דרוש מידע סטיק - עזרה דחופה מאוד!!

• הוסף לסימניות
לא.
חיברתי למחשב נייח והוא נשאר על disconected
ולא ממשיך להתחבר
במחשב הנייח כתבת שאין וויפי, אז בנייח צריך להתחבר דרך התוכנה
ובנייד- אפשר לחפש ברשתות האלחוטיות את שם הרשת, ולהתחבר עם הסיסמא שרשומה על הסטיק.

• הוסף לסימניות
במחשב הנייח כתבת שאין וויפי, אז בנייח צריך להתחבר דרך התוכנה
ובנייד- אפשר לחפש ברשתות האלחוטיות את שם הרשת, ולהתחבר עם הסיסמא שרשומה על הסטיק.
אוקקיי
איך אני יודעת מה הסיסמה?

• הוסף לסימניות
מה זה אוומר שפתאום הוא נעלם לי מהwwifi במחשב נייד?

• הוסף לסימניות
מה זה אוומר שפתאום הוא נעלם לי מהwwifi במחשב נייד?
הוא הצליח להתחבר ואז נעלם?
אם באופן כללי הוויפי עושה בעיות,אז אתחול רשת יכול לעזור
פשוט לכתוב בחיפוש של המחשב *אתחול רשת* ולפעול לפי ההוראות

• הוסף לסימניות
הוא הצליח להתחבר ואז נעלם?
אם באופן כללי הוויפי עושה בעיות,אז אתחול רשת יכול לעזור
פשוט לכתוב בחיפוש של המחשב *אתחול רשת* ולפעול לפי ההוראות
האמת שתמיד עשה בעיות.
לא מצאתי *אתחול רשת* בחיפוש הרגיל של המחשב??

• הוסף לסימניות
מה זה אומר בעיה? את רואה את הרשת והוא לא מתחבר אליה ? או שאת בכלל לא רואה ?

• הוסף לסימניות
מה זה אומר בעיה? את רואה את הרשת והוא לא מתחבר אליה ? או שאת בכלל לא רואה ?
הוא מעלה לי רגיל את כל הרשתות וכשאני מנסה להחתבר למה שאני רוצה - הוא מתחבר מללללללא זמן עד שאני מתייאשת

• הוסף לסימניות
מה המצב בסטיק? בד"כ הוא מחליף צבע כאשר הוא מוכן להתחברות .
את יחיסית קרובה אליו?

• הוסף לסימניות
הוא נהיה סגול.
קרובה אליו ממש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה