמעט לא עלה ברוב המקומות למה לחזור על אותם טעיות
(ומה שלפני שנה עלה זול זה בגלל המלחמה נתיבות סמוך לעזה למי שלא יודע) והקבלנים ניפחו בועה עכשיו זה לא שהמחיר עלה (וכ"ש שלא יעלה עוד)
אני לי ענין לשכנע רק להזהיר לפחות תדעו שזה סיכון גדול
איפה מצאת דירה על הנייר שיותר יקרה מדירה בנויהוהראיה המוכחת זה שדירה על הנייר יותר יקרה מדירה בנויה כי משקיעים קונים בדר"כ דירה על הנייר (זכר לפעם שהיה יותר זול וגם שעד שתהיה בניה היה תעלה) ושם אפשר למכור חלומות אבל דירה בנויה זה למכור מציאות וזה מגיע לשם זה יורד
בכל הפרוייקטים ברמות יורם ומעלות הנחל שמוכרים דירות 5 חדרים ב1.65-1.75, לעומת נווה שרון שיש דירות ב-1.5.איפה מצאת דירה על הנייר שיותר יקרה מדירה בנויה
בגדול הדיבור הוא שבאמת זה מקום יותר יוקרתי וחלקם פרויקטים בוטיק ולא כמו נווה שרון שזה שכונת ענק שוממה מכל תעסוקה ומרכזי קניותבכל הפרוייקטים ברמות יורם ומעלות הנחל שמוכרים דירות 5 חדרים ב1.65-1.75, לעומת נווה שרון שיש דירות ב-1.5.
מה תגיד שהשכונות האלו יוקרתיות יותר?
אשמח לדעת למה זה ככה?
בונים שם עכשיו מרכז קניות.נווה שרון שזה שכונת ענק שוממה מכל תעסוקה ומרכזי קניות
צודק שזה לא מצדיק את המחירבונים שם עכשיו מרכז קניות.
ברמות יורם יהיה מרכזי קניות? כמה? איפה בערך?
)נראה לי יש 1 בפרוייקט של צרפתי בכניסה החדשה ברמות יורם(
בטח גם ייקח כמה שנים עד שיבנה.
2. עדיין לא מצדיק את המחיר של הקבלנים מעל 1.6 מול דירות ביד 2 ב1.5
אם כבר הזכרנו את פרוייקט קארה, צמוד אליו יש מגרש ענק של מבני ציבור, מעניין אם מישהו יודע מה ייבנו שם? והאם זה מעלה את ערך הדירות הסמוכות למבני ציבור או מוריד.וגם אין התחייבות לשום דבר מצד העירייה אז לא הייתי סומך על הבטחות לבנית מרכזי קניות תעסוקה וחינוך
השמועה אומרת שזה השטח למוסדות שלואם כבר הזכרנו את פרוייקט קארה, צמוד אליו יש מגרש ענק של מבני ציבור, מעניין אם מישהו יודע מה ייבנו שם? והאם זה מעלה את ערך הדירות הסמוכות למבני ציבור או מוריד.
בהתחלה המשווק של קארה אמר לי שיבנו שם ישיבה של הרב ישראל, אבל לפי מה שהבנתי בסוף הוא לא קיבל אישור.
בנתיבות, כל עוד ראש העיר כאן ימשיך לכהן,השמועה אומרת שזה השטח למוסדות שלו
מי אמר לך שהוא לא קיבל אישור ?
הוא אשר אמרתי שבהסתכלות קדימה יכול לצוץ לך שם גם בריכה עירונית ואף אחד לא יתחשב בשכונה החרדית
מה שנכון נכון (אם הוא רק היה משחרר העיר היתה חרדית מזמן בא לא נכנס לזה כבר נמחקו ונחסמו אשכולות בנושא)בנתיבות, כל עוד ראש העיר כאן ימשיך לכהן,
הציבור החרדי ימשיך להיות בתחתית סדר העדיפויות בלשון המעטה
מישהו רנדומלי מהקהילה של הרב ישראל, אמר שזה היה במלחמות ובסוף לא. לא יודע כמה זה אמין.השמועה אומרת שזה השטח למוסדות שלו
מי אמר לך שהוא לא קיבל אישור ?
מה התכוונת? הרי גם עכשיו זה לא מיועד לשכונה חרדית?ואף אחד לא יתחשב בשכונה החרדית
סליחה לא התכונתי שכונה חרדיתמישהו רנדומלי מהקהילה של הרב ישראל, אמר שזה היה במלחמות ובסוף לא. לא יודע כמה זה אמין.
אבל זה שטח מספיק גדול לכמה מוסדות,
ולכן אני שואל איך זה ישפיע על מחירי הדיור בדירות הסמוכות, מניסיון במקומות אחרים, האם זה מעלה את ערך הדירה (בגלל הקרבה והנוחות) או מוריד את הערך (בגלל עומס, ורעש וכדו)?
מה התכוונת? הרי גם עכשיו זה לא מיועד לשכונה חרדית?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים