- הוסף לסימניות
עם המברשת.איך מנקים את החור שמתחת למתקן המים המלוכלכים?
אני רואה שהוא צובר שם לכלוך ואין לי דרך לנקות שם.
יש איזה פתרון שאני לא יודעת???
עם המברשת.איך מנקים את החור שמתחת למתקן המים המלוכלכים?
אני רואה שהוא צובר שם לכלוך ואין לי דרך לנקות שם.
יש איזה פתרון שאני לא יודעת???
@Dreame israelשלום וברכה!
מתי יתחדש המלאי של החומר?
כרגע אנחנו בלי חומר
וחסר לנו הריח והברק
לפני חודש בדקנו באתר
ולא היה
עכשיו יש?
אני משתמשת כבר שנה בחומר של סנונית ומרוצה מאדאיפה אפשר לקנות חומר
והאם אפשר להשתמש בחומר של חברה אחרת
בטמו וכו'.@Dreame israel
איפה אפשר לרכוש מברשת חדשה לh14??
אשמח לקישור מומלץבטמו וכו'.
חבל על הכסף.
ואגב, אני לא מבסוטה מהדרימי H12 DUAL שלנו.
השואב מצוין, השוטף לא משהו.
בעיני זה חסרון שבשביל לממש אחריות צריך להגיע לתחנות שירות רחוקות...
כדאי לבדוק עוד פעםברשותנו Dreame H14 כבר שנה
בחודש חודשיים הראשונים הוא עבד מצוין, מאז הוא לא תקין וכמעט בלתי שמיש.
התקלה:
עוצמת השאיבה על 100% כל הזמן, ויוצאת כמות גדולה מאוד של מים.
זה מוביל לכך שאחרי דקות ספורות של שימוש צריך לרוקן את המיכל ולמלא מים מחדש, והסוללה נגמרת מאוד מהר.
נסיונות תיקון שנעשו:
פירוק מלא של המברשת והמיכלים וניקוי יסודי כולל הצינור, באופן קבוע, על מנת לוודא שאין משהו שתקוע בפנים.
עדכון קושחה, איפוס מלא של המכשיר להגדרות יצרן.
הגדרת מצב מותאם אישית על עוצמת שאיבה נמוכה יותר.
החלפת מברשת לחדשה (מקורית).
כל הניסיונות לא הועילו, המכשיר ממשיך לשאוב בעוצמה הכי גבוהה עם אור אדום, מרעיש מאוד, משפריץ מים שחורים ודורש מילוי מים נקיים 3 פעמים בשביל ניקוי של דירה לא גדולה.
נשמח לעזרה בתיקון התקלה @Dreame israel
איזה מברשת?עם המברשת.
איזה מברשת?
לא קיבלתי עם h14 pro שום מברשת
@Dreame israelG10 PRO יש אפשרות (וצורך) לעשות ייבוש אחרי כל שטיפה?
מישהו נתקל בזה?@Dreame israel
Dreame H14
השתמשתי במברשת המצורפת לניקוי התעלה
דחפתי לפתח שתחת המיכל של המים המלוכלכים מאחורה.
ותוך כדי ניקוי יצא חלק מקפיץ מתכת - לא מצליחה להחזיר אותו. מאז השואב משמיע רעש חזק ומהבהב באדום.
מישהו יודע אם זה קשור ואיך לסדר את זה?
אשמח לתגובהשלום.
לאחרונה המברשת לא נסגרת. רק אם אני לוחץ מאוד חזק. וזה גם אחרי שצריכים לנסות כמה פעמים...
ניסיתי להחליף מברשות והבעיה היא במקום שאילו נתפס המברשת.
אשמח שתודיעו לי מה לעשות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //