מצטט מאשכול אחר מהדקות האחרונות:
רפאל פנחס אליהו בן שרה
הידרדרות חמורה מאוד מאוד מאוד מאוד
קרעו שערי שמים ואמרו פרק תהילים אחד לפחות!!!
המצב קריטי!!!
קרעו את השמיים!!
![]()
קריאת תהילים משותפת
תהילים יחד - כל אחד מקבל פרק אחר, וביחד משלימים קריאת ספרי תהיליםnew.tehilimyahad.com
מה יש להסביר?? הסיבה שבחרתם לצטט את מצבו הקשה של הרב ולדשיין, לרפו"ש, היא הסיבה שגרמה לאזכר את השליחים לכךאפרופו, ידוע לכם שהמצב הקשה נגרם בשל רשלנות של ביה"ח? הכל בידי שמים, אולם במקרה דנן ביה"ח היו השליחים. ניתן לברר אצל המשפחה...
מאיפה המספר 5%?תיקון: מעולם לא היה כזה נתון ש-30% מהבדיקות שבוצעו היו שגויות,
אחוז הבדיקות השגויות הוא בערך 5% שאכן רובם המוחלט הם נשאים שיוצאים שליליים.
חס וחלילה!!!מה יש להסביר?? הסיבה שבחרתם לצטט את מצבו הקשה של הרב ולדשיין, לרפו"ש, היא הסיבה שגרמה לאזכר את השליחים לכך
אני אסביר שוב, 30% מהנשאים יוצאים שליליים ואחוז אפסי מהבריאים יוצאים חיוביים, לאחר החשבון זה יוצא בערך 5% מכלל הבדיקות, כך אני הבנתי, אם ידוע לך לא כך, את מוזמנת להסביר מה ידוע לך.מאיפה המספר 5%?
כולם יודעים מכך, ושוב רופא לא מתכחש לזה - הבדיקות אמינות לתוצאה שלילית ב-70% ולתוצאה חיובית במעל 95%
מקבלתאני אסביר שוב, 30% מהנשאים יוצאים שליליים ואחוז אפסי מהבריאים יוצאים חיוביים, לאחר החשבון זה יוצא בערך 5% מכלל הבדיקות, כך אני הבנתי, אם ידוע לך לא כך, את מוזמנת להסביר מה ידוע לך.
ואף על פי כן אף אישה לא תלד בבית.בשלהי שנות ה-90 ערך ארגון הבריאות העולמי מחקר מקיף, בו ביקש לבחון מהו המקום הבטוח ביותר ללדת בו.[3] תוצאות המחקר העלו כי במדינות מפותחות, בהריונות בסיכון נמוך, לידת בית עבור אשה שזוהי לה הלידה הראשונה, בטוחה במידה שווה ללידה בבית חולים. עבור אשה שזוהי אינה הלידה הראשונה שלה, נקבע כי לידת בית "בטוחה באופן משמעותי יותר מאשר לידה בבית החולים".
נכון, אבל לאיזה כיוון התקדם אפשר להבין מפרשת הקורונה וד״לשים לב אנחנו כבר למעלה מ20 שנה אחרי....
העולם מתקדם!!!!
שתי סיבות א. פסיכולוגי ב. כסףואף על פי כן אף אישה לא תלד בבית.
אומר דרשיני.
איתי בלומנטל ב׳ווינט׳: מסתמן שיופסקו הטיסות לחו״ל בתקופת הסגר. במשרד הבריאות מגבשים את ההגבלות לפעילות בנתב״ג במסגרת הסגר שיוטל כנראה כבר בשבוע הקרוב. גורם בכיר במשרד: ״המשמעות של סגר היא שאין כניסה ואין יציאה״.מישהו יודע אם יהיה אפשר לטוס?
אם יש לא תרצח במעשים ולא תרצח בדעות, דומני שדעותיך עלולות ח"ו...שתי סיבות א. פסיכולוגי ב. כסף
הרופא ילדים שלנו שהוא פרופסור, ניהל מחלקת ילדים בבריזלי וכעת מנהל מחלקה במעייני אמר לי ש30% מאלה שמקבלים חיובי זה טעות.אני אסביר שוב, 30% מהנשאים יוצאים שליליים ואחוז אפסי מהבריאים יוצאים חיוביים, לאחר החשבון זה יוצא בערך 5% מכלל הבדיקות, כך אני הבנתי, אם ידוע לך לא כך, את מוזמנת להסביר מה ידוע לך.
לגבי הסבבים שהזכרת, זה אכן מעניין למה ישראל מחמירה יותר מכולם, אבל הבדיקות האלו לא נחשבות שגויות.
לא יודע מי זה הרופא ילדים הנ''ל ומאין המקורות שלו.הרופא ילדים שלנו שהוא פרופסור, ניהל מחלקת ילדים בבריזלי וכעת מנהל מחלקה במעייני אמר לי ש30% מאלה שמקבלים חיובי זה טעות.
וסתם אגב, לא קשור לנושא הזה אבל הוא גם מתנגד לסגר וטוען שאין שום קריסה מיוחדת. אבל זה באמת סתם בסוגריים.
www.prog.co.il
מעניין כי גם:אני לא רופא. אני קורא ומצטט מאמרים של פרופסורים וחוקרים ברחבי העולם. כשקוראים את דבריהם הביקורתיים והנוקבים על התנהלות מה שקורה עם הקורונה, מבינים איך המשנה הקדושה שאומרת "הטוב שברופאים לגיהנום" משתקפת במונחים של היום.
אני לא רופא. אני קורא ומצטט מאמרים של פרופסורים וחוקרים ברחבי העולם. כשקוראים את דבריהם הביקורתיים והנוקבים על התנהלות מה שקורה עם הקורונה [דהיינו עם המזלזלים והמתנגדים והחכמים יותר מהקונצנזוס שקיים אצל הרופאים בעולם], מבינים איך המשנה הקדושה שאומרת "הטוב שברופאים לגיהנום" משתקפת במונחים של היום- כלומר זה ש'טוב', שמראה לך את הפנים היפות והטובות, כן זה שיודע יותר טוב מכולם מה מסוכן, והוא, ורק הוא דואג לבריאות שלך וכל השאר חלק מקנוניה עולמית מטורפת, הרופא הזה לגהינום!
לא יודע מי זה הרופא ילדים הנ''ל ומאין המקורות שלו.
היה פה דיון על זה בעבר והביאו ציטוט של בר סימן טוב וזה היה בערך רוח הדברים:
''לבדיקות הקורונה אכן יכולה להיות תוצאה חיובית כוזבת. בתנאים אידאלים מדובר בכ-4% אחוז מהבדיקות שיוצאות חיוביות למרות שהנבדק אינו חולה בפעול, ובתנאים לא אידאליים שבהם בדיקת המטוש לא מבוצעת כהלכה, לא משונעת כהלכה או לא מעובדת כהלכה, יכול המספר להגיע אף למעל 10%.''
![]()
קורונה - השכנים לא מוכנים להיכנס לבידוד :(
התראה שלפני מעשה על דאטפת אטפוך האמרה הארמית עַל דַּאֲטֵפְתְּ אַטְפוּךְ וְסוֹף מְטַיְּפַיִךְ יְטוּפוּן, מובאת במסכת אבות בשמו של הלל. אמרה זו היא משל, שמשמעותו היא שאין דבר הקורה במקרה, ואדם העושה רע מקבל את עונשו, "מידה כנגד מידה".www.prog.co.il
שלישי הקרוב הוא לא שלישי הבא??אין לי כח לקרוא את כל השירשור
מדובר על סגר בשלישי הקרוב
או בשלישי הבא?
מה הפרוש של המשפט הזה?כי יש ערך מנבא
כתבתי-מנהל מחלקת ילדים בבריזלי בעבר ומנהל טיפול נמרץ ילדים במעייני בהווה.לא יודע מי זה הרופא ילדים הנ''ל ומאין המקורות שלו.
היה פה דיון על זה בעבר והביאו ציטוט של בר סימן טוב וזה היה בערך רוח הדברים:
''לבדיקות הקורונה אכן יכולה להיות תוצאה חיובית כוזבת. בתנאים אידאלים מדובר בכ-4% אחוז מהבדיקות שיוצאות חיוביות למרות שהנבדק אינו חולה בפעול, ובתנאים לא אידאליים שבהם בדיקת המטוש לא מבוצעת כהלכה, לא משונעת כהלכה או לא מעובדת כהלכה, יכול המספר להגיע אף למעל 10%.''
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //