מידע שימושי סוף עידן הדולות ובתי מלון אחרי לידה?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
ביטוח משלים הוא ביטוח רפואי... לא ביטוח פינוקי
מה בדיוק נותן הביטוח המשלים?
בדיוק חשבתי אם זה משתלם זו הוצאה גדולה למשפחה
ולא הצלחתי לראות איפה הרווח הגדול? גם בענין הרפואי..

• הוסף לסימניות
מה בדיוק נותן הביטוח המשלים?
בדיוק חשבתי אם זה משתלם זו הוצאה גדולה למשפחה
ולא הצלחתי לראות איפה הרווח הגדול? גם בענין הרפואי..
לא מדברים על רופא משפחה או ריפוי בעיסוק.
שלא נדע: ניתוחים מסובכים, תרופות לא בסל, מחלות קשות וכו.

• הוסף לסימניות
לא מדברים על רופא משפחה או ריפוי בעיסוק.
שלא נדע: ניתוחים מסובכים, תרופות לא בסל, מחלות קשות וכו.
ביטוח משלים של הקופה נותן דברים כמו ניתוחים צינתורים בשר"פ וכו' וזה מוגבל לעד 3 בשנה.
תרופות לא בסל / ביטוח מחלות קשות, זה חברות ביטוח לא הקופה . (לקופה יש וועדת חריגים שממש לא שמחה לאשר)

• הוסף לסימניות
ביטוח משלים של הקופה נותן דברים כמו ניתוחים צינתורים בשר"פ וכו' וזה מוגבל לעד 3 בשנה.
תרופות לא בסל / ביטוח מחלות קשות, זה חברות ביטוח לא הקופה . (לקופה יש וועדת חריגים שממש לא שמחה לאשר)
תלוי.
יש תרופות של עשרות אלפי בחודש ואכן זה רק בבטוחים פרטיים
יש תרופות של "רק" 1000-2000 ש"ח שנמכרות לך "רק" ב400-500 (בפוריות למשל, יש תרופות בסל עם תקרה של 900 שיש הנחה כשמנסים להביא לעולם ילד ראשון ושני, ויש תרופות שאינן בסל גם לא כרוניות וכו, נתתי דוגמא משם כי זה עולם שהייתי בו הרבה, לצערי)

גם לגבי אנקולוגיה, למשל, יש דברים שהם נותנים מעבר לסל במושלם ויש שלא ועבורם צריך ביטוח פרטי.

ברור שמי שיכול עדיף ביטוח פרטי על מושלם.

• הוסף לסימניות
תלוי.
יש תרופות של עשרות אלפי בחודש ואכן זה רק בבטוחים פרטיים
יש תרופות של "רק" 1000-2000 ש"ח שנמכרות לך "רק" ב400-500 (בפוריות למשל, יש תרופות בסל עם תקרה של 900 שיש הנחה כשמנסים להביא לעולם ילד ראשון ושני, ויש תרופות שאינן בסל גם לא כרוניות וכו, נתתי דוגמא משם כי זה עולם שהייתי בו הרבה, לצערי)

גם לגבי אנקולוגיה, למשל, יש דברים שהם נותנים מעבר לסל במושלם ויש שלא ועבורם צריך ביטוח פרטי.

ברור שמי שיכול עדיף ביטוח פרטי על מושלם.
@אמא של :-) ב"ה שזה עולם שהיית בו מלשון עבר.. גיבורה♡
אני אישית משלמת את הביטוח המשלים בעיקר בשביל דולה, בלידה האחרונה שהיתה בשבת הייתי רק עם הדולה שעזרה לי ממש פיזית ורגשית להכיל את הקושי שאמא שלי לא היתה ונשארה איתי אחכ כל השבת כך שבשבילי זה מאסט..
אם לא יהיה לי החזר אני יעדיף ביטוח פרטי (שבלי קשר כדאי לעשות)

• הוסף לסימניות
בקיצור, חברות הביטוח הפרטי יתחילו להרוויח עוד קצת.
השאלה אם לכל הדברים שמקצצים יכול להיות כיסוי ביטוחי בפרטי. (או שהם יכניסו כיסויים נוספים)
אין ספק שחלק מהדברים שמקצצים הם לא הכרחיים מבחינה רפואית (כמו הבראה בבית מלון/'בריכה טיפולית' שככעדוע הרבה השתמשו לחוגי שחיה...) אבל זה דברים שכשמתרגלים אליהם החוסר מורגש.

• הוסף לסימניות
כבר ממזמן
תמה חגיגית הבוגהבו
בוגבו ועוד כמה...
מכירה מישהי שהגדילה לעשות ועברה באמצע קופ"ח אז קנתה גם חדר לתינוק- מיטה, עריסה, שידה ואביזרים משלימים
(הם שאלו רב והוא אמר לשאול מישהו בכיר בקופה. הם שאלו את המנהלת סניף- היא הכי בכירה שהם הכירו והיא אמרה שזה בסדר. בקופה השניה כבר הציעו להם את זה מעצמם בשביל המעבר...)

• הוסף לסימניות
בוגבו ועוד כמה...
מכירה מישהי שהגדילה לעשות ועברה באמצע קופ"ח אז קנתה גם חדר לתינוק- מיטה, עריסה, שידה ואביזרים משלימים
(הם שאלו רב והוא אמר לשאול מישהו בכיר בקופה. הם שאלו את המנהלת סניף- היא הכי בכירה שהם הכירו והיא אמרה שזה בסדר. בקופה השניה כבר הציעו להם את זה מעצמם בשביל המעבר...)
נראה לי ממזמן כבר אין את החגיגות האלו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עזבו שטויות, אני לקחתי מיילדת פרטית ואני לא מתכננת לקחת לא דולה ולא מיילדת בלידה הבאה, סתם כסף לפח

• הוסף לסימניות
אם כך, אנשים יפסיקו לשלם את ההון תועפות של הביטוחים המשלימים..

• הוסף לסימניות
יש אנשים שמשלמים ביטוח משלים בשביל שירותים רפואיים. כמה מוזר.
הודו לה' כי טוב - לא כולם צריכים את זה.
והמון המון משלמים ביטוח משלים בדיוק בשביל ה'פינוקים'.

כמה מוזר שאפשר לענות בלי ציניות.

• הוסף לסימניות
מה כואב לכם שיש נשים שמקבלות פינוק על חשבון קופת חולים? למה כל דבר בחיים צריך להסתפק במינימום?
יש נשים רבות שלולא זה לא היה להם

• הוסף לסימניות
הודו לה' כי טוב - לא כולם צריכים את זה.
והמון המון משלמים ביטוח משלים בדיוק בשביל ה'פינוקים'.

כמה מוזר שאפשר לענות בלי ציניות.
ביטוח משלמים לא כי צריכים אלא כי אולי יצטרכו בעתיד. זה בדיוק הרעיון של ביטוח.

• הוסף לסימניות
מה כואב לכם שיש נשים שמקבלות פינוק על חשבון קופת חולים? למה כל דבר בחיים צריך להסתפק במינימום?
יש נשים רבות שלולא זה לא היה להם
חשבתי שלקנות מסמרים בבית מרקחת זו שיטת נובהרדוק.
דבר במקומו מה טוב, כך מי שבאמת צריכה דולה תוכל לקבל. כמה פשוט.

• הוסף לסימניות
שאלתי רב מוכר על הבוגבו והוא אמר לי שאם המנהלת סניף מאשרת אז מותר , בפועל היא לא הסכימה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה