שיתוף מקודם סוף סוף עושים סדר: האשכול הרשמי של דרימי בפרוג ✨

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
מצב
הנושא נעול.
@Dreame israel אודה למענה
יש לי דרימי H14 מס' חודשים
הוא מראה מיכל מים מלא כשהמיכל נקי ריק ויבש,
החיישנים נקיים, אין שום דבר תקוע, עברנו עם המברשת כמה פעמים מחור השאיבה ומהצד השני
ניקינו שערות שהיו תקועות במיכל למעלה ועדיין לא עובד.
שירות לקוחות אין מענה.
מה עושים???

איני במקם החברה, רק אומרת מה הועיל לי
גם לי המיכל היה נקי וריק
היה צריך לפתוח את הסוגר של המיכל - החלק העליון.
יש שם משהו כמו פילטר - לפתוח מה שניתן לפתוח בו, בעדינות כמובן
לפרק בו מה שאפשר, רק אז זה חזר לפעול
בהצלחה גמחט

@Dreame israel אודה למענה
יש לי דרימי H14 מס' חודשים
הוא מראה מיכל מים מלא כשהמיכל נקי ריק ויבש,
החיישנים נקיים, אין שום דבר תקוע, עברנו עם המברשת כמה פעמים מחור השאיבה ומהצד השני
ניקינו שערות שהיו תקועות במיכל למעלה ועדיין לא עובד.
שירות לקוחות אין מענה.
מה עושים???
לא מצליחה לערוך את ההודעה
אבל בדיוק חזרו אלי מדרימי בשיחה חוזרת.
לקחו את הפרטים, ואמרו שישלחו לי מיכל חדש.

זהו שניסיתי למשוך חזק, ולא הצלחתי להפריד את הידית מהמברשת.
ולמשוך מידי חזק - אני חושש שיישבר.
האם צריך לסובב את זה לכיוון כלשהו לפני שמושכים?

יש לי דרימי H14, ונורית החיווי כל הזמן אדומה או כתומה, גם כשהרצפה נקייה. זה גורם לו להשתמש בהרבה מים ומיכל המים הנקיים מתרוקן במהירות.
איך פותרים את הבעיה?
לצערי נשמע כמו תקלה שדורשת טיפול מעבדה, - יכול לפנות לשירות הלקוחות שלנו במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

בקיצור
דרימי איכזבתם

אין מענה לשאלות פשוטות של תפעול

כל דבר לשלוח לשירות זה לא מענה מספק

וחבל. כי זה מוצר טוב, אבל כשאין אבא ואמא מאחוריו זה בעייתי
היי בוקר טוב , אנחנו בדרימי מנסים ומשתדלים לתת שירות במקסימום .
אני בטוח שמובן לך שברגע שיש תקלה צריך להגיע לשירות לקוחות בשביל לטפל בה .
אין אפשרות לתת מענה או עזרה לתקלות שמצריכות מעבדה/שירות לקוחות / עזרה תפעולית או כל דבר אחר .
ולכן בגלל זה הוספנו מקומות שירות חדשים , הוספנו לינק לצורך השארת פרטים שאנחנו דואגים לחזור אליכם ולעזור באופן מידי הכי שאפשר , הייתי שמח שתיקח את העזרה הזו ב2 ידיים והעזר בה .
בטוח לי שתהיה מרוצה .

זהו שניסיתי למשוך חזק, ולא הצלחתי להפריד את הידית מהמברשת.
ולמשוך מידי חזק - אני חושש שיישבר.
האם צריך לסובב את זה לכיוון כלשהו לפני שמושכים?
היי , אין צורך לסובב , צריך למשוך , כנראה שבפעמים הראשונות בגלל שהמוצר חדש זה קצת יותר קשה , בהמשך זה יהיה חלק .
תנסה שוב לאט לאט ותצליח .

הדרימי מ משנת יוסף עם אחריות מלאה, נכון?
הH14 לא מנקה את עצמו?
משנת יוסף הוא משווק מורשה של דרימי , האחירות היא לשנתיים, אחריות על הסוללה היא לשנה, ל H14 יש ניקוי מנגנון ניקוי עצמי- ניתן לראות במדירך למשתמש - https://cdn.shopify.com/s/files/1/0635/2705/9639/files/H14.pdf?v=1721055400

עדיין יש צורך לבצע תחזוקה שוטפת כמו ריקון מיכלי המיים וניקוי

בלת"ק
האם H14 מתאים לכתמים קשים? מחליף שטיפה רצינית, או מחליף העברת סמרטוט?
יש אחריות על המכשירים שנמכרים במשנת יוסף?
מה כוללת האחריות?
היי, יש אחריות על מוצרי דרימי שנמכרים במשנת יוסף- הם יבואן רשמי , לגבי השאלה, ברור ששואב שוטף לא מעביר שטיפה רצינית עם דליים של מים וסבון אבל הוא מספק שטיפה יומימיות ופתרון מעולה לתחזוקת הבית, במיוחד עם ילדים .

שלום וברכה

מנסה לקבל מענה לשאלות

ממה שקראתי עד עכשיו דרימי, אתם יודעים רק לכתוב לכולם שיפנו לשירות לקוחות. אבל ניתן לכם צ'אנס

יש לי h14 pro.

1. מה המשמעות של הבחירה בין "מינון אוטומטי של חומר ניקוי מופעלת/מבוטלת" פועל או לא (בכפתור שמשתנה מאדום לירוק)
האם כשהיא מבוטלת היא לא מוציאה כלל חומר?

2. לאחותי יש את המכשיר כבר 4 חודשים והוא לא במקש להוסיף עוד חומר ניקוי. מה הסיבה?

3. האם מותר להרטיב את החלק שנמצא מתחת המסנן במכסה של הכלי מים מלוכלכים?

ועצה מעולה לכל מי שיש לו ריח לא טוב במכשיר:
אחרי הניקוי העצמי אני שוטפת את מיכל המים המלוכלכים ומשאירה אותו להתייבש פתוח מחוץ למכשיר
פעולת הייבוש לא מייבשת את המיכל הזה ופה מקור הסירחון

מאז שאני עושה ככה אין ריח לא נעים!
הייי כאשר האופציה מבוטלת אז הוא לא מוציא חומר ניקוי, המכשיר משתמש כל פעם במעט סבון ולכן יכול להיות שלא הודיע לאחות על הסבון,

לגבי החלק שרצית לשטוף- אפשר לצרף תמונה ונוודא?

תוכלי גם להשאיר פרטים בלינק שצירפנו ונדאג לעזור לך .

תודה על הטיפ :)

@Dreame israel
אני מנסה להשיג אתכם כבר כמה ימים, אולי מכאן תבוא הישועה
הדרימי שלי חזר מתיקון לפני שבוע וחצי , והתקלה שוב חזרה על עצמה
המברשת לא מסתובבת כלל
אודה לעזרתכם (המהירה אם אפשר…)
תוכל להשאיר פרטים ואדאג שמנהל שירות הלקוחות יתקשר אליכם ? במידה ולא אפשר לפנות למייל הזה ויחזרו כמה שיותר מהר - "לצערי נשמע כמו תקלה שדורשת טיפול מעבדה, - יכול לפנות לשירות הלקוחות שלנו במייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה