- הוסף לסימניות
לא.לא הבנתי
התחברת לרשת האלחוטית עם הסיסמא שרשומה על הסטיק?
חיברתי למחשב נייח והוא נשאר על disconected
ולא ממשיך להתחבר
לא.לא הבנתי
התחברת לרשת האלחוטית עם הסיסמא שרשומה על הסטיק?
במחשב הנייח כתבת שאין וויפי, אז בנייח צריך להתחבר דרך התוכנהלא.
חיברתי למחשב נייח והוא נשאר על disconected
ולא ממשיך להתחבר
אוקקייבמחשב הנייח כתבת שאין וויפי, אז בנייח צריך להתחבר דרך התוכנה
ובנייד- אפשר לחפש ברשתות האלחוטיות את שם הרשת, ולהתחבר עם הסיסמא שרשומה על הסטיק.
רשום על הסטיקבמחשב הנייח כתבת שאין וויפי, אז בנייח צריך להתחבר דרך התוכנה
ובנייד- אפשר לחפש ברשתות האלחוטיות את שם הרשת, ולהתחבר עם הסיסמא שרשומה על הסטיק.
כותב שזה לא נכון.רשום על הסטיק
password ליד
הוא הצליח להתחבר ואז נעלם?מה זה אוומר שפתאום הוא נעלם לי מהwwifi במחשב נייד?
האמת שתמיד עשה בעיות.הוא הצליח להתחבר ואז נעלם?
אם באופן כללי הוויפי עושה בעיות,אז אתחול רשת יכול לעזור
פשוט לכתוב בחיפוש של המחשב *אתחול רשת* ולפעול לפי ההוראות
בחיפוש הרגיל בשורת המשימותהאמת שתמיד עשה בעיות.
לא מצאתי *אתחול רשת* בחיפוש הרגיל של המחשב??
לא חשבתיבחיפוש הרגיל בשורת המשימות
בלי הכוכבית, כמובן
הסתדרת?לא נותן משום מה
האמת שבמחשב הנייד יש לי בעיה שהוא לא מתחבר לי בכלל לווייפיי.הסתדרת?
הוא מעלה לי רגיל את כל הרשתות וכשאני מנסה להחתבר למה שאני רוצה - הוא מתחבר מללללללא זמן עד שאני מתייאשתמה זה אומר בעיה? את רואה את הרשת והוא לא מתחבר אליה ? או שאת בכלל לא רואה ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים